Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (30/4)

ΚΡΙΟΣ

Θα διεκδικήσεις ό,τι σου αξίζει, αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις απερίσκεπτος, παίρνοντας βιαστικές αποφάσεις. Στις σχέσεις σου θα παίρνεις πρωτοβουλίες και ρίσκα, αλλά θα είσαι κάπως εριστικός και νευρικός και αρκετά εγωιστής για να παραδεχτείς τα λάθη σου. Ηρέμησε γιατί θα σπάσει το σκοινί ή θα χάσεις μια ερωτική γνωριμία που δείχνει ότι ταιριάζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και δεν το συνηθίζεις, θα κινηθείς παρασκηνιακά και θα προκαλέσεις την εχθρότητα κάποιων ανθρώπων, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Δεν είναι καιρός για να κάνεις εχθρούς στη δουλειά. Θα γίνεις περισσότερο αισθησιακός, ερωτικός και παράλληλα κτητικός. Η τάση για καλοπέραση θα αυξηθεί και τα βλέμματα του άλλου φύλου θα είναι συγκεντρωμένα επάνω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προκύψουν προοπτικές εξέλιξης και η δυνατότητα να προβληθείς μέσα από συνεργασίες που θα γεμίσουν και το πορτοφόλι σου. Αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν στο φιλικό σου περίγυρο, ενώ μπορεί να στρέψεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε κάποιον από την παρέα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τα τσιλημπουρδίσματα, αν δεν θες να κλονίσεις τη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια επαγγελματική γνωριμία θα σε βοηθήσει να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις ηγετικό ρόλο που το ήθελες από καιρό, αλλά πρόσεξε να μη δημιουργήσεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στον ερωτικό τομέα ένα φιλικό πρόσωπο ενδέχεται να το δεις ερωτικά, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, άσε τη μουρμούρα και φρόντισε το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Θα ανοίξει ο κοινωνικός σου κύκλος, θα είσαι αρκετά διπλωμάτης και θα υπάρξουν προτάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική σχέση στο χώρο εργασίας. Αυτές τις μέρες θα κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό συνδυάζοντας δουλειά με διασκέδαση και φλερτ, αν είσαι ελεύθερος. Μη βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα παρασύρεσαι από παρορμήσεις της στιγμής και θα είσαι αρκετά δυναμικός, αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κρίσιμες καταστάσεις. Παράλληλα, θα ανέβει η λίμπιντό σου και θα έχεις αυξημένη ερωτική επιθυμία. Αισθηματικά θα σε ελκύουν οι σχέσεις με ανθρώπους από μακριά ή από άλλη χώρα. Όμως, η απόσταση θα χαλάσει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μην πιέσεις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια περίοδος που θα ευνοηθείς οικονομικά. Ενδέχεται να πάρεις ένα δάνειο, να προβείς σε διακανονισμούς με καλύτερους όρους, να επωφεληθείς από κάποιο επίδομα ή από κληρονομικές υποθέσεις. Στο σεξουαλικό τομέα θα έχεις αυξημένη επιθυμία, καθώς θα είσαι περισσότερο αισθησιακός. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου, γιατί θα εξαντληθείς αν δεν βάλεις όρια. Προσοχή σε ατυχήματα από απροσεξία. Θα γίνεις πιο εξωστρεφής, καλός στις δημόσιες σχέσεις, θα προκύψουν προτάσεις συνεργασίας, ενώ θα ευνοηθούν ο αισθηματικός τομέας και ο γάμος. Αν είσαι ελεύθερος, θα είσαι αρκετά ελκυστικός για το άλλο φύλο. Να διαλέξεις προσεκτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είναι μια ευχάριστη και παραγωγική περίοδος για σένα. Θα έχεις την επιθυμία να εκφραστείς καλλιτεχνικά και να διασκεδάσεις. Και η δουλειά σου πάει καλά. Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις την ανάγκη να ζήσεις νέες περιπέτειες κι ερωτικές εμπειρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, η αυξημένη ερωτική σου διάθεση θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα καταλάβεις ότι με τη δουλειά έχεις εγκαταλείψει τους δικούς σου ανθρώπους και θα δραστηριοποιηθείς έντονα μέσα στο σπίτι, βάζοντας την καριέρα σου σε δεύτερη μοίρα. Φρόντισε όμως να είσαι ήρεμος, για να μην προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις καινούριες γνωριμίες, ενώ μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είσαι πολύ μαχητικός στη δουλειά και ίσως γίνεις απότομος με κάποιους συνεργάτες σου. Μην το κάνεις, γιατί θα αποκτήσεις έναν εχθρό. Να προσέξεις για οδικά ατυχήματα. Στα προσωπικά σου, θα βελτιωθούν οι σχέσεις με την οικογένειά σου, ενώ θα αποφασίσεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και βρίσκεις κάτι καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλή περίοδος για να κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια. Αν και δεν δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά αγαθά, θα κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου για να βρεις νέες πηγές εσόδων. Το ταίρι σου σε στηρίζει, αλλά φρόντισε να μην είσαι ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος, ο ρομαντισμός σου προσελκύει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!