Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (20/2)

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεξε σήμερα καθώς δεν θα μπορείς να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι πιο κατάλληλες κινήσεις που πρέπει να κάνεις για τη δουλειά σου. Οι ευαισθησίες σου κυριαρχούν. Δεν θέλεις ούτε τις καθημερινές σου υποχρεώσεις να κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις σύγχυση. Αν είσαι αδέσμευτος πρόσεξε με περιπτώσεις που δεν είναι ξεκάθαρες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις επαναστατική διάθεση γι’ αυτό να φροντίσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, ειδικά στη δουλειά. Θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα κι αυτό θα κάνεις ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσεις κάποιον ειδικό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε ακολουθεί πιστά. Αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεις ένα πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι στην καλύτερή σου φάση και θα φέρεις σε πέρας δύσκολες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στη δουλειά για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και σου αρέσει. Αν είσαι αδέσμευτος εντυπωσιάζεις ένα πρόσωπο με την ωριμότητα και τη γενναιοδωρία σου. Προχώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρεις επιτέλους να ανοίξεις το στόμα σου και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και κρατάς μέσα σου σε πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στα προσωπικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος μη μουρμουράς. Αν είσαι αδέσμευτος θα προκύψει μια γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου.

 

ΛΕΩΝ

Κάποιες ανασφάλειές σου θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα για ανθρώπους είτε στη δουλειά είτε στα προσωπικά σου. Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη φορά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου προσπαθεί να σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος μην κάνεις όνειρα για κάτι που εμφανίζεται αναπάντεχα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκληρή προσπάθεια που έκανες τόσο καιρό στη δουλειά σου αποδίδει και αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες σου, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Αν και δεν φημίζεσαι για τον ρομαντισμό σου, ξαφνικά έρχεται στην επιφάνεια είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος και προσεγγίζεις ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα σε εκνευρίσουν πρόσωπα από το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά μην εμπλακείς σε καβγά. Δεν σε συμφέρει. Να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις. Θα δεις ότι θα γίνει πιο εύκολα απ’ ό,τι περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο σου προκαλεί θαυμασμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ακόνισε» το μυαλό σου γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν στη δουλειά. Μην ακούσεις υποσχέσεις από πρόσωπα που πολλά θα πουν και λίγα θα κάνουν. Προχώρα με τη διαίσθησή σου και κάνε αυτό που πρέπει. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος κυριαρχεί. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας-φωτιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίες στο περιβάλλον που κινείσαι κι αυτό θα το καταφέρεις με σχετική ευκολία αν δεν έχεις νεύρα. Οι συζητήσεις με συνεργάτες σου θα οδηγήσουν σε καλά αποτελέσματα και σε συμφωνίες που είναι πολύ αποδοτικές. Αν είσαι δεσμευμένος μη λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέο πρόσωπο που σε εντυπωσιάζει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε στηρίζει κι αυτό απογειώνει τη διάθεσή σου. Θα έχεις κάποια οικογενειακά θέματα που θα σε προβληματίσουν. Θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ σε έναν στόχο σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις φόβους και ανασφάλειες που δεν θα σου επιτρέψουν να ελιχθείς σε εμπορικές συμφωνίες, οπότε καλύτερα να αποφασίσεις αργότερα. Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα δώσεις μια ευκαιρία σε πρόσωπο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Θα περάσεις καλά γιατί δεν ζητάς δέσμευση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να ζητήσεις ξεκάθαρα αυτό που θέλεις τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά, αλλιώς θα μπερδέψεις τους γύρω σου. Μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα αν ξέρεις τι θέλεις. Μην κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί το ταίρι σου έχει κουραστεί. Αν είσαι ελεύθερος μη δώσεις λάθος μηνύματα σε ένα νέο πρόσωπο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!