Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (19/4)

Κριός

Αναζητάς απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Έχεις βραχυκυκλώσει και βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, οι απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σου. Να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τα επιτεύγματά σου και μην αφήνεις τους γύρω σου να σε επηρεάζουν στις επιλογές σου. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με ασφάλεια.

Ταύρος

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στη δουλειά, οι εξελίξεις όμως θα σου προκαλέσουν ένα νέο ενδιαφέρον! Μπορεί να μην είναι τα χρήματα που θα ήθελες, σε κάθε περίπτωση όμως κακό δεν το λες… Κάποιες μικρές ενοχλήσεις από άποψη υγείας θα σε προβληματίσουν. Μην τους δίνεις σημασία και ασχολήσου με υποθέσεις που δεν μπορούν να περιμένουν.

Δίδυμοι

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν! Με κάποια αφορμή που θα σου δοθεί σε ανύποπτο χρόνο, θα κάνεις ένα συναισθηματικό ταξίδι στο παρελθόν και ιδίως στην παιδική σου ηλικία… Κάτι νέο ωστόσο εμφανίζεται στη ζωή σου και την κάνει πιο ενδιαφέρουσα. Για κάποιους ίσως να είναι ένα νέο ταλέντο, για άλλους μια νέα φιλική ή ερωτική γνωριμία.

Καρκίνος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πανηγυρίσεις για όσα έχεις επιτύχει με σκληρή προσπάθεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυθείς! Απαλλαγμένος από τις φοβίες σου, μπορείς να απολαύσεις τη ζωή! Εκμεταλλεύσου τη μέρα και τις ευκαιρίες που θα σου φέρει, περνώντας όμορφα με πρόσωπα που θα σε κάνουν να ξεχαστείς.

Λέων

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πού βρίσκεσαι σε σχέση με τους στόχους σου. Θα πρέπει όμως να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Γίνε πιο αισιόδοξος και δέξου τη συμπαράσταση των φίλων σου. Από πλευράς υγείας και εργασίας, θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αρκεί να τα χειριστείς με προσοχή.

Παρθένος

Η Σελήνη θα ευνοήσει την ολοκλήρωση κάποιων έργων ή την επίλυση προβλημάτων που σε απασχολούσαν καιρό. Η διαίσθησή σου θα είναι οξυμμένη και ίσως σε απασχολήσει η μεταφυσική. Το νου σου στους γύρω σου, γιατί μπορεί να δεχθείς επιθέσεις ή έναν υπόγειο πόλεμο από άτομα που βρίσκονται στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό περίγυρό σου.

Ζυγός

Εντάσεις και διαπληκτισμοί δημιουργούν ένα αρνητικό περιβάλλον, τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κράτησε την ψυχραιμία σου, γιατί τώρα δεν θα μπορέσεις να βρεις λύσεις. Μην αναλώνεσαι στα μικρά και ασήμαντα της καθημερινότητας. Ανανέωσε το χώρο σου κάνοντας κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις, για να αισθανθείς καλύτερα και να ηρεμείς.

Σκορπιός

Οι πρόσφατες επιτυχίες φαίνεται ότι σου έχουν πάρει τα μυαλά και παρουσιάζεις υπερφίαλη συμπεριφορά! Να αναγνωρίσεις το ρόλο των άλλων στην επιτυχία σου και να τους αποδώσεις τα εύσημα. Κάνε μια καλή αξιολόγηση και ιεράρχησε τις δραστηριότητές σου. Ασχολήσου με ό,τι μπορεί να είναι αποδοτικό ή να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου.

Τοξότης

Μεγάλος ο ανταγωνισμός στο εργασιακό περιβάλλον, γι’ αυτό πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Η συναισθηματική σου ζωή πηγαίνει καλά, μάλλον επειδή δεν τολμάς να θίξεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου. Είναι καιρός να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους κάνοντας μια συζήτηση με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη σήμερα και οι πιθανότητες να διορθώσεις τις δυσκολίες που έχουν προκύψει πολλές. Ξεκαθάρισε τις διαφορές και βάλε μερικά πράγματα στη θέση τους. Αν και είναι πολλά αυτά που σε στενοχωρούν, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σου θέματα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα σε βοηθήσει σε αυτό.

Υδροχόος

Εστιάζεις σε ζητήματα ανάπτυξης μέσα από την αξιοποίηση κάποιων πληροφοριών. Οι καλές επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα έχουν θετική επίδραση στην ποιότητα των επαφών σου και αναμένεται να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η ανταλλαγή εμπειριών με άτομα που δραστηριοποιούνται στον ίδιο επαγγελματικό τομέα με εσένα θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική.

Ιχθύες

Πρέπει να ανεβάσεις ταχύτητα, αν θέλεις να τακτοποιήσεις εγκαίρως τις υποχρεώσεις σου, αλλά πρέπει να προσέξεις γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος λαθών και παραλείψεων, που θα στοιχίσουν στην αξιοπιστία σου. Κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να αποκρυπτογραφήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει και αν σε αφορά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!