Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (3/10)

ΚΡΙΟΣ 

Ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία και θέλεις να επεκτείνεις τους εργασιακούς σου ορίζοντες και στο εξωτερικό. Ως από μηχανής Θεός κάποιος συνεργάτης σου θα σου βρει λύση σ’ ένα σημαντικό πρόβλημα. Στα προσωπικά σου βιάζεσαι και σκοντάφτεις. Δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου, κι αν είσαι ελεύθερος, μην αφήνεσαι στην κάθε τυχαία γνωριμία γιατί δεν είναι όπως φαίνεται. 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Βλέπεις πως όλα αυτά για τα οποία κόπιαζες τόσο καιρό αρχίζουν σιγά σιγά να υλοποιούνται, ενώ σύντομα θα έρθουν και τα λεφτά. Υπάρχουν δυσκολίες στην πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων, αλλά έχεις βάλει τις βάσεις, οπότε προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε έρωτα και όχι πόλεμο. Το ταίρι σου σε νοιάζεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι. Συνέχισε το ψάξιμο. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Θέματα καριέρας θα έχουν την τιμητική τους, καθώς νέες συνεργασίες πέφτουν στο τραπέζι. Ίσως πάρεις μια προαγωγή ή αλλάξεις πόστο εργασίας, αλλά ό,τι γίνει, θα είναι για καλό. Μη φοβηθείς ή επαναπαυθείς. Συνέχισε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει αποκλειστικότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία έχει καλές προοπτικές. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Θα βάλεις για λίγο στην άκρη τη μουρμούρα και θα γίνεις πιο χαρούμενος. Άλλωστε, τα οικονομικά σου πάνε καλά. Οι συνεργάτες σου θα ικανοποιηθούν με αυτό και η δουλειά θα «τρέξει» πολύ γρήγορα. Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα φλερτ δεν προχωράει όπως θέλεις. 

 

ΛΕΩΝ 

Έχεις κάνει καλή δουλειά με τα οικονομικά σου, ενώ μια κληρονομιά σού φέρνει έξτρα πηγή εσόδων. Μην αφήσεις σήμερα μια ευκαιρία να χαθεί! Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου προς συναδέλφους και συνεργάτες. Είσαι υπερφίαλος και δεν θα σου βγει σε καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού κλείνει το μάτι. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γίνε πιο κοινωνικός στα επαγγελματικά σου και δώσε χώρο στους συνεργάτες σου να πουν τις ιδέες τους. Μία από αυτή θα αποδειχτεί σωτήρια για σένα, οπότε προχώρα. Μην κλαίγεσαι, γιατί τα πας καλά οικονομικά, απλώς θέλεις περισσότερα. Διεκδίκησέ τα. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία μετατρέπεται σε ερωτική έλξη. 

 

ΖΥΓΟΣ

Επιτέλους, βλέπεις φως στην… άκρη του τούνελ στα οικονομικά σου και σου φεύγει κάπως το άγχος. Θα πρέπει όμως να προσέξεις, γιατί ενισχύοντας την εικόνα σου ξοδεύεις αρκετά χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις ότι το ταίρι σου σε ακολουθεί τυφλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις γιατί δεν θέλεις να είσαι μόνος. Θα έρθει το καλό. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Αποφάσισες να γίνεις λίγο πιο εξωστρεφής, καθώς έχεις αρχίσει να υλοποιείς ένα επαγγελματικό σου σχέδιο και βγαίνεις στη… γύρα για «συμμάχους». Θα τα καταφέρεις, αρκεί να μη σε καταβάλει το άγχος. Ζητάς πολλά από τους ανθρώπους. Μείωσε τις προσδοκίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, τα περνάς «ζάχαρη», ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην επιχειρήσεις επανασύνδεση. Προχώρα σε κάτι καινούριο. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Θα καταφέρεις να καλύψεις κάποια ξαφνικά έξοδα στη δουλειά, αλλά θα κουραστείς πολύ παραπάνω απ’ ό,τι περίμενες. Ένας συνάδελφος ή συνεργάτης θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό σχέδιό σου, αρκεί να μη βλέπεις τα πάντα επιπόλαια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία. Ξέρεις πώς να φερθείς. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Κάνε νέο προγραμματισμό και μην ξεκινήσεις πολλά μαζί γιατί κάπου θα κάνεις λάθος. Έχεις κουραστεί πολύ με τη δουλειά και πρέπει να χαλαρώσεις. Άλλωστε και το ταίρι σου θέλει προσοχή γιατί έχει παράπονα. Ηρέμησε και όλα θα γίνουν. Αν είσαι αδέσμευτος είσαι «κουμπωμένος», αλλά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Μην του… κλείσεις την πόρτα. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Nα κάνεις νέο προϋπολογισμό και μην αφήνεις τον εαυτό σου ανεξέλεγκτο, να ενδώσει σε κραιπάλες. Μπορείς να βάλεις φρένο, γιατί χρειάζεσαι την ενέργειά σου για τη δουλειά. Πρόσεξε γιατί την έχεις αφήσει στον… αυτόματο πιλότο και οι ανταγωνιστές καραδοκούν. Το ταίρι σου σε προσέχει και σου λέει τα σωστά. Άκουσέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία. 

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Μην κρατάς με το ζόρι ανθρώπους δίπλα σου από ανασφάλεια -είτε επαγγελματικά είτε συναισθηματικά-, γιατί έτσι συντηρείς «βαρίδια». Άσε όποιον θέλει να φύγει και προχώρα αποφασιστικά μπροστά. Έχεις τη δική σου δύναμη και εμπειρία και ήδη έχεις καταφέρει πολλά επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!