Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (8/2)

ΚΡΙΟΣ

Ξεπερνάς ζητήματα του παρελθόντος και ανεβαίνεις ψυχολογικά. Αυτό θα έχει αντίκτυπο τόσο στη δουλειά σου όσο και στους συνεργάτες σου. Ό,τι διεκδικήσεις, θα μπορέσεις να το πάρεις με ευκολία, γιατί είσαι πιο διαλλακτικός. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η θετική σου διάθεση κάνει καλό στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφει πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείς να βρεις την ισορροπία σου έπειτα από μια «μάχη» που έδωσες με τον εαυτό σου σε κάτι που αφορά την οικογένειά σου. Μέσα από αυτή τη δοκιμασία βγαίνεις πιο δυνατός. Στη δουλειά ανοίγονται νέοι, κερδοφόροι δρόμοι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου σε ό,τι σχεδιάζεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι δυνατό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φεύγει ο εκνευρισμός των προηγούμενων ημερών και είσαι πιο ήρεμος για να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές. Θα δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο τρόπο στη δουλειά και θα συνεργαστείς με πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αισθηματικά, η επικοινωνία θα είναι καλή και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού κλείνει το μάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κράτα την ψυχραιμία σου γιατί θα υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά σου. Μην επιτρέψεις σε κάποιους συνεργάτες σου να ξεπεράσουν τα όρια. Μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο, οπότε κοίταξε να προφυλάξεις τα νώτα σου. Ό,τι κι αν είναι, μην περάσεις στην αντεπίθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΛΕΩΝ

Θα δείξεις κατανόηση σε θέματα που απασχολούν συναδέλφους σου και θα είσαι ψύχραιμος σε κάθε ένταση ή ανατροπή στη δουλειά. Θα διεκπεραιώσεις πιο εύκολα υποθέσεις σου, ώστε να ξεκινήσεις το επόμενο σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος, ο ρομαντισμός σου συγκινεί το ταίρι σου και μαζί περνάτε μια αξέχαστη νύχτα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας που σε… απογειώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι κόντρες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με σοβαρά θέματα στη δουλειά σου. Ό,τι κι αν σου πουν συνεργάτες σου, μην προκαλέσεις καβγά. Διαφορετικά, θα χάσεις μια καλή επαγγελματική συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, αγχώνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, τα νεύρα σου δεν βοηθάνε να προσεγγίσεις νέο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο στη δουλειά σου, που δεν θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις όσο γρήγορα πίστευες τα σχέδιά σου. Μην απογοητεύεσαι, είναι προσωρινό. Βγες μπροστά και δώσε κίνητρα στους συνεργάτες σου για να σε εμπιστευτούν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις διάνα. Περνάς καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται πάλι στο μυαλό σου και σε απομονώνουν. Πρόσεξε να μην το κάνεις, γιατί θα αφήσεις τους ανταγωνιστές σου να… αλωνίζουν. Φρόντισε να κλείσεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Βάλε μπροστά τη λογική. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν επανέρχεται με ψεύτικες υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ώρα να προχωρήσεις σε νέα σχέδια, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσέξεις με ποιους θα συνεργαστείς. Δεν είναι όλοι τόσο ειλικρινείς όσο δείχνουν. Να θέσεις τους δικούς σου όρους σε μια επαγγελματική συμφωνία. Μη βλέπεις την επιφάνεια των πραγμάτων. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μαγνητίζεις ένα πρόσωπο που ούτε καν το περίμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σε απασχολούν, παρότι δεν είσαι και τόσο συναισθηματικός τύπος. Συμβαίνει όμως, κι αυτό θα έχει επίπτωση στην ψυχολογία σου. Στη δουλειά θα λύσεις κάποια οικονομικά θέματα και θα έχεις λιγότερο άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δοτικό. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Μη θλίβεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις πρόβλημα επικοινωνίας και όλα θα σου φταίνε. Ηρέμησε και συζήτησε με τους συνεργάτες σου ένα πρόβλημα που θα προκύψει στη δουλειά, ώστε να βρεθεί λύση. Κοίτα να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου, γιατί δεν αντιμετωπίζεις μεγάλα προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ξέρει πώς να σε ηρεμήσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην επιτρέψεις σε τρίτους να σε χειραγωγήσουν. Αν και τις περισσότερες φορές είσαι ονειροπόλος και ασταθής, ξέρεις πώς να χειριστείς θέματα της δουλειάς σου κι αυτό θα κάνεις. Μια νέα συνεργασία είναι πολύ ελπιδοφόρα. Μη διστάσεις. Τα εμπόδια είναι προσωρινά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς τριβές. Αν είσαι αδέσμευτος, με τις ανασφάλειές σου προσπερνάς μια γνωριμία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!