Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (22/3)

ΚΡΙΟΣ

Τόλμησε να πάρεις νέες επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Κάποιες συμπτώσεις θα σου αποκαλύψουν αλήθειες για συνεργάτες σου που δεν θα σου αρέσουν. Παραμέρισέ τους και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη σκέφτεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες για να διαλέξεις την καλύτερη, αν και τώρα δεν θέλεις σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και θα βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Ένα οικονομικό θέμα σε απασχολεί, αλλά θα ξεπεραστεί, καθώς σήμερα θα πετύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους. Αν είσαι δεσμευμένος, φτιάξε μια ρομαντική βραδιά που τόσο την έχετε ανάγκη με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς σε εύκολα λόγια. Κοίτα να περνάς καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δώσεις έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και θα κάνεις νέες γνωριμίες, που θα σου ανοίξουν και επαγγελματικά το δρόμο για κάτι καινούριο. Μη διστάσεις να εμπιστευτείς νέους συνεργάτες. Χρησιμοποίησε την ευγλωττία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τα… τσιλημπουρδίσματα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για φλερτ, το οποίο αποδίδει. Θα περάσεις καλά, αλλά μέχρι εκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Ένα τυχαίο γεγονός θα σου ανοίξει δρόμο για μια καλή συνεργασία. Άσε την γκρίνια και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου για να σου δείξει πόσο σε αγαπάει. Να είσαι τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απορρίπτεις ωραίες γνωριμίες επειδή τα θέλεις όλα δικά σου.

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται απόλυτα, οπότε ξεκινάς νέα σχέδια. Χάρη στις επικοινωνιακές σου ικανότητες, πείθεις με τις ιδέες σου και κατακτάς κάτι που επιθυμείς εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου και πετυχαίνεις διάνα. Μην έχεις έπαρση, γιατί αυτό θα φοβίσει την άλλη πλευρά. Συνέχισε με ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρεις να απομονώσεις «εχθρούς» και να προχωρήσεις χωρίς… βαρίδια στους στόχους σου. Είσαι τελειομανής και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από μια «κακοτοπιά», οπότε συνεχίζεις ακάθεκτος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς σε παράλληλη σχέση, γιατί θα αποκαλυφθείς από σύμπτωση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην πιστεύεις λόγια. Θέλεις κάτι ουσιαστικό, οπότε δες πράξεις.

ΖΥΓΟΣ

Απρόβλεπτα γεγονότα στη δουλειά θα σε κάνουν να καταλάβεις ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σου. Αυτοί θα σταθούν δίπλα σου και θα σε στηρίξουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά για ένα επαγγελματικό θέμα. Έχεις κάνει μεγάλες προσπάθειες για να φτάσεις εδώ που είσαι, οπότε πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος, ξεκουράζεσαι με αγκαλίτσες. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις μια επιτυχία στη δουλειά σου και τον απέραντο θαυμασμό των συναδέλφων ή των συνεργατών σου. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και επιστρατεύεις τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, με αποτέλεσμα να ανοίγεις νέους δρόμους επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει πάθος. Ζήσε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις ευχάριστες συναντήσεις, αλλά και τύχη στα οικονομικά. Μια συλλογική προσπάθεια πετυχαίνει και είσαι μες στην καλή χαρά. Πρόσεξε πώς θα χειριστείς την επιτυχία σου, γιατί συνήθως ξοδεύεις αλόγιστα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλή ανεξαρτησία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κράτα μικρό καλάθι σε μια γνωριμία που σου υπόσχεται πολλά. Άλλωστε, δεν μπορείς τις δεσμεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινείς τα νήματα στη δουλειά σου και οι ανταγωνιστές σου δεν μπορούν να σε βλάψουν. Ακόμα κι ένας «εχθρός» στη δουλειά μπαίνει στον… πάγο και καταλαβαίνει ότι έχεις ισχυρούς «συμμάχους». Έχεις ξαφνικό κέρδος από μια παλιά επένδυση. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη αλλά εφήμερη σχέση. Μη στενοχωρηθείς και προχώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πετάς» στα… ουράνια γιατί βλέπεις ότι παλιά επαγγελματικά σχέδια αποδίδουν και φέρνουν κέρδος. Μην ανοιχτείς τώρα σε περισσότερα, αλλά κοίταξε να επωφεληθείς από την επαγγελματική σου επιτυχία και να κλείσεις κάποιες «οικονομικές» πληγές του παρελθόντος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή και οφείλεις να του τη δώσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έρχεται έρωτας όλο… φλόγα.

ΙΧΘΥΕΣ

Να βάλεις «φρένο» στα έξοδα που κάνεις για τους γύρω σου. Μια τυχαία αποκάλυψη θα σε κάνει να καταλάβεις πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ρομαντικοί όπως εσύ, ειδικά στη δουλειά. Απομόνωσε αυτούς που παίζουν σε… διπλό ταμπλό και θα το μάθεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια αγάπη-λιμάνι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!