Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (11/4)

Κριός

Σήμερα θα αναγκαστείς να επιλύσεις προβλήματα και να αναλάβεις νέες δράσεις. Είναι μια περίοδος που θα θελήσεις να πραγματοποιήσεις αλλαγές στη ζωή σου, αρκεί να έχεις ρεαλιστικούς στόχους. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και, για να τονώσεις τα εισοδήματά σου, αναζήτησε δεύτερη δουλειά. Συμβάσεις και συμβόλαια που θα υπογραφούν τώρα θα φέρουν κέρδη.

Ταύρος

Εάν έχεις φροντίσει να βάλεις την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή σε τάξη, σήμερα θα διαπιστώσεις ότι πολλά πράγματα λειτουργούν αυτόματα και δεν θα αργήσουν να έρθουν οι επιτυχίες στις προσπάθειές σου. Βέβαια, δεν έχεις καταφέρει ακόμη να ολοκληρώσεις αυτό που επιδιώκεις και υπάρχει διαρκώς ένταση με τους άλλους. Θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή.

Δίδυμοι

Κάτι νέο πλανάται στην ατμόσφαιρα! Για κάποιους θα μπορούσε να είναι ένα νέο φλερτ, για άλλους μια νέα δημιουργική απασχόληση. Σε επίπεδο επαγγελματικών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθάνεσαι ότι η καριέρα σου έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό και ότι κάτι πρέπει να κάνεις. Θα έρθει σύντομα η ευκαιρία που θα σε βγάλει από τη στασιμότητα.

Καρκίνος

Με την έντονη διαίσθησή σου, θα μπορέσεις να διαγνώσεις τα αίτια των προβλημάτων στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να βοηθήσεις στην επίλυσή τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις ίσως πρέπει να τις αναβάλεις για λίγο καιρό. Φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα, για να πετύχεις ακόμα πιο σημαντικά πράγματα μελλοντικά.

Λέων

Χρειάζεται καθαρή σκέψη σήμερα και στοχευμένες δράσεις για να μπορέσεις να διαχειριστείς τις καταστάσεις σωστά. Τραπεζικά δάνεια θα μπορούσαν να ρυθμιστούν με επιτυχία τώρα, καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις να πάρεις νέο δάνειο. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως συναντήσεις ένα άτομο και αρχίσεις να επικοινωνείς μαζί του. Δες, όμως, πρώτα ποια είναι τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Παρθένος

Σε χαρακτηρίζει μια φιλοσοφική διάθεση και μια συναισθηματική ευαισθησία, κάτι που σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις πράγματα για τους άλλους και να προσφέρεις. Καλύτερα να αφοσιωθείς στην εργασία σου και να μην ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Επωφελήσου από τις επαγγελματικές σου γνωριμίες. Σήμερα είναι ευνοϊκό το κλίμα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Ζυγός

Σε έχει καταβάλει μια απαισιοδοξία, ότι δεν θα καταφέρεις να βρεις ποτέ το ιδανικό άτομο με το οποίο θα μπορέσεις να μοιραστείς τη ζωή σου. Αν και δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι, συνέχισε με τον ίδιο ενθουσιασμό και τη θετική διάθεση και ποτέ δεν ξέρεις… Εάν χαλαρώσεις και αρχίσεις να απολαμβάνεις τη ζωή, ο έρωτας θα έρθει!

Σκορπιός

Θα πρέπει να είσαι ευέλικτος και να έχεις εναλλακτικές, μιας και κάποιο έκτακτο γεγονός μπορεί να κάνει το πρόγραμμά σου άνω κάτω. Μην εκνευρίζεσαι και προσαρμόσου στα δεδομένα της στιγμής. Σύντομα θα αλλάξει το κλίμα. Για τους ερωτευμένους ή δεσμευμένους, η σημερινή είναι πολύ όμορφη μέρα, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ρομαντικές αποδράσεις και εξόδους.

Τοξότης

Μην περιμένεις μόνο από τους άλλους να σε αποδέχονται γι’ αυτό που είσαι και να σου δίνουν αγάπη. Κάνε κι εσύ το ίδιο όχι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για τους γύρω σου. Έτσι θα επιτύχεις την ισορροπία. Μη νοιάζεσαι τόσο για τα μικρά και επουσιώδη, αλλά επικεντρώσου στα σημαντικά της ζωής. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σου δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Υπομονή και επιμονή θα πρέπει να δείξεις σήμερα και κυρίως να προσέχεις τι λες και σε ποιον, γιατί θα προκαλέσεις σημαντική ζημιά στις σχέσεις σου. Μπορεί και ανεπανόρθωτη. Μια ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου ή μια απρόσεκτη ανάγνωση κάποιων σημαντικών εγγράφων μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα. Και δεν θα ξέρεις πώς να τα λύσεις.

Υδροχόος

Έχεις πολλή ενέργεια και είναι η ιδανική μέρα να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που χρονίζουν. Από τη βιασύνη σου, όμως, κινδυνεύεις να κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Μπορεί να καταγράψεις επιτυχία σε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια ή στη νέα δουλειά που ξεκινάς. Αρκεί να καταφέρεις να θέσεις υπό έλεγχο την ισχυρογνωμοσύνη σου και να ακούς τους άλλους…

Ιχθύες

Ένας επαγγελματικός κύκλος ίσως να ολοκληρώνεται και ένας νέος να ανοίγει. Αυτό μπορεί να σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα βρεις καινούρια απασχόληση ή θα αλλάξεις αντικείμενο εργασίας. Θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά, μιας και οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες. Αν αναζητάς εργασία, μην ξεχνάς να είσαι ειλικρινής αναφορικά με τις ικανότητές σου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!