Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (29/4)

ΚΡΙΟΣ

Θα είσαι ευάλωτος, συναισθηματικά ταραγμένος κι ενδέχεται να μην έχεις τη διάθεση να κάνεις το παραμικρό. Αντίθετα, αυτό που θα κάνεις με ευκολία και ωστόσο δεν θα σε ωφελήσει, είναι διάφορα σενάρια και σκέψεις για παρασκηνιακές κινήσεις. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά, θα έχεις εμπνεύσεις και φαντασία στη δουλειά σου, ωστόσο, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνεις τα οράματά σου πραγματικότητα, κυρίως, αν ασχολείσαι με τα κοινά ή καλλιτεχνικά θέματα. Θα είσαι φιλόδοξος, αλλά θα υπάρξουν πρόσκαιρες δυσκολίες. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος, ώστε να μπορέσεις να υπερασπιστείς τα όνειρά σου. Με τη βοήθεια κάποιου που σε στηρίζει, θα καταφέρεις να ανεβάσεις περισσότερο την κοινωνική εικόνα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις φιλόδοξα σχέδια, ωστόσο, αν δεν είσαι συνεπής και συγκεντρωμένος, μπορεί να αποτύχεις και να απογοητευτείς. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να θελήσεις να κάνεις στροφή στην καριέρα σου, ακόμη και να αλλάξεις επάγγελμα, ωστόσο, αν δεν είσαι σίγουρος, να μη βιαστείς να προχωρήσεις, διότι θα είσαι αρκετά μπερδεμένος. Το ίδιο και στα συναισθηματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνεις όνειρα… θερινής νυκτός, ενώ πρέπει να προσέξεις το παρασκήνιο στην εργασία σου. Αυτή η περίοδος δεν είναι για να πάρεις το ρίσκο που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Να προσέξεις, ώστε οι προσδοκίες σου να είναι εφικτές, προκειμένου να μην απογοητευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μουρμουράς στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ένας έρωτας.

ΛΕΩΝ

Έχεις πολλά σχέδια στην εργασία σου, αλλά δεν είναι εποχή για οικονομικές διαπραγματεύσεις ή ρίσκα, καθώς θα υπάρξουν απώλειες. Μείνε σε αυτά που ξέρεις να κάνεις καλά ή οργάνωσε αποπληρωμές χρεών. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να έχεις εξιδανικεύσει τα συναισθήματά σου για κάποιον και να απογοητευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος, ίσως επειδή βλέπεις το σύντροφό σου να μην είναι ξεκάθαρος απέναντί σου. Σκέψου μήπως περιμένεις να σου δώσει περισσότερα απ’ όσα μπορεί και μήπως δίνεις κι εσύ περισσότερα απ’ όσα αντέχεις. Δεν είναι ημέρες για σημαντικές αποφάσεις, καθώς είναι μπλεγμένα τα πράγματα. Πρόσεξε μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις στη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με τους συναδέλφους και τις παρεξηγήσεις, διότι δύσκολα θα συνεννοείστε και να βελτιώσεις τη διατροφή σου. Θα ασχοληθείς με την καθαριότητα και την τακτοποίηση του σπιτιού σου, ενώ δεν αποκλείεται να βοηθήσεις συγγενείς ή φίλους σου κάνοντας κάποιες εξυπηρετήσεις. Με το ταίρι σου έχεις ισορροπία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά κι έχεις ιδιαίτερη φαντασία, αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά. Θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το… παραμύθι του έρωτα. Αν λοιπόν σου χτυπήσει την πόρτα, θα είσαι κάτι παραπάνω από έτοιμος να τον υποδεχτείς. Ωστόσο, επειδή όλα τα παραμύθια δεν έχουν αίσιο τέλος, μην τρέφεις πολλές ελπίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βγουν στο φως πολλές φοβίες σου, οπότε θα αδυνατείς να χειριστείς τα επαγγελματικά σου όπως πρέπει. Αν το ρίξεις στην επίθεση, τότε το κλίμα στη δουλειά θα χειροτερέψει. Θα υπάρχει ασάφεια, γι’ αυτό και δεν ευνοούνται τα ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το «παιχνίδι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σου πάει καλά, αλλά θα σε απασχολήσουν αρκετά τα συναισθηματικά σου. Θα είσαι φορτισμένος και θα έχεις φόβους απόρριψης. Κάποια απωθημένα μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου και να σε γεμίσουν διλήμματα. Ωστόσο, θα προτιμήσεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου, παρά να «δυναμιτίσεις» την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολα θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου, επειδή θα κάνεις υπέρογκα έξοδα και δεν θα γνωρίζεις πού πήγαν τα χρήματά σου. Δεν είναι καλή εποχή για οικονομικές διαπραγματεύσεις, επενδύσεις και ρίσκα, διότι κινδυνεύεις να κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Στα αισθηματικά, το ταίρι σου καταλαβαίνει τις αδυναμίες σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι και περνάς καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είσαι έντονα συναισθηματικός, θα εξιδανικεύεις πρόσωπα, θα κάνεις πολλά όνειρα και θα έχεις προσδοκίες που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Δεν θα αποφύγεις μια απογοήτευση στη δουλειά, καθώς η προδοσία ενός καλού συνεργάτη θα σε στενοχωρήσει και θα σου χαλάσει μια οικονομική συμφωνία. Θα είσαι αρκετά ρομαντικός και μπορεί να μπλεχτείς σε διπλή σχέση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!