Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (14/3)

ΚΡΙΟΣ

Να μην είσαι επιρρεπής σε γνώμες άλλων, γιατί έτσι θα κάνεις λάθη στη δουλειά σου και θα έρθουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου. Να αξιοποιήσεις τη συγκυρία που σου δίνεται για να κλείσεις μια εμπορική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις νέες εμπειρίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα στραφείς σε πνευματικές αναζητήσεις που ανοίγουν μπροστά σου νέα μονοπάτια γνώσης. Μόνο μη γίνεσαι φανατικός, γιατί δεν χρειάζονται οι αντιπαραθέσεις σε συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα. Θα βάλεις τις βάσεις για μια μελλοντική συνεργασία. Η καλή σου πρόθεση θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην τσακωθείς με μια νέα γνωριμία. Πρόσεχε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να δείξεις προσοχή σε επαγγελματικές επιλογές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Θέσε ρεαλιστικούς στόχους στα επαγγελματικά σου για να τα καταφέρεις. Μην ανοίγεσαι σε πράγματα που δεν ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις το άγχος της δουλειάς στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύσεις ένα νέο πρόσωπο. Περίμενε τις κινήσεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σου θυμίζουνε τα περασμένα, όπως λέει και το τραγούδι. Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Ασχολήσου με κάτι που σε ευχαριστεί για να ξεχαστείς. Χωρίς αυτοσυγκέντρωση θα κάνεις ένα λάθος και θα «χτυπάς» το κεφάλι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη «μαυρίζεις» το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το… κλάμα δεν πιάνει.

ΛΕΩΝ

Μπορείς να γίνεις ο «πρωταγωνιστής», αν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες στη δουλειά σου. Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Περιόρισε τις ηγετικές διαθέσεις σου, γιατί οι συνεργάτες σου θα εκνευριστούν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ξέρει πώς να σε ηρεμεί, αν το αφήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις φλερτ μόνο για το «παιχνίδι». Δεν επιθυμείς να κάνεις σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σε απασχολήσουν οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μην πέσεις στην παγίδα των συγκρίσεων, γιατί θα μελαγχολήσεις. Η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά και μάλιστα θα υπάρξουν νέες εποικοδομητικές συζητήσεις, καθώς οι συνεργάτες σου αναγνωρίζουν ότι είσαι εργατικός. Αν είσαι δεσμευμένος, άκου προσεκτικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις «χλιαρά» πράγματα. Προχώρα.

ΖΥΓΟΣ

Είχες ανασφάλειες που τώρα θα γίνουν μεγαλύτερες και θα σε γεμίσουν άγχος για τα επαγγελματικά σου. Θα νιώσεις πιεσμένος από παντού και θα ζητήσεις βοήθεια. Αν είσαι δεσμευμένος, αξιοποίησε τη μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστευτείς με το «καλημέρα σας» ένα νέο πρόσωπο. Θα πάρεις γρήγορα μια απογοήτευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να πάρεις όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αυξήσεις τα έσοδα από τη δουλειά σου. Με τις σκέψεις και τις ιδέες σου, μπορείς να πείσεις τους άλλους να σε υποστηρίξουν. Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις με το ταίρι σου λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας. Μπορεί να σου προσφέρει πολλά, οπότε να είσαι προσεκτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτεις θα σε βοηθήσει να πείσεις πρόσωπα με κύρος να σε βοηθήσουν στη δουλειά σου. Έτσι, θα ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, ενώ θα έχεις και συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που θα τονώσουν το ηθικό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πάνε όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει, αλλά δεν είναι για παιχνιδάκια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα παρουσιαστούν οικονομικά προβλήματα που θα σε αγχώσουν. Όμως δεν πρέπει να φοβηθείς την όποια οικονομική αναποδιά, καθώς με σκληρή δουλειά μπορείς να κυριαρχήσεις και να πείσεις ακόμα και νέους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο θα σε φλερτάρει στενά. Αν ενδώσεις, θα περάσεις καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το να είσαι αυστηρός και απόλυτος, δεν θα βγάλεις κάτι καλό στη δουλειά σου, ενώ οι συνεργάτες σου θα σου γυρίσουν την πλάτη. Οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν θα γίνουν η αιτία λαθών αλλά και καθυστερήσεων στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το πας φιρί φιρί για καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αφήνεις περιθώρια για φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όπως λέει το τραγούδι, γιατί οι φόβοι και οι ανασφάλειές σου σε εμποδίζουν να δεις καθαρά στα επαγγελματικά σου. Να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου, γιατί κάποιος προσπαθεί να τραβήξει το… χαλάκι κάτω από τα πόδια σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, με την απόμακρη στάση σου χάνεις ευκαιρίες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!