Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (23/4)

ΚΡΙΟΣ

Θα θελήσεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη για μια ενδοσκόπηση, που θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω. Πρόσεξε μην κάνεις λάθος στη δουλειά και τακτοποίησε τις όποιες εκκρεμότητες. Μην πληγώνεις το ταίρι σου με καταστάσεις από το παρελθόν, ενώ αν είσαι μόνος, πρόσεξε αυτούς που θα σε προσεγγίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις καταφέρει να απομονωθείς από… τοξικά πρόσωπα και καταστάσεις. Βγήκες από το… παραμύθι σου και κατάλαβες πως την αγάπη τη δείχνεις με έργα και όχι με λόγια. Αυτό θα σε βοηθήσει να πορευθείς σταθερά προς τους στόχους σου, γιατί έχεις πολλή δύναμη. Το ταίρι σου στέκει διακριτικά δίπλα σου. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις άγχος και υπερένταση, γιατί θέλεις να διευθετήσεις διάφορα επαγγελματικά ζητήματα. Θα είσαι καχύποπτος με συνεργάτες σου, αλλά αν ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, δεν θα κάνεις λάθος. Το ταίρι σου θα φέρει μια ένταση, αλλά φρόντισε να μη δώσεις συνέχεια. Δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Έχεις θέματα να… ξεμπλέξεις όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και με τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη μέρα, καθώς σήμερα δεν έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία. Να είσαι φιλικός με τους συνεργάτες σου. Κάποιες αρνητικές εξελίξεις στη δουλειά δεν πρέπει να σε πάρουν από κάτω. Η σχέση σου πάει καλά, αν δεν τη δυναμιτίζεις. Μια νέα γνωριμία σε συναρπάζει.

ΛΕΩΝ

Ωφέλιμες συνεργασίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σου, ενώ η αποφασιστικότητά σου δεν περνάει απαρατήρητη στους συνεργάτες σου. Σου έχουν εμπιστοσύνη, οπότε πρόσεξε τις αποφάσεις σου. Να χαρείς κάθε στιγμή με το ταίρι σου και να ανανεώσεις τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο θα σου δείξει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον και θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σου δοθεί μια επαγγελματική ευκαιρία, που θα σε βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο. Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και πολλή ενέργεια για να διεκπεραιώσεις ό,τι σου ανατεθεί. Θα υπάρξουν συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος σχετικά με πράγματα που διεκδικείς. Στο τέλος θα υπερισχύσεις. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Έρχονται εντυπωσιακές γνωριμίες. Διάλεξε την καλύτερη με γνώμονα τι σου ταιριάζει στην καθημερινότητα.

ΖΥΓΟΣ

Θα βιώσεις έντονες συμπεριφορές, που θα σε ρίξουν ψυχολογικά. Μην το τραβήξεις στα άκρα, γιατί πιθανότατα θα χάσεις μια καλή συνεργασία. Θα νιώσεις έντονη ανασφάλεια και επαγγελματικά και προσωπικά. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος. Το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλει. Μην… εκραγείς. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα προχωρήσει μια νέα γνωριμία κι αυτό γιατί έχεις πολλά νεύρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κυκλοθυμία σου θα σου φέρει προβλήματα παντού. Θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας, καθώς θα υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις για σένα. Διεκδίκησε ό,τι σου αναλογεί και εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου για το πώς θα πείσεις κάποιον που έχει αντίθετη άποψη. Βελτιώνεις τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει νέα γνωριμία με μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προσέξεις γιατί θα εξιδανικεύσεις κάποια πρόσωπα που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσουν στη δουλειά. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις. Θα υπάρξει παρασκήνιο που θα σε εκνευρίσει. Ηρέμησε για να βρεις τη λύση. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Το ταίρι σου σε ηρεμεί. Αν είσαι ελεύθερος, θα προκύψει γνωριμία που θα σου προσφέρει ανέμελες ερωτικές στιγμές, και μόνο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα γίνεις πιο ευαίσθητος και θα απομονωθείς για να δεις πώς θα χειριστείς πρόσωπα και καταστάσεις. Στη συνέχεια θα βγεις δυναμικά μπροστά για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και θα τα καταφέρεις. Να προσέξεις τον εγωισμό σου. Το ταίρι σου δεν αντέχει να είσαι επικριτικός. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι λιγότερο επικοινωνιακός, οπότε αυτό τον καιρό προτιμάς τη μοναξιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να ξεφύγεις από εμμονές που σε πληγώνουν και δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς γρήγορα και να καταφέρεις πολλά πράγματα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Τώρα είναι ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου ή έστω κάποια από αυτά. Είσαι αρκετά δυναμικός και φαίνεσαι αποφασισμένος να πετύχεις. Το ταίρι σου ακολουθεί κάθε επιθυμία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι σε ταξίδι!

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και νιώθεις ότι πιέζεσαι ασφυκτικά. Μην επιτρέψεις να σου ξεφύγουν κάποιες ευκαιρίες λόγω άγχους. Ζύγισε καλά μια πρόταση και μην την αφήσεις στο συρτάρι. Δώσε χώρο και χρόνο στον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί συναισθηματικά στη ζωή σου, κι αν δεν υπάρχει, φλέρταρε για να τον βρεις. Έχεις ανάγκη να ερωτευτείς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!