Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (4/10)

ΚΡΙΟΣ 

Βάζεις ένα σχέδιό σου σε εφαρμογή, καθώς κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Αποπνέεις αύρα ανανέωσης, κι αυτό φαίνεται στη δουλειά σου αλλά και στα αισθηματικά σου. Ακόμα και οι εχθροί σου… τρώνε τη σκόνη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανατρέψεις τη ρουτίνα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε αναστατώνει. Ίσως προχωρήσει σε κάτι σοβαρό. 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Ο κύβος ερρίφθη και οι συνεργάτες σου θα εκτιμήσουν μια ιδέα σου και θα σε βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν για να υλοποιήσεις ένα σχέδιό σου. Είναι κάτι που θα φέρει χρήμα, αλλά πρέπει να έχεις υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει ξαφνικά τα δεδομένα στα αισθηματικά σου. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Να προσέξεις γιατί κάποιοι στη δουλειά θα σε κοροϊδέψουν. Ίσως, μάλιστα, είναι ένας παλιός σου συνεργάτης. Καλύτερα να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία τώρα, αλλά αφού πρώτα εξετάσεις όλες τις παραμέτρους. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το ταίρι σου θα απογειωθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην πειστείς αμέσως από μια νέα γνωριμία και αφεθείς με τη μία. Δες τα σημάδια και προχώρα. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Κράτησε μικρό καλάθι με πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι, καθώς σου τάζουν… λαγούς με πετραχήλια. Συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δεν φαίνεται να συμμερίζεται κάποιες ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία γιατί θα πληγωθείς σύντομα. Περίμενε να δεις πράξεις και λίγο αργότερα προχωράς. 

 

ΛΕΩΝ 

Δεν το βάζεις κάτω με μια αναποδιά που θα προκύψει στη δουλειά. Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου με την αποφασιστικότητά σου, ενώ ένας συνεργάτης σου θα μπει στο περιθώριο ανίσχυρος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να ασχοληθείς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια γνωριμία με πρόσωπο που σου παρέχει ασφάλεια. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος και να μην κάνεις λάθη στη δουλειά. Έχεις καταφέρει αρκετά, αλλά τώρα θα πρέπει να παλέψεις για να τα διατηρήσεις. Ζήτα βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας σου προκαλεί πονοκέφαλο. Σκέψου ψύχραιμα, αν δεν θέλεις μπελάδες. 

 

ΖΥΓΟΣ 

Μην προκαλέσεις εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά φέρσου ήρεμα στην προσπάθεια να βρεις το δίκιο σου, καθώς θα σε μπλέξουν σε μια ίντριγκα. Μην αγχώνεσαι. Θα ξεδιαλύνει το τοπίο. Αν είσαι δεσμευμένος, οι ανησυχίες σου θα σε οδηγήσουν σε εκρήξεις ζήλιας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι τόσο κλειστός, αν θέλεις να βρεις ταίρι. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Είσαι υποχρεωμένος να βρεις λύσεις άμεσα σε επαγγελματικά ζητήματα, κι αυτό σε αγχώνει. Κάποιες υποχρεώσεις που δημιουργούνται ξαφνικά στη δουλειά δεν θα σε αφήσουν να περάσεις ανέμελα με το ταίρι σου, που έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο και θα προβληματιστείς με ποιον τρόπο θα το πλησιάσεις. Ίσως υπάρχει ένα μυστικό που θα σε θορυβήσει. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Άφησε τις οικονομικές υπογραφές για νέα σχέδια αργότερα και τακτοποίησε τρέχουσες υποχρεώσεις. Μη βλέπεις τα επαγγελματικά σου με υπεραισιοδοξία, γιατί τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, μια παρεξήγηση θα απειλήσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ωραιοποιήσεις τις γνωριμίες που θα σου παρουσιαστούν. Δέξου τες όπως είναι και τότε θα περάσεις υπέροχα. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Μη βάλεις σήμερα υπογραφές σε νέες οικονομικές συμφωνίες, γιατί ίσως δεν θα δεις μια λεπτομέρεια που θα στοιχίσει στο πορτοφόλι σου. Άκουσε τη γνώμη ενός καλού σου συνεργάτη, που σου λέει να προσέξεις. Αν και είσαι πρακτικός, θα βάλεις ρομαντισμό στη σχέση σου και θα ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις τον έρωτα σε επαγγελματικό ραντεβού. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μην μπλέκεις σε τσακωμούς και απομακρύνσου διακριτικά σε μια διαμάχη που θα συμβεί στη δουλειά. Μην αγχώνεσαι με οικονομικά ζητήματα, γιατί θα βρεις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αξιοποίησε τη μέρα -και τη νύχτα- για να περάσεις «ζάχαρη» με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου προκαλεί καρδιοχτύπι. Να προσέξεις, γιατί ίσως δεν είναι ελεύθερο. 

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Κάποιος συνεργάτης σου θα είναι εντελώς αρνητικός σε ένα νέο σχέδιο που θα θελήσεις να ξεκινήσεις. Εσύ προχώρα ακολουθώντας το ένστικτό σου. Μη σε πιάσουν τα νεύρα σου, αλλά φρόντισε να ρυθμίσεις τρέχουσες υποχρεώσεις, γιατί θα μαζευτούν βουνό. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις καλό στόχο. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!