Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (19/9)

ΚΡΙΟΣ

Θα στενoχωρηθείς γιατί, ενώ έχεις φτάσει κοντά σε μια επαγγελματική συμφωνία, αυτή ανατρέπεται. Θα νιώσεις προδομένος και από ένα συνεργάτη σου. Προχώρα μπροστά. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει έναν έρωτα. Να τον ζήσεις, έχοντας όμως κλείσει προηγούμενους κύκλους. Μη γυρίζεις γύρω από… στάχτες. Δεν ανάβει φωτιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην ταράζεσαι για προβλήματα που είναι περαστικά. Κλείσε εκκρεμότητες, γιατί αυτό προέχει τώρα, και αργότερα βρίσκεις νέες πηγές εσόδων. Μια επαγγελματική πρόταση θα έρθει πιθανότατα από το εξωτερικό. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ό,τι σου προσφέρει, γιατί αξίζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προχώρα μπροστά έχοντας τη βοήθεια των συνεργατών σου, που πίνουν νερό στο όνομά σου. Μην τους απογοητεύσεις. Οι ανταγωνιστές δεν είναι τόσο ισχυροί, αν εσύ μάθεις να δουλεύεις συλλογικά. Αν είσαι δεσμευμένος, σπεύσε να δείξεις την αγάπη σου, γιατί θα χάσεις το… τρένο. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προχώρα μπροστά έχοντας τη βοήθεια των συνεργατών σου, που πίνουν νερό στο όνομά σου. Μην τους απογοητεύσεις. Οι ανταγωνιστές δεν είναι τόσο ισχυροί, αν εσύ μάθεις να δουλεύεις συλλογικά. Αν είσαι δεσμευμένος, σπεύσε να δείξεις την αγάπη σου, γιατί θα χάσεις το… τρένο. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ

Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα στη δουλειά. Μην τσακωθείς γιατί δεν σε συμφέρει, ειδικά τώρα που στοχεύεις σε προαγωγή ή σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Χρειάζεσαι «συμμάχους». Στηρίξου σε πράξεις και όχι σε λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας ανταγωνιστής ή συνάδελφος επιβουλεύεται τη θέση σου. Απομόνωσέ τον με επιχειρήματα, χωρίς τσακωμούς. Αν χρειαστεί, χρησιμοποίησε τους καλούς «συμμάχους» που έχεις. Συνέχισε ένα σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύεις εδώ και καιρό και σήμερα θα έχεις μια πρώτη νίκη. Αν είσαι δεσμευμένος, άκου το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Να θυμάσαι ότι δεν είναι ώρα για… πετάγματα. Νομίζεις ότι κάποιοι δεν σε υποστηρίζουν, αλλά εκείνοι το κάνουν για να μη βρεθείς μετέωρος. Μην ακούς λόγια νέων «φίλων» που σε ζηλεύουν και θέλουν να κάνεις τη… στραβοτιμονιά. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ασφαλής και ευτυχισμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις «λιμάνι», αλλά… παίζεις αριστερά δεξιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να παραμείνεις ψύχραιμος και όλα θα φτιάξουν, αν εμπιστευτείς έναν παλιό συνεργάτη σου. Θα μπορέσεις να διορθώσεις ένα λάθος χωρίς να έχεις μεγάλες απώλειες στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για μια νέα σχέση. Κι όμως, ο έρωτας είναι κοντά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις αφήσει πολλά ανοιχτά μέτωπα και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς. Συμβουλέψου παλιούς συνεργάτες σου και σταμάτα να… σφυρίζεις ανέμελα. Χάρη στην εφευρετικότητά σου μπορείς να τα καταφέρεις, ενώ καινούριες συνεργασίες θα ανοιχτούν μπροστά σου. Διάλεξε την καλύτερη. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πας καλά, οπότε σταμάτα να χώνεις τη μύτη σου σε υποθέσεις άλλων που δεν σε αφορούν. Είναι κρίμα να βρεθείς μπροστά σε εχθρούς που θα πλήξουν την αξιοπιστία σου από εκδίκηση. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξει στοργή στο ταίρι σου, γιατί νιώθει παραμελημένο. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας. Θα προβληματιστείς αρκετά, γιατί δεν είναι αυτό που θέλεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, γιατί δεν σου αρέσει να «βαλτώνεις». Ένας καλός συνεργάτης και φίλος προσπαθεί να σε συγκρατήσει. Άκουσέ τον. Δεν είναι καιρός για να κάνεις άνοιγμα. Ασχολήσου με τα ήδη υπάρχοντα στη δουλειά, καθώς πολλά θέματα χρήζουν προσοχής. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ακολούθησε το ένστικτό σου και πάρε γενναίες αποφάσεις. Οι συνεράτες-βαρίδια δεν σε ωφελούν. Μην κρατάς κάποιους κοντά σου από ανασφάλεια, γιατί τώρα που αρχίζεις νέα πράγματα, χρειάζεσαι πραγματικούς συνοδοιπόρους στα δύσκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, αρχίζεις τις ζήλιες από ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος, με μια νέα γνωριμία θα νιώσεις ότι είσαι έξω από τα νερά σου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!