Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (14/2)

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις γιατί η μέρα έχει αρκετές δυσκολίες στη δουλειά σου. Θα πιεστείς και ο δυναμισμός σου θα βγει στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να αποκτήσεις εχθρούς. Μη γίνεσαι επικριτικός με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις νεύρα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου. Έρχεται κάτι καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είναι κρας τεστ η σημερινή μέρα για τα νεύρα σου, καθώς θα αντιμετωπίσεις επιθετικότητα στη δουλειά. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να ασχοληθείς μόνο με ό,τι σε ενδιαφέρει. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου και να μην το απομακρύνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Προχώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απόφυγε την αλαζονεία, γιατί θα σε φέρει σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους. Μια αναποδιά στη δουλειά θα κάνει πιο δύσκολο το κλίμα. Μην αρχίσεις την κριτική. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το… παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος, χάνεις μια ευκαιρία γιατί δείχνεις πως τα ξέρεις όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρχει ηλεκτρισμένο κλίμα στη δουλειά και θα το ενισχύσεις με τη μουρμούρα σου. Καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Καλό είναι όμως σήμερα να μην προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες και να ασχοληθείς με τρέχοντα θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις πολλή αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ

Να φροντίσεις να κάνεις καλά τη δουλειά σου και μην μπαίνεις στα… χωράφια άλλων. Θα έχεις τις ευκαιρίες σου, αν και σήμερα είναι προτιμότερο να μην ανοίξεις συζητήσεις για δουλειά. Προσπάθησε να μην το παίξεις αρχηγός, γιατί θα γίνει καβγάς. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις τόσες απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνεις δουλειές πίσω γιατί θα μαζευτούν «βουνό» και δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Να εμπιστευθείς τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου και να δώσεις δουλειά και σε αυτούς, ώστε να τελειώσεις κάποια πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος εμμένεις σε λεπτομέρειες που στενοχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Να βάλεις προτεραιότητες κι έτσι θα τα καταφέρεις. Θα σου πέσουν πολλά μαζεμένα σήμερα, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να κλείσεις όλες τις υποθέσεις της δουλειάς. Μην μπερδευτείς σήμερα με κάτι καινούριο που θα σου προτείνει παλιός συνεργάτης σου. Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ψυχικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις πολλές νέες ιδέες και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάποια. Μην το επιχειρήσεις σήμερα, γιατί κάτι θα σου ξεφύγει στον προγραμματισμό και δεν θα φταίνε οι συνεργάτες σου για το λάθος. Οπότε καλύτερα να προχωρήσεις αργά και σταθερά. Αν είσαι δεσμευμένος, ανοίξου στο ταίρι σου και μην έχεις εγωισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πρόταση για να κάνεις κάτι καινούριο φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει πολύ, αλλά νιώθεις ότι κάτι σου ξεφεύγει και δεν έχεις άδικο. Με τον εκνευρισμό που έχεις δεν θα δεις κάτι που αργότερα θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να βρεις τρόπους αύξησης του εισοδήματός σου. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό καλοί συνεργάτες σου. Προχώρα μεθοδικά εξετάζοντας σοβαρά ό,τι θα σου προταθεί. Έχεις και plan b, οπότε μη σε πιάνει πανικός. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο αλλάζει τη ζωή σου. Μην είσαι καχύποπτος, γιατί θα το χάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό,τι και να γίνει στη δουλειά, να μην αντιδράσεις εν θερμώ. Αν διαλύσεις μια συνεργασία, θα έχεις μεγάλη ζημιά. Οι καιροί είναι δύσκολοι κι έχεις παλέψει πολύ για να φέρεις κάποια ισορροπία στη δουλειά σου. Μην είσαι έτοιμος για καβγά. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Κοίταξε μην μπλέξεις σε κυκεώνα, γιατί έχεις θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις, ενώ θέλεις να ανοιχτείς σε άλλα πράγματα. Ξέρεις πως πρέπει να… ζεστάνεις το ταμείο σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λειτουργείς με πανικό. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!