Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (15/2)

ΚΡΙΟΣ

Θετικά θα προχωρήσουν οι υποθέσεις σας τόσο στην εργασία όσο και στα αισθηματικά σας. Είσαι ιδιαίτερα δραστήριος, αλλά πρέπει να ελέγξεις τον αυθορμητισμό σου. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Θα πάρεις πρωτοβουλίες για την προσωπική σου ανέλιξη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δεν σε προλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίχνεσαι στο παιχνίδι της κατάκτησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις, επειδή θα έχεις ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, στην ανάγκη να απομονωθείς απ’ όλους ώστε να πάρεις τα πάνω σου. Μη γυρνάς στο παρελθόν και χαλάσεις κάτι όμορφο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην πληγώνεις τους άλλους επειδή πληγώθηκες. Με αυτή τη συμπεριφορά θα χάσεις κάτι σημαντικό. Πρόσεξέ το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει και ξεφεύγεις από σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα που καθόλου δεν βοηθούν στη δουλειά σου. Θα ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας, θα έχεις κέρδη κι έτσι θα πάρεις μια ανάσα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις όρεξη για φλερτ. Να είσαι ειλικρινής και να το πεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη που αργότερα θα σου στοιχίσουν. Να εμπιστευθείς τους συνεργάτες σου. Μην μπεις σε διαδικασία αντιπαράθεσης, διότι δεν θα κερδίσεις. Μείνε στο παρασκήνιο και προετοιμάσου να περάσεις στην αντεπίθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου και είσαι αρκετά προβληματισμένος. Πρόσεξε, διότι κάποια λάθη μπορεί να σε εκθέσουν. Να επικεντρωθείς σε τρέχοντα πρακτικά θέματα της δουλειάς σου. Να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και να κάνεις τους απαραίτητους διακανονισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι σκληρός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν σου βγαίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις αυτογνωσία και καταλαβαίνεις πως πρέπει να γίνεις πιο ευέλικτος, αν θέλεις να πετύχεις τον επαγγελματικό στόχο σου. Η απαισιοδοξία μπαίνει στην άκρη και κυνηγάς μια μεγάλη ευκαιρία. Ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί δρόμοι. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εντυπωσιάζεις ένα πρόσωπο. Μπες στο… χορό ακόμη και αν δεν ξέρεις να χορεύεις!

ΖΥΓΟΣ

Σε έχει κυριεύσει το άγχος, γι’ αυτό πρόσεξε να μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Φρόντισε να μην τσακωθείς με έναν καλό συνεργάτη σου, καθώς δεν σε συμφέρει να μείνεις μόνος, χωρίς «ομπρέλα» στην μπόρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται με τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη δημιουργείς αμφιβολίες σε ένα νέο πρόσωπο. Γίνε συγκεκριμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να διαφωνούν κάποιοι συνεργάτες σου μαζί σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι επιθετικός. Με τέτοια συμπεριφορά δεν καταλαβαίνεις τις καλές προθέσεις τους και δεν προχωράς τη δουλειά σου. Γίνε πιο ευέλικτος. Μια επαγγελματική επιτυχία έρχεται. Αν είσαι δεσμευμένος, «φορτώνεις» το ταίρι σου με προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, παρουσιάζεται νέος έρωτας. Ακολούθησέ τον χωρίς καθυστέρηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το έχεις παρακάνει με τα νεύρα σου και οι συνεργάτες σου δεν είναι υποχρεωμένοι να δέχονται τα ξεσπάσματά σου. Η νευρικότητά σου θα επηρεάσει μια συνεργασία. Κοίτα να συνέλθεις προτού κάποιοι αρχίσουν να σε εγκαταλείπουν. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, «χτυπάς» αριστερά δεξιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να αποφύγεις σήμερα να πάρεις αποφάσεις για τη δουλειά σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες από το παρελθόν και ασχολήσου με τρέχοντα ζητήματα. Μην αφήσεις την απαισιοδοξία να σε κρατήσει πίσω, καθώς τώρα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο, έστω και αν έχεις κερδίσει κάποιες «μάχες». Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις καλή παρέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και δεν φημίζεσαι για την οικονομία σου, θέλεις να μαζευτείς, διότι θα καταλάβεις ότι υπάρχουν και τα απρόοπτα. Μια ανατροπή στη δουλειά θα σε πάει πίσω. Μην πτοείσαι. Συνέχισε δυναμικά στους στόχους που έχεις βάλει. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα πρόβλημα σε απασχολεί. Να το συζητήσεις ήρεμα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μη γυρίζεις στο παρελθόν, γιατί θα πέσεις ψυχολογικά. Τώρα πρέπει να «τρέξεις» κάποια επαγγελματικά θέματα, κυρίως ό,τι αφορά σε διακανονισμούς. Έχεις καλούς συνεργάτες και μπορείς να βασιστείς σε αυτούς. Ρίξου στη δουλειά και άσε την ονειροπόληση. Αν είσαι δεσμευμένος, τα λάθη σου ενοχλούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις μια στοργική αγκαλιά. Τη βρίσκεις.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!