Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (21/2)

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργάτες σου έχουν κουραστεί από τις παρατηρήσεις σου και κάποια στιγμή θα σε αφήσουν στα… κρύα του λουτρού. Ξέρεις πως χωρίς αυτούς δεν θα είχες σωθεί, οπότε σύνελθε και μην ξεσπάς τα προσωπικά σου νεύρα. Έχεις πολλά να κάνεις, οπότε εμπιστεύσου τους. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνε γλυκός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχολήσου με δικά σου θέματα στη δουλειά και μη χάνεις ενέργεια με κάποιους που θα το… φάνε το κεφάλι τους, γιατί έχουν αποκτήσει αντιπάθειες. Τα πας καλά στη δουλειά, αρκεί να μην είσαι πεισματάρης. Αν είσαι δεσμευμένος, να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ζήσε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους, αλλά μην εκνευριστείς. Αν το κάνεις, μπορεί να χάσεις ένα σημαντικό συνεργάτη ή να αποκτήσεις εχθρούς. Μείνε στο παρασκήνιο και πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να φύγεις ταξιδάκι με το ταίρι σου. Να το κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, χάνεις μια ευκαιρία γιατί δεν ξέρεις αν θέλεις τώρα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταμάτα να γκρινιάζεις και κοίταξε μη σου ξεφύγει μια ευκαιρία μέσα από τα χέρια σου. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σου εγγυηθούν για το καλό αποτέλεσμα της δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις κόντρες στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος, κυριαρχούν οι φόβοι σου. Πρόσεξε γιατί θα χάσεις μια σημαντική γνωριμία από τις ανασφάλειές σου.

ΛΕΩΝ

Να μην μπαίνεις στα… χωράφια άλλων και να κοιτάξεις μόνο τα δικά σου. Οι… επεκτατικές σου τάσεις θα σου φέρουν μπελάδες. Όταν θα χρειαστείς βοήθεια, θα είσαι μόνος και θα χάσεις μια ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις τόσες απαιτήσεις. Θα παραμείνεις μόνος και θα φταις εσύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μοίρασε αρμοδιότητες σε συνεργάτες σου και μην είσαι συγκεντρωτικός. Κινδυνεύεις να πάθεις υπερκόπωση. Ήδη έχεις καταφέρει πολλά, οπότε μην ανοίγεις άλλα μέτωπα, αλλά φρόντισε να κλείσεις τα υπάρχοντα. Αν είσαι δεσμευμένος, εμμένεις σε λεπτομέρειες που στεναχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Κακώς, γιατί ένα πρόσωπο σου… κλείνει το μάτι.

ΖΥΓΟΣ

Να μην περιμένεις βοήθεια από τους άλλους. Στηρίξου μόνο στα δικά σου χέρια. Μια επαγγελματική πρόταση σε ξεσηκώνει, αλλά θα πρέπει να βάλεις τους δικούς σου όρους, αν θέλεις να πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος, με το να φλερτάρεις αριστερά και δεξιά δεν βγαίνει κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το έχεις βάλει σκοπό να ξεκινήσεις κάτι καινούριο επαγγελματικά. Έχεις βρει τους σωστούς συνεργάτες, αλλά θα πρέπει να τους εμπιστευτείς, γιατί με το να είσαι μυστικοπαθής τούς προβληματίζεις. Μην το καθυστερήσεις γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Αν είσαι δεσμευμένος, αφέσου στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία. Το θέμα είναι πόσο είσαι έτοιμος να ανοιχτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πρόταση που θα κάνεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει -και δικαίως-, γιατί θα έχει θετικά αποτελέσματα. Ένας συνεργάτης σου σε υποστηρίζει και βάζει κι άλλους στο… χορό, οπότε ένα όνειρό σου πραγματοποιείται. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις γιατί σε αναζωογονεί. Προχώρα χωρίς ζήλιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει στο συρτάρι σου κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που πρέπει να τις κοιτάξεις με προσοχή. Άλλωστε, ψάχνεις πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό συνεργάτες σου, ενώ και τα social media θα παίξουν ευνοϊκό ρόλο, αν προσέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο θα σε ανανεώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πας καλά επαγγελματικά, αλλά κάποιες φορές είσαι υπεραισιόδοξος. Προσγειώσου και κάνε νέο οργανόγραμμα. Αν διαλύσεις μια συνεργασία, θα έχεις μεγάλη ζημιά. Από την άλλη, δεν βρίσκεις εύκολα πιστούς συνεργάτες. Το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις και ύστερα κυνήγησέ το. Ένα πρόσωπο θα σε βοηθήσει, αλλά χωρίς δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προγραμματίσεις το μπάτζετ που χρειάζεσαι για μια νέα δουλειά και να βρεις «συμμάχους». Αλλιώς θα φας τα… μούτρα σου και δεν είναι ώρα για να ελαφρύνεις κι άλλο το ταμείο σου. Προτιμότερο είναι να μαζέψεις τα ήδη υπάρχοντα και να δουλέψεις ακολουθώντας την πεπατημένη. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι αισιόδοξο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!