Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (17/5)

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις αυτούς που σου δίνουν πολλές υποσχέσεις στη δουλειά σου. Μην παρασυρθείς, γιατί θα χάσεις χρόνο και χρήματα. Κλείσε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πας καλά επαγγελματικά και σύντομα κάποια ιδέα σου θα γίνει πραγματικότητα, καθώς θα υπάρξει ένας σύμμαχος σε υψηλή θέση. Θα αγχωθείς με θέματα του σπιτιού, αλλά θα βρεις λύσεις. Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να σε απογειώσει. Μην ελπίζεις σε διάρκεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προσέξεις τις κόντρες, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να σε ελέγξουν στη δουλειά. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός, γιατί μια διαφωνία μπορεί να σου στοιχίσει μια καλή συνεργασία. Μην ξεκινήσεις καβγά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφεθείς σήμερα σε φλερτ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είσαι προετοιμασμένος για επιθετικές διαθέσεις προσώπων που μπορεί να σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Τα πας καλά επαγγελματικά και αυτό προκαλεί ζήλια. Προχώρα μπροστά και εμπιστεύσου πρόσωπα με θετική ενέργεια. Στα συναισθηματικά σου μην παίρνεις αψήφιστα ό,τι σου λέει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε απογοητεύσει με ένα ψέμα.

 

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, όμως η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε λύσεις. Μην είσαι επιθετικός με τους συνεργάτες σου, γιατί κάποιος από αυτούς θα σου δείξει έναν δρόμο που ούτε καν τον είχες φανταστεί. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε το ταίρι σου να σου μιλήσει και δείξε στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σε γαληνεύει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και μπορεί να σου προκαλούν ένταση. Η ώριμη προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις. Να προσπαθήσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων χρησιμοποιώντας και το διαδίκτυο. Το ταίρι σου σε βοηθάει να κρατηθείς όρθιος στα δύσκολα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχονται νέα πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα είσαι κυκλοθυμικός, οπότε πρόσεξε τους καβγάδες. Δεν υπάρχει λόγος να φτάσεις στα άκρα σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι αν κάποιος συνεργάτης σου κλείσει τον έναν. Αν είσαι δεσμευμένος μη γυρνάς σε παρελθοντικά λάθη, ενώ αν είσαι ελεύθερος μια νέα σχέση θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες. Ηρέμησε

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισιοδοξία σου θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και συνεργάσιμος. Βάζεις σε εφαρμογή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, αλλά πρέπει να προσέξεις να έχεις και το οικονομικό υπόβαθρο για να το υποστηρίξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία με πάθος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ασχοληθείς με τρέχουσες υποχρεώσεις στη δουλειά, αλλιώς θα τσακωθείς με όλο τον κόσμο και δεν σε συμφέρει. Ένας συνεργάτης σου θέλει να σε φέρει στα όριά σου για να δείξεις ένα κακό πρόσωπο και να φανεί αδικημένος. Μην του δώσεις τη χαρά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους και να βρεις τους συνεργάτες που θα σε πλαισιώσουν. Τα πας καλά οικονομικά, οπότε μπορείς να επενδύσεις και σε κάτι άλλο. Μην αφήσεις να σου πάρουν μια καλή συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου κινεί το ενδιαφέρον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις επικριτική διάθεση προς τους συνεργάτες σου, αλλά αυτοί δεν σου φταίνε αν εσύ έχεις κάνει λάθη. Μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά και «παρεάκια», γιατί θα σε μπλέξουν σε δύσκολες καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην ταλαιπωρείς το ταίρι σου με υποψίες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος αναζωπυρώνεται μια παλιά σχέση. Δεν θα είναι για πολύ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις μια αναποδιά σε μια οικονομική συμφωνία που περίμενες εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Κάνε υπομονή και νέο προγραμματισμό. Μην αφήσεις την ευαισθησία σου να καλύψει τον ενθουσιασμό σου για κάτι καινούργιο. Θα μεταφέρεις νεύρα στο ταίρι σου. Δες την αγάπη που σου δίνεται. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα γνωριμία σε κάνει πολύ τρυφερό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!