Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (19/3)

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις τα νεύρα σου γιατί δεν σου φταίνε οι άλλοι αν εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου. Θα τσακωθείς με ένα συνεργάτη σου ή συνάδελφο που δεν είναι τύπος της… ευθείας οδού. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αγκάλιασέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, παίρνεις απόφαση να βρεις ταίρι για δέσμευση. 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Αμφιταλαντεύεσαι για το πώς πρέπει να χειριστείς μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Να αποφασίσεις με γνώμονα το συμφέρον σου και να αποφύγεις τους συναισθηματισμούς που σε κρατάνε δέσμιο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε περιβάλλει με αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία. Ξέρεις πλέον τι θέλεις κι έχεις ως σύνθημα το «δώσαμε, δώσαμε». 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Να θυμάσαι ότι δεν έχει χαθεί το παιχνίδι αν το παλέψεις. Μια αναποδιά στη δουλειά δεν σημαίνει ολική καταστροφή. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία που σε διακρίνει. Έτσι θα καταλάβεις πού να στραφείς επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε καβγαδάκι και απόλαυσε τη συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε μια παλιά αγάπη. Ξέφτισε. Προχώρα. Το ξέρεις το μονοπάτι. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Δεν σε κυνηγάνε οι συνεργάτες σου, αλλά το μυαλό σου, που σκέφτεται διάφορα. Το ίδιο και στα συναισθηματικά σου: Αιθεροβατείς γι’ αυτό πληγώνεσαι. Η δουλειά σου πάει καλά, αρκεί να μην αφήνεις πράγματα στη μέση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αγχώνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από το πουθενά. Εμπιστεύσου το καινούριο, χωρίς καθυστέρηση.

 

ΛΕΩΝ

Είναι κρίμα τώρα που έχει μπει η δουλειά στ’ αυλάκι να τα ανατρέψεις όλα γιατί έχεις έπαρση, που διώχνει τους πάντες. Συζήτησε με τους συνεργάτες σου ήρεμα. Να βρείτε μαζί λύσεις, που θα σε απαλλάξουν από μεγάλο άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, συζήτησε με το ταίρι σου ό,τι σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε ανούσιες επαφές. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Θα χρειαστεί να πορευτείς διά της πλαγίας οδού, γιατί μόνο έτσι θα σώσεις κάτι που θέλεις στα επαγγελματικά σου. Να μην τσακωθείς, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Θα χάσεις έναν πολύτιμο «σύμμαχο» τώρα που τον χρειάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς συντροφικά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα γιατί θα απογοητευτείς. 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει χρειάζεται γρήγορες αποφάσεις, γιατί καιροφυλακτούν ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά μην το… τρέξεις. Να είσαι διακριτικός μέχρι να καταλάβεις τι θέλεις, αλλιώς θα πληγώσεις ένα πρόσωπο που σε αγαπάει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Να ακολουθήσεις κάτι καλό που έρχεται και να κάνεις προγραμματισμό για το πώς θα προχωρήσεις καλύτερα, για να έχεις γρήγορα κέρδος από μια νέα επαγγελματική προσφορά. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο θα αποδειχτεί έρωτας κεραυνοβόλος. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Θα σε προβληματίσει μια νέα επαγγελματική πρόταση. Μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις και συμβουλέψου κάποιον που του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Τα επαγγελματικά ανοίγματα που έχεις κάνει είναι πολλά, οπότε πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς να φορτωθείς ακόμα ένα. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, αποφασίζεις ότι πλέον δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μίας βραδιάς. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχεις ένα σημαντικό εχθρό στη δουλειά που σου κάνει το φίλο. Ευτυχώς, ένας συνεργάτης σου θα σου ανοίξει τα μάτια. Μην ξεκινήσεις καβγά, αλλά απομάκρυνέ τον, πριν σου κάνει κακό. Σκέψου με την ψυχρή λογική σου. Κάνε ξανά προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Προχώρα δυναμικά. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Είσαι αισιόδοξος και αυτό το μεταδίδεις και στους άλλους. Όλοι σε εμπιστεύονται, παρόλο που σε θεωρούν υπεραισιόδοξο. Κοίταξε να συμμαζέψεις δουλειές και χρέη που έχεις αφήσει πίσω γιατί θα μαζευτούν «βουνό». Πρέπει να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι ότι πρέπει να «νοικοκυρευτείς», αλλά φοβάσαι τη δέσμευση. 

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Μην μπλέκεις σε θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν στη δουλειά. Κοίταξε τα δικά σου θέματα που είναι πολλά, καθώς «καμουφλάρεις» τα προβλήματα, αντί να τα λύσεις. Άρχισε να βάζεις τάξη. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι ζηλιάρης και κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, το ότι είσαι συνεσταλμένος και ρομαντικός αρέσει. Θα έχεις αρκετές κατακτήσεις. Διάλεξε. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!