Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (27/3)

ΚΡΙΟΣ 

Να προσπαθήσεις να χειριστείς τις προκλήσεις με ωριμότητα. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, γιατί θα έχουν βγει στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου. Να είσαι διακριτικός σε ό,τι και αν κάνεις για να μην εκτεθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις έντονες συγκινήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένας δυνατός έρωτας που θα σε συναρπάσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αντιμετωπίσεις επαγγελματικές προκλήσεις με σθένος. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με πρόσωπα κύρους που θα σε βοηθήσουν. Θα σε κατευθύνουν σωστά, γιατί εσύ θα έχεις παραπλανηθεί σε κάτι. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις δυνατά συναισθήματα για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίχνεις… παραγάδια και πετυχαίνεις κάτι καλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κινητοποιείσαι στα επαγγελματικά σου και υπερβαίνεις τον εαυτό σου. Από εκεί που δεν το περιμένεις έχεις σημαντική επιτυχία αλλά και συναντήσεις που υπόσχονται πολλά επαγγελματικά στο μέλλον. Ανοίγεις πόρτες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει κουραστεί από την αδιαφορία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ξεκαθάρισε τι θέλεις σε μια καινούργια γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναζητήσεις επαγγελματικές και οικονομικές προκλήσεις, ξεφεύγοντας από τον συνηθισμένο γκρινιάρη εαυτό σου. Δίνεις όλη τη φόρα σου στη δουλειά. Η έμπνευσή σου είναι στα ύψη και σε βγάζει από αδιέξοδα, κυρίως οικονομικής φύσης. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μετρίασε την καχυποψία σου γιατί αλλιώς θα χάσεις κάτι καλό.

 

ΛΕΩΝ

Θα έχεις εντάσεις στη δουλειά σου, ειδικά αν χειρίζεσαι και δουλεύεις πολύ με το διαδίκτυο. Μείνε ψύχραιμος, γιατί θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιους συνεργάτες σου που θα σε αντιμετωπίσουν με δυσπιστία. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε ελέγχους και ζήλιες, γιατί θα σπάσει το σκοινί. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις κάποιες ιδέες για τη δουλειά σου που θα αποδειχθούν σωτήριες. Θα έχεις διάθεση και ενέργεια για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν με διπλωματία. Πρόσεξε, γιατί τυχόν λάθη από απροσεξία θα σου κοστίσουν αρκετά στην επαγγελματική φήμη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αδιαφορείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μη ζητάς πολλά από μια νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν και συνήθως είσαι ανασφαλής και δειλιάζεις να πάρεις γρήγορες αποφάσεις, σήμερα προχωράς μπροστά με αποφασιστικότητα. Επικεντρώνεσαι στη βελτίωση των επαγγελματικών σχέσεων και ανοίγεις νέες πόρτες. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να κοιτάς αριστερά-δεξιά. Το ταίρι σου καραδοκεί. Αν είσαι αδέσμευτος, πετυχαίνεις έναν ερωτικό στόχο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα του σπιτιού και θα πάρεις αποφάσεις για κάποιες αλλαγές. Θα υπάρξουν αντιδράσεις στην οικογένεια, για αυτό φρόντισε να κάνεις διάλογο. Στα επαγγελματικά θα ξεπεράσεις μια δυσκολία με τη βοήθεια ενός συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ειλικρινής. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Θα βυθιστείς σε σκέψεις και συναισθήματα, αλλά μέσα από όλο αυτό θα σου προκύψει κάτι καλό τόσο στα συναισθηματικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη στη δουλειά σου, αρκεί να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε… απογειώνει και ξεχνιέσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτείται προσεκτική διαχείριση των πόρων σου. Ευτυχώς έχεις κάνει το κουμάντο σου και η όποια δυσκολία δεν θα σε βρει απροετοίμαστο. Έχεις καλούς συνεργάτες που σε στηρίζουν. Πιστεύουν στην αξία και την εργατικότητά σου. Να αποφύγεις να πάρεις ρίσκο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου για τη δουλειά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις πολλές επαγγελματικές προκλήσεις, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τι θα κάνεις, καθώς δεν ενδείκνυται να πάρεις ρίσκο. Καλύτερα να τακτοποιήσεις εκκρεμή επαγγελματικά θέματα ώστε να είσαι ελεύθερος να πας παρακάτω. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα ταξίδι με το ταίρι σου σε αναζωογονεί. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις ενθουσιασμό για να δοκιμάσεις πράγματα επαγγελματικά. Νιώθεις δυνατός ώστε να πάρεις αποφάσεις. Να είσαι προσεκτικός στις συνεργασίες σου αλλά και να μην ακούς τρίτα πρόσωπα. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Δώσε βάση στο ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκλωβίζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που θέλεις πολύ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!