Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (15/4)

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολα αρχίζει η εβδομάδα, καθώς φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά. Αν και δεν πλήττεσαι άμεσα, σου φέρνει άγχος, κυρίως, στις φιλικές σου σχέσεις, ίσως και μια ρήξη. Όσο για τα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε την… έκρηξή σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ψυχικά σκαμπανεβάσματα, που δεν βοηθούν στην προσέγγιση ενός προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ψυχρολουσία θα την πάρεις με το «καλημέρα» της εβδομάδας. Έχεις περάσει πολλά τελευταία και τα νεύρα σου έχουν αγγίξει… ταβάνι. Το ταίρι σου ξαφνικά θα θυμηθεί να πάει στον… Βόρειο Πόλο, διότι έχει κουραστεί και αυτό. Μην πέφτεις σε κατάθλιψη, δεδομένου ότι είναι αναπόφευκτο ό,τι έχει γερές βάσεις να διατηρηθεί και ό,τι είναι ασταθές να διαλυθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην κάνεις όνειρα ότι μια νέα επαγγελματική γνωριμία θα λύσει όλα τα προβλήματά σου. Αν δεν κινηθείς περισσότερο, θα έχεις πολλά ανοικτά μέτωπα που δύσκολα θα κλείσουν. Με το ταίρι σου τα πράγματα θα είναι κάπως παγωμένα, επειδή έχεις τάσεις ελευθερίας. Αν είσαι αδέσμευτος, μείνε σπίτι, διότι μια νέα γνωριμία θα σε αποσυντονίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάρε τη ζωή στα χέρια σου και μην γκρινιάζεις. Δεν σου φταίνε όλα, εσύ φταις. Μη ρίχνεις στους άλλους τις ευθύνες. Κάνε καλή διαχείριση των χρημάτων σου. Τα έχεις αφήσει όλα πίσω και το μόνο που κάνεις είναι να διαμαρτύρεσαι για αδικίες που δεν υπάρχουν. Αν είσαι μόνος, πρώτα κάνε αυτοκριτική και μετά προχώρα.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αρκεί να θυμάσαι το «η ισχύς εν τη ενώσει». Φέρσου ευγενικά στους συνεργάτες σου. Η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται από σένα. Ή προχωράς σε κάτι ή το διαλύεις. Αν είσαι ελεύθερος, μια σχέση είναι προ των πυλών. Η κακή διάθεσή σου μπορεί να μη σε αφήσει να δεις πόσο θα ωφεληθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αφοσιωθείς στη δουλειά. Αυτός ο τομέας της ζωής σου χρήζει τώρα προσοχής. Ένας φίλος σου θα αποδειχτεί σωτήριος για ένα θέμα που σε απασχολεί με το Δημόσιο και θα βρει τη λύση. Στα συναισθηματικά σου μην επιδιώκεις εντάσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, αγχώνεσαι και δεν αφήνεις το καινούριο να έρθει στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα και ρίχνεις το βάρος στα προσωπικά. Να είσαι υπεύθυνος και να μην παίζεις σε διπλό ταμπλό, διότι θα βρεθείς στο κενό! Το ταίρι σου σε υποψιάζεται. Χρειάζεται ψυχραιμία, καθώς οι λύσεις είναι μπροστά σου, αλλά μέσα στον πανικό σου δεν τις βλέπεις, είτε στα επαγγελματικά είτε στα συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλλεσαι από παντού, ενώ οι απαιτήσεις ενός συνεργάτη σου θα κάνουν χειρότερα τα πράγματα. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να προσέξεις μια παλιά επένδυση που σου «τρώει» λεφτά. Μην επιχειρήσεις σήμερα να επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα, διότι θα πληγωθείς. Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις για κάτι που θα έχει την προοπτική σταθερής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται σοβαρή αντιμετώπιση και όχι υπεραισιοδοξία ότι όλα θα γίνουν χωρίς προσπάθεια. Άρχισε σιγά σιγά να τακτοποιείς εκκρεμότητες. Αργότερα θα είναι δυσκολότερο, οπότε δραστηριοποιήσου τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις αδικαιολόγητες ζήλιες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς κάτι συγκεκριμένο. Με ένα νέο πρόσωπο θα περάσεις καλά, αλλά μέχρι εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρεις από προγραμματισμό και αυτό πρέπει να κάνεις τώρα. Άλλωστε, ξέρεις να δουλεύεις σκληρά. Διεκδίκησε ό,τι σου ανήκει τόσο στη δουλειά όσο και συναισθηματικά. Απόδειξε την αξία σου και βρες τα με το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις, ψάξε για κάτι που θα ταιριάζει στις ιδέες σου και στην εργασιομανία σου για να σε καταλάβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βρεις τρόπους να ελιχθείς στη δουλειά αποφεύγοντας καβγάδες με στενούς συνεργάτες. Μην ξεγελαστείς να κάνεις τώρα ένα άνοιγμα, διότι ήδη έχεις αρκετά ανοιχτά «μέτωπα». Ασχολήσου με τρέχοντα ζητήματα. Στην προσωπική σου ζωή πήγαινε με τη ροή των γεγονότων είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος. Προχώρα και βλέπεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή σου θα είναι στο… ναδίρ και το άγχος σου στο ζενίθ! Μια παρασκηνιακή ιστορία στη δουλειά σε καλεί να πάρεις θέση και να τη χειριστείς υπεύθυνα. Προσγειώσου στην πραγματικότητα, διότι μόνο έτσι θα καταφέρεις να μην είναι μεγάλη η ζημιά. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πετάς στα σύννεφα. Προσγειώσου γρήγορα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!