Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (26/3)

ΚΡΙΟΣ

Θα φτιάξει η διάθεσή σου, καθώς χθες με την έκλειψη πιέστηκες αρκετά. Θα έχεις δυνατή σύνδεση με τους γύρω σου και την ευκαιρία να διαπρέψεις μέσα από την αλληλεπίδραση με τους συνεργάτες σου. Μόνο έτσι θα αυξήσεις τα κέρδη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ισορροπήσεις τη σχέση σου και αν είσαι ελεύθερος θα νιώσεις νέα συγκίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Απομακρύνεσαι από τις σκιές της χθεσινής έκλειψης και ανανεώνεσαι, ανοίγοντας καινούριες πόρτες στη δουλειά. Η καθημερινότητα μπαίνει σε μια σειρά. Να βάλεις σε τάξη τις προτεραιότητες στη δουλειά και να αναζητήσεις «συμμαχίες». Θα σου χρειαστούν σύντομα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις γλυκύτητα στη σχέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έρχεται νέο ταίρι από μακριά και σε γεμίζει ενθουσιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα εντυπωσιαστείς, καθώς ανοίγουν νέα κεφάλαια ζωής για σένα σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Να αξιοποιήσεις την ευρηματικότητα και τη δημιουργική σκέψη σου. Μη διστάσεις να εφαρμόσεις καινοτόμες ιδέες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι γεμάτος ρομαντισμό, ενώ αν είσαι ελεύθερος, αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Το αποτέλεσμα θα σε… απογειώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παίρνεις βαθιά ανάσα από τα προβλήματα και φέρνεις ισορροπία στα επαγγελματικά σου. Είναι ωραία μέρα, ώστε να χαλαρώσεις με το ταίρι σου. Όσο για τη δουλειά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις συνεργασίες που «κολλούσαν» σε λεπτομέρειες και τα πας πολύ καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, οπότε σταμάτα να γκρινιάζεις και προχώρα.

ΛΕΩΝ

Μην έχεις έπαρση και φρόντισε να διατηρήσεις την αρμονία τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Να κάνεις «συμμαχίες» στη δουλειά, ώστε να εξερευνήσεις νέες στρατηγικές προκειμένου να έχεις μεγαλύτερο κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, «δένεσαι» περισσότερο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, πλησιάζεις ένα δύσκολο «στόχο» και πετυχαίνεις. Μην το χαλάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να επαναπροσδιορίσεις τα όνειρά σου επενδύοντας σε μακροπρόθεσμους στόχους, έχοντας, όμως, μετρήσει καλά τα οικονομικά σου. Μην κάνεις προϋπολογισμούς που δεν «αντέχει» η τσέπη σου. Αν είσαι ακριβής, θα έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Οι δεσμευμένοι εκφράζετε βαθύτερες ανάγκες επικοινωνίας, ενώ οι αδέσμευτοι ψάχνετε πνευματική επικοινωνία. Και όλως περιέργως βάζετε το σεξ σε δεύτερη μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη κινητικότητα, συναντήσεις, αίσθηση ανανέωσης και αυτοπεποίθησης. Είσαι πιο άνετος και αισιόδοξος και βγαίνεις να κατακτήσεις στόχους. Στη δουλειά καθορίζεις νέες πρακτικές και στρατηγικές, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας «ζάχαρη» και απολαμβάνετε μια νύχτα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις να μοιραστείς βαθύτερα συναισθήματα. Μην παίξεις σε διπλό ταμπλό, επειδή θα χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα το «ρίξεις» στην εσωτερική αναζήτηση και καλά κάνεις, καθώς είναι καιρός να εξερευνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου και τις πραγματικές ανάγκες σου. Να αφιερώσεις χρόνο στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου και να ανασυγκροτηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου κι εκφράζεις τους προβληματισμούς σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείς πού θα επεκτείνεις τους επαγγελματικούς ορίζοντές σου. Μη μετράς τα λάθη σου, αλλά προχώρα δυναμικά μπροστά κάνοντας νέες «συμμαχίες» στη δουλειά. Υπάρχουν καλές προοπτικές, ώστε να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βιώνεις στιγμές χαράς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώνεσαι σε ένα στόχο και τον κατακτάς εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην παραμείνεις «αγκυλωμένος» στις επιδιώξεις σου, αλλά να θέσεις νέους στόχους και να προχωρήσεις με σιγουριά σε επαγγελματικά σχέδια αξιοποιώντας καλές γνωριμίες. Να χρησιμοποιήσεις τις άριστες ηγετικές ικανότητές σου που θα σε οδηγήσουν σε οικονομική ευημερία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε εντυπωσιάζει με το «καλημέρα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ταξίδι σού φέρνει ξεκούραση αλλά και μια νέα επαγγελματική συνεργασία, οπότε συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η φαντασία σου οργιάζει όπως και η δημιουργικότητά σου κι εντυπωσιάζεις τους γύρω σου. Κάνε σωστό οικονομικό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ότι θέλεις λίγη ελευθερία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναζητάς μια «ανοιχτή» σχέση. Ζήσε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα… αεράκι μεταμόρφωσης θα το νιώσεις και θα θελήσεις να βρεις την ισορροπία σου. Θα τα καταφέρεις ανακαλύπτοντας και νέες πτυχές του εαυτού σου. Επαγγελματικά να στηριχθείς σε παλιούς συνεργάτες, που σου έχουν δείξει σταθερότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις όνειρα, οπότε προσγειώσου και βρες κάτι ουσιαστικό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!