Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (27/12)

ΚΡΙΟΣ
Θα είναι μια ήρεμη μέρα που θα καταλάβεις ακόμη μία φορά ότι είσαι τυχερός, διότι έχεις δίπλα σου πρόσωπα που σε εκτιμούν και σε αγαπούν. Μια είδηση που περιμένεις -πιθανότατα για προαγωγή- θα σε γεμίσει χαρά. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μέρα για αγκαλιές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ θα γίνει πολύ γρήγορα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα σου γίνει ξαφνικά μια πρόταση που δεν θα είναι στα γνώριμα «νερά» σου, αλλά καλό είναι να την αποδεχτείς, καθώς θα είναι προσοδοφόρα. Έχεις μάθει να… κολυμπάς σε «φουρτούνες», οπότε θα τα καταφέρεις θαυμάσια. Αν είσαι δεσμευμένος, φαίνεται ότι έχεις βρει τη «χρυσή τομή» στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία που θα σε… απογειώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλείσαι να πάρεις ένα επαγγελματικό ρίσκο, αλλά ένας συνεργάτης σου θα εκφράσει τις επιφυλάξεις του. Άλλαξέ του τη γνώμη με τη διπλωματία που διθέτεις. Όμως, να εξετάσεις πολύ καλά τους όρους της συμφωνίας. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τη στήριξη από το ταίρι σου σε ό,τι και αν κάνεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ θα γίνει έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα σε βοηθήσει ένας καλός φίλος ή συνεταίρος που εμπιστεύεσαι να πάρεις το ρίσκο και να το προχωρήσεις σε μια οικονομική συμφωνία. Να απολαύσεις αυτές τις εορταστικές μέρες που φέρνουν χαρές στο δρόμο σου, σε όλα τα επίπεδα. Στα ερωτικά σου θα έχεις γαλήνη και απέραντη αγάπη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις για στοργή και τη βρίσκεις.

ΛΕΩΝ
Πρόβλημα θα παρουσιαστεί στη δουλειά, αλλά μέσα από τη λύση που θα δώσεις θα έχεις και όφελος, ενώ οι συνεργάτες σου θα σε θαυμάσουν περισσότερο. Έχεις ανεβασμένη διάθεση και αυτό σε βοηθάει και στη δουλειά, ενώ γεμίζεις τον κόσμο με δώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, «αράζεις» σε μια αγκαλιά. Αν είσαι αδέσμευτος, παίρνεις το… πρωτοχρονιάτικο ερωτικό δωράκι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά τον προηγούμενο καιρό, οπότε τώρα μπορείς να αντιμετωπίσεις και μια μικρή αναποδιά. Θα είναι κάτι περαστικό, καθώς θα έχεις κέρδος από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν είσαι πιο επικοινωνιακός και ανοιχτός στις προκλήσεις, θα έχεις επιτυχία και στα ερωτικά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσφερε αγάπη στο ταίρι σου. Γίνε τρυφερός και ρομαντικός.

ΖΥΓΟΣ
Τα πας καλά στη δουλειά και συνέχισε αυτά που θέλεις να κάνεις. Πήγαινε με το… ρεύμα του ποταμού και θα πετύχεις σήμερα κάτι καλό. Μια οικονομική συμφωνία θα σε βγάλει από ένα αδιέξοδο. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ηρεμία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις άτσαλα, αριστερά Κι δεξιά. Καλά θα είναι, αλλά μόνο για «παιχνίδι». Τίποτα το ουσιαστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να διεκδικήσεις τώρα αυτά που θέλεις και αξίζεις. Είναι καλή μέρα για να πετύχεις ένα σχέδιό σου που έχει αναβληθεί. Αν και οι περισσότεροι είναι σε διακοπές, εσύ θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις κάτι που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε απογειώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Λόγω των εορτών σού βγαίνει ο ανέμελος Τοξότης, αλλά θα κερδίσεις κάτι στη δουλειά σου. Η ημέρα σε ευνοεί και με την ευγλωττία σου κερδίζεις στις διαπραγματεύσεις και αρχίζει να γεμίζει το πορτοφόλι σου. Έτσι, σχεδιάζεις το επόμενο ταξιδάκι σου με το ταίρι σου ή για να περάσεις καλά, αν είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι άλλοι είναι σε διακοπές, αλλά εσύ, ως εργασιομανής, μελετάς τις επόμενες κινήσεις σου στη δουλειά. Η τύχη σε ευνοεί και ό,τι αποφασίσεις θα έχει εξέλιξη. Άλλωστε, αν δεν το πετύχεις, δεν θα ηρεμήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε προσοχή και στο ταίρι σου που νιώθει -και με το δίκιο του- παρατημένο. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται κάτι καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σιγά μην καθίσεις να ασχοληθείς με προϋπολογισμούς. Ήδη έχεις κλείσει τα ρολά κι έφυγες ταξιδάκι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Έχεις θέματα στη δουλειά, αλλά θα τα λύσεις μόλις γυρίσεις. Σε αυτό θα σε βοηθήσει κι ένας συνεργάτης σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα αφεθείς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις μόνο για το «παιχνίδι».

ΙΧΘΥΕΣ
Μην περιμένεις το… μάννα εξ ουρανού, αλλά να στραφείς σε έμπιστους συνεργάτες που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αν ακόμη δουλεύεις, καθώς μπορεί να έχεις αποδράσει κάπου επειδή θέλεις ηρεμία, φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες. Θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, θα οδηγηθείς σε μια δυνατή ερωτική ένωση. Ζήσε το.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!