Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (13/2)

KΡΙΟΣ

Μια καλή επαγγελματική συμφωνία που θα σου αποφέρει κέρδος θα σε βγάλει από μεγάλο άγχος. Εμπιστεύσου έναν παλιό συνεργάτη σου και φρόντισε να αποφύγεις κάποιους που θέλουν να σε βγάλουν εκτός συναγωνισμού στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Τα απρόοπτα είναι τα καλύτερα. Μη διστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Να πανικοβληθείς επειδή ένας συνεργάτης σου θα σου γυρίσει ξαφνικά την πλάτη. Άσε τον να φύγει. Θα τα καταφέρεις καλά και μόνος σου ή έχοντας δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει «παιχνιδάκια» και το ακολουθείς με πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε μια επανασύνδεση, αν νιώθεις ότι υπάρχει «υπόλοιπο».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις την άνεση να συμφιλιώνεις αντιμαχόμενες πλευρές, οπότε μην αφήσεις να «πετάξει» μια ευκαιρία στη δουλειά. Θα τα καταφέρεις να βρεις λύση. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου κι εκείνο θα σε… απογειώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια. Ζήτησε πράξεις για να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει συμφεροντολογική προσέγγιση. Προχώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρεις να φέρεις στα… νερά σου ένα δύσκολο ανταγωνιστή και να αποφύγεις μια διαμάχη. Θα εκπλαγείς με την αγάπη που τρέφουν για σένα οι συνεργάτες σου, παρ’ όλο που εσύ διαρκώς μουρμουράς. Αν είσαι δεσμευμένος, αφέσου στο ταίρι σου και στο πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου… κλείνει το μάτι. Μην αργείς, γιατί θα στραφεί αλλού.

ΛΕΩΝ

Θα καταλάβεις πως υπάρχουν νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Ανοίγεσαι σε νέες πηγές εσόδων και κάνεις τις καλύτερες επιλογές σε συνεργάτες. Μια οικονομική πρόταση είναι προ των πυλών. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε «ακούγοντας» την καρδιά σου και όχι τη φιλαρέσκειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μη βιαστείς να υπογράψεις ένα συμβόλαιο προτού ελέγξεις τα ψιλά γράμματα. Ίσως εκεί υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξεις, γιατί αργότερα θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Θα έχεις προοπτικές για κέρδος πολύ σύντομα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία που θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών. Μόνο μην αρχίσεις να ζυγίζεις αν πρέπει να «ρίξεις» έναν καλό συνεργάτη. Του έχεις δώσει όλες τις ευκαιρίες και δεν ανταποκρίθηκε. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ξεχαστείς σε μια αγκαλιά που σε ξέρει καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Όμως, δεν είναι για «παιχνιδάκια». Σκέψου καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσωπο που εμπιστεύεσαι πολύ θα σου δώσει λύση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα που θα εμφανιστεί ξαφνικά. Μην αρνηθείς τη βοήθειά του. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτίμησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις χάδια και φιλιά. Το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε… απογειώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προχώρησέ το αργά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μη χώνεις τη μύτη σου σε ξένες υποθέσεις και μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να μεταφερθούν διαφορετικά και να τσακωθείς. Μείνε απλός παρατηρητής και αν ζητηθεί η γνώμη σου, να επικαλεστείς τη φιλία σας. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα γνωριμία ανεβάζει την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνέχισε την καλή δουλειά και κάνε νέο προγραμματισμό, αν θέλεις να έχεις επιτυχία. Ένας συνεργάτης σου δεν βλέπει την πρόοδό σου με καλό μάτι, γιατί τον επισκίασες. Να φυλάς τα νώτα σου, αν και δεν μπορεί να σε βλάψει, γιατί ήδη είσαι καλύτερος. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις μια αγκαλιά. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις χαλαρές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ξεφύγεις από τον οικονομικό προγραμματισμό σου, αν δεν θέλεις να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αρκεί να περιορίσεις την υπέρμετρη αισιοδοξία σου. Κινήσου για να αρπάξεις τις ευκαιρίες χωρίς καθυστέρηση. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου.

ΙΧΘΥEΣ

Μην αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν στη δουλειά. Εμπιστεύσου τόσο το ένστικτό σου όσο και την εμπειρία σου. Τα πας καλά, αρκεί να μη σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου, γιατί θα χάσεις μια καλή επαγγελματική πρόταση από δικό σου λάθος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, ρώτα το πρόσωπο που «βολιδοσκοπείς».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!