Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (9/2)

ΚΡΙΟΣ

Ένταση επικρατεί στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς εγείρονται θέματα εξουσίας. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διαφυλάξεις τα νώτα σου και τους πολύτιμους συνεργάτες σου, που σε στηρίζουν. Προσπάθησε να μη φτάσεις στα άκρα, αλλά με επιχειρήματα να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι καχύποπτος.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σου δοθεί η ευκαιρία να προωθήσεις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν, αρκεί να μη σε πιάσει το πείσμα σου. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή σε συζητήσεις με συνεργάτες και μην κάνεις περιττά έξοδα, γιατί θα σε προβληματίσει η οικονομική σου κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις κρίσιμες συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστευτείς αμέσως ένα νέο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έρθουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου και θα σε ταλαιπωρήσουν. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, ώστε να διαχειριστείς ψύχραιμα οικονομικά θέματα που σε πιέζουν άμεσα. Κάποιες ιδέες σου μπορεί να είναι εφαρμόσιμες και να σου φέρουν γρήγορα κέρδος. Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα πρόσωπο που σου βγάζει έντονο πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή για να αποφύγεις προστριβές στη δουλειά σου. Ξαφνικές συναντήσεις μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να καταλήξουν σε μια επικερδή συνεργασία, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Επίσης, μη γίνεσαι εκνευριστικός με τη μουρμούρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, δείξε ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο που γνώρισες. Προχώρησέ το.

ΛΕΩΝ

Να μη μείνεις στην επιφάνεια των πραγμάτων, ούτε να προκαλέσεις συγκρούσεις στη δουλειά σου. Να είσαι ψύχραιμος, γιατί μόνο έτσι θα αξιοποιήσεις την έντονη διαίσθησή σου και θα αντιληφθείς τι είναι καλύτερο για σένα. Να εμπιστευτείς παλιούς συνεργάτες σου και θα πάρεις ικανοποιητικές απαντήσεις σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μην τσακωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην έχεις έπαρση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείς, ώστε να ανεβάσεις το επίπεδο της δουλειάς σου. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να κλείσεις μια καλή επαγγελματική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις που σε βάραιναν με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η καλή επικοινωνία θα σε φέρει κοντά σε νέο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος, καθώς έχουν προκύψει καταστάσεις που σχετίζονται με το παρελθόν, τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Άσε τα παλιά και κοίτα το παρόν και το μέλλον. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στις κατάλληλες λύσεις, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζωπυρώνεται ένας παλιός έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές υποχρεώσεις που σε ταλαιπωρούν μπορούν να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχεις καλές ιδέες και οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις μια από αυτές, ώστε να έχεις κέρδος. Μην κλειστείς στο «καβούκι» σου, αλλά προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας παθιασμένος που θα σε… απογειώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι αποφασισμένος να κερδίσεις κάτι στη δουλειά σου και δεν σε σταματάει τίποτα. Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο προτάσεις που θα σου γίνουν και θα σου ανοίξουν ορίζοντες για κάτι καλό. Η κοινωνική σου εικόνα αναβαθμίζεται και αποκτάς νέους «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος κυριαρχεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού αλλάζει τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξει αναστάτωση στη δουλειά σου, που θα σε αποσυντονίσει. Να προσέξεις, γιατί πάνω στα νεύρα σου μπορεί να θίξεις τους γύρω σου ή πολύτιμους συνεργάτες. Να ηρεμήσεις, γιατί αλλιώς δεν θα επιτύχεις τους στόχους σου και θα κάνεις εχθρούς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αδικείς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι εύκολο να αφεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αισιοδοξία σου ξεφεύγεις από αρνητικές σκέψεις. Μην αφήσεις για αργότερα οικονομικές υποχρεώσεις γιατί θα μαζευτούν «βουνό». Μη χάσεις μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία και άφησε το ένστικτό σου να σου δείξει ποιους πρέπει να εμπιστευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε πιστεύει, μην το απογοητεύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις κάτι καλό. Προχώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα του παρελθόντος θα σε προβληματίσουν και θα «φρενάρουν» ένα νέο σχέδιό σου. Μπορεί να γίνει και αργότερα, αρκεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Συμβουλέψου έναν καλό σου συνεργάτη για να αποφύγεις τις παγίδες. Ακολούθησε και το ένστικτό σου για να βρεις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζηλεύεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις πολλά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!