Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (23/5)

ΚΡΙΟΣ

Θα προκύψουν έξοδα και θα είσαι όλο νεύρα. Μείνε ψύχραιμος στη δουλειά και μην ξεσπάς κατά πάντων. Πρόσεξε, γιατί από τα νεύρα σου μπορεί να κάνεις ένα λάθος που δεν θα διορθώνεται. Όλα αυτά θα φέρουν νευρικότητα στη σχέση σου. Φρόντισε να μη φτάσεις σε καβγά. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία σού βγάζει ανασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις έντονο στρες, γιατί θα υπάρξουν οικονομικές εκκρεμότητες που θα κληθείς να λύσεις. Αξιοποίησε ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να αυξήσεις το εισόδημά σου και εξέτασε με γνώμονα τη λογική -και όχι με το συναίσθημα- μια νέα επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναζωπυρώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι φοβίες σου εμποδίζουν μια γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος των Λουλουδιών (επίσης, Σποράς Καλαμποκιού ή του Γάλακτος) επηρεάζει έντονα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, οπότε κράτα την ψυχραιμία σου. Μην επιδιώκεις να επιβάλλεις τα «θέλω» σου στη δουλειά, γιατί θα τσακωθείς με άλλους. Η κατάσταση δεν θα είναι αναστρέψιμη. Αν είσαι δεσμευμένος, ο εγωισμός σου θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι μέρα για φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται στο φως, αλλά κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό κάποιου συνεργάτη σου, που θα σου φέρει ταραχή. Να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεκινήσεις μια άβολη συζήτηση με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, να είσαι προσεκτικός με νέες γνωριμίες. Θα παραπλανηθείς από εξωτερικούς παράγοντες.

ΛΕΩΝ

Θα θελήσεις να εξετάσεις καλά κάποια πράγματα και να προβείς σε αναθεωρήσεις. Κάνε το για να προχωρήσεις μπροστά χωρίς «βαρίδια», αλλά και δίχως να τσακωθείς με πρόσωπα από τα οποία εξαρτάται η δουλειά σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο και θα εντυπωσιαστείς από τον πρακτικό τρόπο σκέψης του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην απαξιώνεις τους συνεργάτες σου. Τους χρειάζεσαι. Να είσαι δοτικός. Ειδικά σήμερα, με την Πανσέληνο των Λουλουδιών να σε «χτυπάει» ανελέητα, θα χρειαστείς βοήθεια στη δουλειά, αλλά και για να τα βγάλεις πέρα σε αναποδιές που θα προκύψουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μεταφέρεις τα νεύρα σου στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ψάξεις για κάτι καινούριο.

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε να μην είσαι πολύ υποχωρητικός στις σχέσεις σου, ώστε να καλύπτονται και οι δικές σου ανάγκες. Στη δουλειά, οι συνεργάτες σου σε καταλαβαίνουν και ξέρουν ότι κάνεις το καλύτερο δυνατό, αλλά κάποιες φορές έχεις το ελάττωμα να επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε γαληνεύει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αλλάξεις στάση και γίνεις πιο διαλλακτικός, θα ισορροπήσεις στις συνεργασίες σου. Θα έχεις νέες ευκαιρίες στη δουλειά, αλλά θα είσαι επιφυλακτικός. «Απελευθερώσου», γιατί οι καλές προτάσεις δεν περιμένουν. Να ελέγξεις τους όρους και, αν σε συμφέρουν, κοίτα να προχωρήσεις γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος, τα βρίσκεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη δημιουργήσεις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Η Πανσέληνος των Λουλουδιών δεν αστειεύεται και θα σου χαλάσει μια συνεργασία, κάνοντάς σου μεγάλη ζημιά, οπότε προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις στιγμές πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας, που θα σου αλλάξει τη ζωή. Ακολούθησέ τον και όσο πάει… Απόλαυσέ το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ξανακάνεις προγραμματισμό για να πετύχεις ένα δύσκολο στόχο και θα τα καταφέρεις αλλά με πολύ κόπο. Θα σε βοηθήσει ένας καλός σου συνεργάτης, αρκεί να μην είσαι πεισματάρης. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φέρνεις εντάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην ψάξεις λεπτομέρειες σε μια νέα γνωριμία, αλλά επικεντρώσου στο τι σου προσφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο στη δουλειά σου, αλλά θα τα καταφέρεις. Ευτυχώς, είσαι από τη φύση σου αισιόδοξος, κάτι που κάνει τους αντίζηλούς σου να ανησυχούν. Συνέχισε αυτό που έχεις βάλει στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον μπαίνει στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήσεις σήμερα τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο. Η Πανσέληνος των Λουλουδιών σε ταλαιπωρεί, οπότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, ώστε να μη γίνουν λάθη στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ανασφάλειες, οπότε πρόσεξε μη στήσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις την ησυχία σου. Θα συνέλθεις. Φάση είναι και θα περάσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!