Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (28/3)

ΚΡΙΟΣ

Να εκμεταλλευτείς τη μέρα, καθώς θα έχεις τύχη σε συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες και θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό και με νέες πηγές εσόδων, αρκεί να μην τσακωθείς με κάποιον που μπορεί να σου κάνει ζημιά επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ένα υπέροχο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μήνυμα από νέο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια οικονομική συμφωνία έρχεται εξ ουρανού και σε απαλλάσσει από μεγάλο άγχος. Κάποιος φίλος σού αποκαλύπτει ένα χρήσιμο μυστικό, αλλά ήδη έχεις καταφέρει να εντυπωσιάσεις με τη δουλειά σου. Προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι «βράχος» δίπλα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές ερωτικές επιλογές. Να διαλέξεις με βάση την ηρεμία στην καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να φερθείς με διπλωματία και θα κερδίσεις πολλά από τους συνεργάτες σου. Εξάλλου, τη διπλωματία την έχεις στο αίμα σου! Τελευταία την έχεις ξεχάσει γιατί περνάς μια φάση ανασυγκρότησης. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Μη ζητάς πολλές ελευθερίες. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι καλό φαίνεται στον ορίζοντα. Θα περάσεις ωραία γιατί το έχεις ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσεις να απολαύσεις μια ήσυχη μέρα και να ηρεμήσεις από τα πολλά άγχη που είχες τελευταία. Μην αρχίσεις τη μουρμούρα, γιατί αυτοί που είναι δίπλα σου σε βαριούνται. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η ώρα να λάμψεις και να «εισπράξεις» κομπλιμέντα από δύο πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Έχεις εύνοια σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, αρκεί να ελέγξεις την έπαρσή σου. Ένας καλός σου φίλος θα σου προτείνει συμμετοχή σε μια επιχείρηση που, αν θέσεις τους όρους σου, θα σου αποφέρει σύντομα κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου για φλερτ και στην πορεία αποφασίζεις αν θα γίνει σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη δουλειά έχεις βάλει κάποια τάξη σε παλαιότερες οικονομικές «τρύπες». Έτσι μπορείς να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο, που όμως χρειάζεται αφοσιωμένους συνεργάτες για να πετύχει. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει μετανιωμένος. Αν τρέφεις ακόμα αισθήματα, δες τι «παίζει», αλλά χωρίς πολλές προσδοκίες.

ΖΥΓΟΣ

Μια καλή επαγγελματική συμφωνία που θα κλείσεις ανεβάζει τις μετοχές σου στην αγορά και οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Μην πολυζυγίζεις τα πράγματα, αλλά προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί προσοχή και το αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, παίζεις σε δύο ταμπλό. Πρόσεχε. Όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σε προβληματίσει μια νέα επαγγελματική πρόταση. Ευτυχώς, δεν βιάζεσαι, οπότε θα υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους. Αν κάτι διαισθητικά δεν σου «κολλάει», προχώρα παρακάτω. Το να απομονωθείς δεν είναι λύση. Ζήτα συμβουλή από έναν καλό συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σε μια ξαφνική συνάντηση βρίσκεις τον έρωτα. Ανοίξου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άκου τους καλούς σου συνεργάτες και μην παίρνεις τα πράγματα επιπόλαια. Ιδιαίτερα αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, μην τα αφήνεις όλα στην τύχη. Είναι δύσκολοι καιροί και δεν θα έχεις συνεχώς την εύνοιά της. Να έχεις κι εναλλακτικό σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τον έρωτα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται πρόσωπο-φωτιά και σε… απογειώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνεις ένα γρήγορο απολογισμό και συνειδητοποιείς ότι τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόσουν. Να είσαι καχύποπτος και προσεκτικός, αλλά μην αφήσεις σήμερα μια επαγγελματική ευκαιρία να σου ξεφύγει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι στο πλευρό σου. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις σχέση ζωής. Όχι «παιχνιδάκια». Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Στόχευσε ανάλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φέρεσαι επιπόλαια και ένας συνεργάτης σου θα το σκεφτεί καλά για να σε ξαναεμπιστευτεί. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά μην τα αφήσεις στην τύχη τους. Οργάνωσε τις επόμενες κινήσεις σου και βρες αυτούς που θα σε υποστηρίξουν. Κατέβασε λίγο τον πήχη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε νοιάζεται πολύ. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου. Έχεις αρχίσει και σφυρίζεις ανέμελα, ενώ οι καλοί σου συνεργάτες σού κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Γύρω σου υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, οπότε πρέπει να έχεις τα μάτια σου… δεκατέσσερα. Να είσαι αφοσιωμένος κυρίως στο ταίρι σου και μετά στη δουλειά. Αν είσαι αδέσμευτος, η διάθεσή σου σε προδιαθέτει θετικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!