Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (16/2)

ΚΡΙΟΣ

Είναι ίσως από τις λίγες φορές που θέλεις να απομονωθείς απ’ όλους και όλα, ώστε να δεις τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά. Μην κάνεις πίσω στα «θέλω» σου, όποια και αν είναι αυτά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, κουράστηκες να ψάχνεις «χίμαιρες» και «προσγειώνεσαι» σε κάτι απλό, καθημερινό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο επαγγελματισμός σου δεν αφήνει περιθώρια να σε αμφισβητήσουν στη δουλειά. Θα βρεις λύσεις σε επαγγελματικά θέματα, οι οποίες θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σου και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου νιώθει μοναξιά. Δώσε του σημασία. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι έρχεται για να μείνει στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι έτοιμος να συγκρουστείς με τους πάντες προκειμένου να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει στη δουλειά σου. Να είσαι προετοιμασμένος ότι κάποιοι από τους συνεργάτες σου δεν θα δουν με καλό μάτι αυτή την «επανάσταση». Μην πτοηθείς και προχώρα μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και απολαμβάνεις το «παιχνίδι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος για τις επιθετικές διαθέσεις των άλλων που σε βλέπουν ανταγωνιστικά ή δεν σου έχουν εμπιστοσύνη και αρνούνται να ακολουθήσουν τις ιδέες σου. Μην καβγαδίσεις, αλλά προσπάθησε να τους πείσεις με επιχειρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, άκουσε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες κακοτοπιές. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά και θα… ζεστάνουν το ταμείο σου. Θα είσαι πιο συμβιβαστικός. Καταλαβαίνεις ότι πλέον δεν χωράει ανταγωνισμός στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις ταίρι με το οποίο να απολαμβάνεις την καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα «ταρακούνημα» θα το περάσεις στη δουλειά. Να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Μην πάρεις τώρα αποφάσεις για νέες επενδύσεις, ούτε να ξοδέψεις χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος, μη μένεις στις λεπτομέρειες, διότι θα εκνευρίσεις το νέο πρόσωπο και θα φύγει.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί με συνεργάτες σου. Μπορείς να τα καταφέρεις και να επικρατήσουν πάλι η αρμονία και η καλή συνεργασία. Μάλιστα, θα συζητήσεις και για κάτι καινούριο, αλλά μη βιάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κοιτάς αλλού. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις αποφασίσει να δεσμευτείς και χτυπάς άτσαλα αριστερά και δεξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πρόταση που θα σου γίνει από το εξωτερικό, θα αλλάξει τα επαγγελματικά σου δεδομένα. Μη μείνεις άπραγος, ειδικά αν πρόκειται για παλιό συνεργάτη. Προχώρα δυναμικά και άνοιξε νέες πόρτες στη δουλειά σου. Έχεις πρωτότυπες ιδέες και αυτό αρέσει στους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις την ηρεμία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο νους σου ταξιδεύει σε αποδράσεις κι έτσι δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στη δουλειά. Πρόσεξε μην κάνεις λάθος, γιατί δεν θα μπορείς να το διορθώσεις. Επίσης μπορεί να εκνευρίσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη σου. Μην κρατάς μυστικά από τη σχέση σου, διότι θα τα βρεις μπροστά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς τίποτα ουσιαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά σου και το καταλαβαίνουν οι συνεργάτες σου. Ό,τι αναλάβεις, θα το διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις κέρδη. Να προσέξεις μόνο τι σου υπόσχονται κάποιοι που βλέπουν τη «δίψα» σου για άνοδο και χρήμα. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις ερωτικά μπερδέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και υπάρχουν δυσκολίες στο επαγγελματικό πεδίο, καταφέρνεις να πρωταγωνιστήσεις και να λύσεις κάποια ζητήματα κάνοντας τους άλλους να σε θαυμάζουν και να σε εμπιστεύονται. Θα κάνεις νέα βήματα και θα θελήσεις να κλείσεις με επιτυχία κάποιες οικονομικές «τρύπες». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να σε… απογειώσει. Αν είσαι ελεύθερος, γνωρίζεις νέο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε πιάσουν πάλι οι ανασφάλειές σου. Ηρέμησε και κοίταξε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Μην εμπλακείς σε παρασκήνιο, γιατί θα την πληρώσεις χωρίς λόγο. Κοίτα τη δουλειά σου και ακολούθησε το ένστικτό σου σε ό,τι κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αγκάλιασε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις το τέλειο. Δεν υπάρχει. Προχώρα σε κάτι όμορφο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!