Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (21/5)

KΡΙΟΣ

Μην παρατραβάς το… σκοινί με τα νεύρα σου στη δουλειά. Πρόσεξε για πιθανές αναποδιές αλλά και ατυχήματα. Ένας συνεργάτης σου πιθανότατα θα σου πει «αντίο» γιατί δεν αντέχει τη συνεχή επικριτική σου τακτική. Να κάνεις αναγκαστική «ανακωχή». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κουραστεί από τη δουλειά, αλλά και από ευθύνες που έχουν προκύψει ξαφνικά. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, γιατί έχεις συνεργάτες και φίλους που σε αγαπάνε. Η δουλειά σου πάει καλά, αλλά μια αναποδιά θα σου χαλάσει τη διάθεση. Ηρέμησε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χάρη στη διπλωματία σου, θα καταφέρεις να διορθώσεις μια ζημιά στη δουλειά, αλλά θα χάσεις κάποια χρήματα. Πρόσεξε τυχόν ατυχήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις. Το ταίρι σου θα… εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από κάποιο πρόσωπο που σου λέει μόνο μεγάλα λόγια. Αυτό τον καιρό θέλεις να αράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναγκαστείς να απομονώσεις κάποιους συνεργάτες που ξέρουν μόνο να κρίνουν. Η δουλειά σου πάει καλά και είναι κρίμα να σου τη χαλάσουν κάποιοι που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και όχι το συλλογικό καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί οι κρυφές… αμαρτίες σου θα βγουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο έρχεται φορτσάτο.

ΛΕΩΝ

Κοίτα να ηρεμήσεις, γιατί δεν φταίνε οι συνεργάτες σου αν εσύ έχεις πάρει όλες τις ευθύνες πάνω σου. Θα τα καταφέρεις, αλλά με κόπο. Αν είσαι δεσμευμένος, με τα παράλογα ξεσπάσματά σου θα διώξεις το ταίρι σου. Δείξε στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, καινούρια γνωριμία φαίνεται ενδιαφέρουσα. Κοίτα να ανταποκριθείς γρήγορα, γιατί θα πετάξει το… πουλάκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να θυμάσαι ότι δεν είναι ώρα για ξεκαθαρίσματα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και απόφυγε να τσακωθείς για ασήμαντο λόγο. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα απογοητευτείς από μια νέα γνωριμία που αρχικά θα δείξει άλλο πρόσωπο. Ο έρωτας είναι δίπλα σου, αρκεί να τον δεις.

ΖΥΓΟΣ

Να μη… ζυγίσεις σήμερα συνεργασίες, γιατί θα κάνεις λάθος στην κρίση σου. Άλλωστε, αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα είναι να κλείσεις εκκρεμότητες. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να πας παρακάτω. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις έντονες συζητήσεις και κοίτα να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση για το «παιχνίδι». Δεν θέλεις σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταμάτα να είσαι καχύποπτος με όλους. Οι συνεργάτες σου έχουν κουραστεί και θα ξεσπάσει διαμάχη. Φρόντισε να μην τραβήξεις το σκοινί γιατί θα σπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις κόντρες με το ταίρι σου σήμερα και προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Να κρατήσεις τη σχέση μυστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη δώσεις «πάτημα» σε ανταγωνιστές να εκμεταλλευτούν μια κατάσταση ασυνεννοησίας που θα προκύψει στη δουλειά. Φρόντισε να φυλάξεις τα… νώτα σου και κάνε συλλογική δουλειά. Μόνο έτσι θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη ζητάς λαγούς με πετραχήλια. Αρκετά έμεινες μόνος σου. Ξεκίνα κάτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις αφοσιωθεί πολύ στη δουλειά κι έχεις κουραστεί. Κάνε ένα διάλειμμα γιατί το έχεις ανάγκη κι εσύ και το ταίρι σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να καταστρώσεις τα νέα σου σχέδια. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα μια επανασύνδεση θα σε κάνει να χαρείς, αλλά για λίγο. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τριβές με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχολήσου με τα «μέτωπα» που έχεις ήδη ανοίξει και μην κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια. Άκου και λίγο τους συνεργάτες σου, που σε υποστηρίζουν. Η δουλειά σου θέλει τόνωση και προσοχή. Όσο για τον έρωτα; Αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο με το «καλημέρα» σας. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου νιώθει παραμελημένο.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις μην ταράξεις τους συνεργάτες σου ή τους απογοητεύσεις γιατί ασχολείσαι με νέες, αβέβαιες δουλειές χωρίς να φροντίσεις τις παλιές που σου φέρνουν κέρδος. Κάποιοι θέλουν να σε παραπλανήσουν. Φρόντισε να λειτουργήσεις με έξυπνο τρόπο, ακολουθώντας τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Μην το πληγώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις νέο πρόσωπο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!