Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (15/3)

ΚΡΙΟΣ 

Επικρατεί αέρας ανανέωσης και αυτό φαίνεται στη δουλειά σου αλλά και στα αισθηματικά σου. Ακόμα και οι εχθροί σου… τρώνε τη σκόνη σου. Μην είσαι υπερφίαλος, γιατί όλα μπορούν να ανατραπούν σε μία στιγμή. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανατρέψεις την καθημερινή ρουτίνα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική γνωριμία σε αναστατώνει. Μην περιμένεις πολλά. 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Είναι καιρός να τολμήσεις κάτι καινούριο, που θα σου φέρει χρήμα και αναγνώριση, αλλά πρέπει να έχεις υπομονή γιατί το κέρδος δεν θα έρθει αμέσως. Φρόντισε να «τρέξεις» τα καθημερινά θέματα της δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει ξαφνικά τα δεδομένα στη ζωή σου. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Είναι καλύτερο να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία τώρα, αλλά να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους πρώτα. Κάτι που σου προτείνει ένας συνεργάτης σου δεν είναι ακριβώς έτσι. Βάλε τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απογειωθείς με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην πειστείς αμέσως από μια νέα γνωριμία, ενώ δεν πρέπει. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά. Μην παρασυρθείς από λόγια τρίτων που θέλουν να σε ρίξουν στο… λάκκο με τα φίδια. Σταμάτα να μουρμουράς. Τα πας καλά οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δεν φαίνεται να συμμερίζεται κάποιες επαγγελματικές ιδέες σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία, πριν δεις ποιες είναι οι προθέσεις. 

 

ΛΕΩΝ 

Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου. Ένας συνεργάτης σου θα μπει στο περιθώριο, καθώς όλοι θα καταλάβουν τα ψέματά του. Εξάλλου, δεν φοβάσαι τίποτα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει ανάγκη να ασχοληθείς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν ξέρεις τι θέλεις αυτό τον καιρό. Ηρέμησε και θα γίνει το «κλικ». 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου, γιατί αλλιώς θα πελαγώσεις στη δουλειά. Άνοιξες πολλά «μέτωπα» και πρέπει να τρέξεις με χίλια. Βάλε προτεραιότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και σου προκαλεί… πονοκέφαλο. Μην υποκύψεις στο πάθος. Μόνο προβλήματα θα σου φέρει. 

ΖΥΓΟΣ 

Να μην αγχώνεσαι για κάποιες εντάσεις που θα υπάρξουν στη δουλειά. Κράτησε ουδέτερη στάση. Αν κάνεις το «διαιτητή», θα σε μπλέξουν χωρίς να φταις και θα χάσεις έναν καλό σύμμαχο. Αν είσαι δεσμευμένος, οι ανησυχίες σου θα σε οδηγήσουν σε εκρήξεις ζήλιας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αποφάσισε τι θέλεις, φλερτ ή μόνιμη σχέση, και κινήσου ανάλογα. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργούνται ξαφνικά δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις. Βγαίνεις όμως από το «καβούκι» σου και διεκδικείς δυναμικά αυτό που σου ανήκει. Θα εντυπωσιάσεις τους συνεργάτες σου με τις ιδέες σου. Το ταίρι σου σε ενθαρρύνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο και θα προβληματιστείς για το πώς να το πλησιάσεις. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Να μη βλέπεις τα επαγγελματικά σου με υπεραισιοδοξία γιατί τα οικονομικά σου χρειάζονται πολλή προσοχή. «Τρέξε» κάποια θέματα οικονομικής φύσης που σε απασχολούν εδώ και καιρό και κάνεις ότι δεν τα βλέπεις. Τακτοποίησέ τα με διακανονισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, μια παρεξήγηση θα απειλήσει τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην ωραιοποιήσεις μια νέα γνωριμία. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Να ακούσεις τη γνώμη καλού σου συνεργάτη που σου λέει να προσέξεις. Μια νέα επαγγελματική πρόταση δεν θα σε ωφελήσει οικονομικά τώρα. Είσαι εργασιομανής, θέλεις το κέρδος, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις και ποια πρόσωπα σ’ το υπόσχονται. Μην πιστέψεις λάθος ανθρώπους. Το ταίρι σου έχει παράπονα, δείξε του στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για φλερτ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Να μην αγχωθείς με ένα οικονομικό πρόβλημα που θα προκύψει στη δουλειά, γιατί θα βρεις λύση. Θα σε βοηθήσει ένας καλός σου συνεργάτης, που θα σου πει κάτι και θα σου ανοίξει ένα δρόμο. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις «ζάχαρη» με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου προκαλεί καρδιοχτύπι. Κοίτα να περάσεις καλά. 

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε κάτι καινούριο. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Μην ακούσεις κάποιους συνεργάτες σου που μόνο αρνητικά βλέπουν στις κινήσεις σου. Αν έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό, μπορείς να ξεκινήσεις, αρκεί να τακτοποιήσεις πρώτα οικονομικές υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ξεκάθαρος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις γιατί θέλεις μόνιμο «λιμάνι», αν και είναι δύσκολο να το βρεις. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!