Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (12/2)

ΚΡΙΟΣ

Να είσαι προσεκτικός στις υποσχέσεις που σου δίνουν, καθώς μπορεί να απογοητευθείς. Κοίταξε να διασκεδάσεις και να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις που έχουν σχέση με τη δουλειά για αργότερα. Οικονομικές υποθέσεις δεν είναι ξεκάθαρες. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τη συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Δεν είναι όλοι όσοι σε πλησιάζουν καλοπροαίρετοι. Τάζουν πολλά κι εξαφανίζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σου βγουν ανασφάλειες που δεν θα μπορείς να διαχειριστείς. Να είσαι ψύχραιμος, διότι μόνο έτσι θα καταφέρεις να επιλύσεις επαγγελματικά-οικονομικά θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Να προσέξεις σε οικονομικές συμφωνίες και πιθανά έξοδα που θα προκύψουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε έλκει. Μη δράσεις γρήγορα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην έχεις εκνευρισμό στη δουλειά και θα πάρεις με το μέρος σου κάποιους συνεργάτες σου που δεν σε βλέπουν με καλό μάτι. Είναι σημαντικό να πιστέψεις στον εαυτό σου και στον τρόπο που μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πράγματα, ώστε να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τη συμπεριφορά σου θα εξαρτηθεί αν θα προχωρήσεις καλά μια επαγγελματική πρόταση. Θα υπάρξει παρασκήνιο, που θα σε κάνει πιο καχύποπτο και γκρινιάρη. Ηρέμησε και δες τι θα κάνεις χωρίς να πας κόντρα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην περνάς προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην το παίζεις θλιμμένος. Δεν πιάνει πάντα και με όλους.

ΛΕΩΝ

Έχεις καλές επαγγελματικές ιδέες και αυτό θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σου. Να κινηθείς με μεθοδικότητα, ώστε να χρησιμοποιήσεις την εύνοιά τους για να προωθήσεις καινούρια σχέδια, αλλά χωρίς έπαρση. Θα τα πας πολύ καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην απαιτείς πολλά από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου, αλλά κοίτα τα θετικά που έχεις καταφέρει στη δουλειά σου. Αν δεν έχεις ψυχραιμία, θα τσακωθείς και θα χάσεις μια επαγγελματική ευκαιρία. Συνεργάτες σου θα θελήσουν να σε εξαπατήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις διάθεση για φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Να μην προσπαθήσεις να επιβληθείς σε κάποιους συνεργάτες σου, διότι θα έχεις άσχημα αποτελέσματα. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και θα καταφέρεις να βρεις άκρη σε δύσκολες υποθέσεις. Μην είσαι καχύποπτος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη λοξοκοιτάς, επειδή θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα είναι εύκολο να αφεθείς σε κάτι καινούριο. Καλύτερα να σκεφτείς πρώτα τι θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου δοθεί μια καλή ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα στη δουλειά σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και πάρε και μια συμβουλή από έναν καλό συνεργάτη σου, και δεν θα χάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ο ρομαντισμός σου κερδίζει το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται με πολλές υποσχέσεις. Πρόσεχε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον σου, καθώς σύντομα θα καταλάβεις ότι έκανες λάθος και δεν θα μπορείς να το διορθώσεις. Να διερευνήσεις πρώτα τη φερεγγυότητα κάποιων και μετά να τους βάλεις στα επαγγελματικά σου σχέδια. Κάποιος μιλάει πολύ. Πρόσεξε μη σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς κάτι ουσιαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την καχυποψία σου βλέπεις παντού εχθρούς. Είναι μια αντίληψη που θα σε οδηγήσει σε λάθη στη δουλειά σου. Μόνο αν είσαι διαλλακτικός θα καταφέρεις καλά αποτελέσματα στα εργασιακά θέματα. Μην είσαι απότομος, διότι θα χάσεις. Προσπάθησε να κάνεις διάλογο, όχι καβγά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, πιστεύεις το «πιο καλή η μοναξιά».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντάσεις που θα προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον σου θα χαλάσουν τη διάθεσή σου και θα μεταφέρεις τα νεύρα σου και στη δουλειά. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, διότι μόνον έτσι θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα έχεις οικονομικά οφέλη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν προκαλεί «σεισμό».

ΙΧΘΥΕΣ

Θα απογοητευθείς, καθώς κάποιες συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες στη δουλειά δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που περίμενες. Αυτό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Να μη δείξεις τις ανασφάλειές σου και να ριχτείς στη δουλειά χωρίς πολλές εξηγήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου. Ένα νέο πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει, σου προκαλεί ερωτική ταραχή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!