Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (29/12)

ΚΡΙΟΣ 

Αν και με αρκετό άγχος λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, καταφέρνεις να «κλείσεις» ό,τι επείγει για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Oι τελευταίες μέρες ενός χρόνου που σου έφερε αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες και διαχειρίστηκες με τον καλύτερο τρόπο, θέλουν λίγη προσοχή σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με συνεργάτες σου. Να είσαι ήρεμος και δοτικός. Όλα θα πάνε καλά. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Βρες τρόπους να αποφύγεις ό,τι σε «χαλάει» και αναζήτησε ευκαιρίες ψυχαγωγίας. Το έχεις ανάγκη, γιατί όλο το χρόνο εργάστηκες σκληρά και κατάφερες να εδραιώσεις τη θέση σου. Περνάς πολύ γλυκά με το ταίρι σου και, αν δεν το έχεις κάνει, μια επισημοποίηση είναι προ των πυλών. Αν είσαι ελεύθερος, κάτι καινούριο φαίνεται στον ορίζοντα. Δοκίμασέ το. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, καθώς με τη διπλωματία σου καταφέρνεις να πείσεις και τους πιο δύσπιστους συνεργάτες σου. Το τέλος του 2023 σου δίνει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις ανακωχή στα αισθηματικά σου, να κλείσεις… κιτάπια του παρελθόντος ή, αν έχεις μόνιμη σχέση, να την αναθερμάνεις. Αλλιώς, ψάξε αλλού για ζεστασιά. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αυτές τις μέρες δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανανεωθεί και να απολαύσει τις στιγμές. Είτε ζήσεις μια ερωτική επιστροφή, είτε καταφέρεις να εκπληρώσεις μια επιθυμία με το ταίρι σου, το 2023 θα σου αφήσει μια γλύκα στα αισθηματικά σου. Όσο για τα επαγγελματικά, κατάφερες πολλά, οπότε αν σταματήσεις την γκρίνια, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις. 

 

ΛΕΩΝ

Το κακό είναι η έπαρσή σου, που σου χαλάει συνεργασίες ή φιλίες. Πιθανότατα να το έμαθες αυτό το 2023 και να μην το επαναλάβεις το 2024, που υπόσχεται ωραίες στιγμές. Περνάς ονειρεμένα με φίλους ή το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να χαμηλώσεις τον πήχη των απαιτήσεών σου, και ο Άγιος Βασίλης δεν θα σε ξεχάσει. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Να προσέξεις τις σχέσεις σου στο φιλικό ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον ή και με το ταίρι σου. Αν συμβούν παρεξηγήσεις, δεν θα είναι εύκολο να επιλυθούν. Στα επαγγελματικά σου, η χρονιά κλείνει ευχάριστα, αν και θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά σου έχεις εναλλαγές από το… ζεστό στο κρύο. Ηρέμησε και απόλαυσε τις στιγμές. 

 

ΖΥΓΟΣ 

Κουράστηκες πολύ με τα επαγγελματικά σου φέτος. Κινήθηκες μέσα σε ένα τούνελ που πίστευες ότι δεν έχει έξοδο, κι όμως τα κατάφερες, ενώ «μπάλωσες» και πολλές ανάγκες σου. Συνέχισε δυναμικά. Μη χάσεις την ευκαιρία για ένα ταξίδι, το ταίρι σου θα ξετρελαθεί. Αν είσαι μόνος, προχώρα με αυτοπεποίθηση. Έρχεται κάτι πολύ καλό. Πίστεψέ το. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε χρόνο κάνεις τον απολογισμό σου, αλλά ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με αμφιβολίες. Να αναλογιστείς πόσα δύσκολα πράγματα κατάφερες να κάνεις και να οργανωθείς για τα καινούρια που έρχονται. Το ταίρι σου σε υποστηρίζει και είναι εκεί για τα δύσκολα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή. Ζήσε το, αν δεν έκλεισε ο κύκλος. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις ήδη φύγει ταξίδι, παρόλο που τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν. Δεν μπορείς να αντισταθείς στη μαγεία των ημερών, καθώς θέλεις να ξεκουραστείς. Περνάς άκρως ερωτικά, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Εξάλλου, ο έρωτας είναι παντού και περιμένει, κι εσύ είσαι πάντα έτοιμος. Όσο για τα επαγγελματικά σου, θα βρεις την άκρη σύντομα. Το ’χεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Το 2023 σού αφήνει ωραία πράγματα για να συνεχίσεις. Τα επαγγελματικά σου τα έχεις βάλει σε μια σειρά, ενώ προγραμματίζεις και τα επόμενα σχέδιά σου. Μόνο μην πάρεις δουλειά και στο σπίτι, γιατί το ταίρι σου δεν θα σ’ το συγχωρήσει. Μη μείνεις στην επανασύνδεση. Αν το θες πολύ, κάνε το, αλλά καλύτερα προχώρα μπροστά με αυτοπεποίθηση. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2023 κλείνει αισιόδοξα για σένα, καθώς μια επένδυση που έχεις κάνει αποδίδει περισσότερο απ’ ό,τι περίμενες. Είσαι που είσαι αισιόδοξος, τώρα θα… πετάς στα ουράνια. Να φροντίσεις να διορθώσεις κάποια συναισθηματικά σου λάθη και το ταίρι σου θα σε ακολουθήσει με πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, παύεις να χτυπάς… άτσαλα εδώ κι εκεί, γιατί θέλεις «λιμανάκι». 

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Η χρονιά που φεύγει σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Είχες… σκαμπανεβάσματα και αυτό θα συνεχιστεί και το 2024. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες στη δουλειά. Θα έχεις, αρκεί να τις δεις και να παλέψεις γι’ αυτές. Θα βελτιώσεις μια βαλτωμένη ερωτική σχέση, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν ψάχνεις ταίρι, μην κλαίγεσαι. Κουράζει αυτό. Χαμογέλα. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!