Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (18/9)

KΡΙΟΣ

Θα αναγκαστείς να κάνεις «ανακωχή» στη δουλειά σου, καθώς δεν θέλεις να χάσεις την ευκαιρία για ένα νέο πρότζεκτ που σου ανοίγει πόρτες για σπουδαία πράγματα. Γι’ αυτό δεν θέλεις να έχεις εχθρούς. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε έναν καβγά. Το ταίρι σου είναι στα όριά του. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά, αλλά ο έρωτας παραμονεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

Περνάς μια φάση ψυχολογικής αστάθειας, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος στη δουλειά ή να αρχίσεις τσακωμούς με συναδέλφους. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να δείξεις τα… δόντια σου ή να κερδίσεις «συμμάχους». Μείνε στα απαραίτητα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε διεκδικεί. Να ενδώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα καταφέρεις να συμφιλιώσεις δύο αντίπαλες «φατρίες» στη δουλειά σου κι αυτό θα το δουν με καλό μάτι οι ανώτεροί σου. Με την ψυχραιμία σου μπορείς να.. μετακινήσεις ακόμα και βουνά! Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις ελευθερία, αλλά το ταίρι σου δεν το βλέπει αυτό με καλή διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, προχώρησε σε σχέση μόνο αν δεις πράξεις. Μη μένεις στα λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναγκαστείς να απομονώσεις κάποιους συνεργάτες, που το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τη δουλειά σου και όχι να βοηθάνε, ώστε να βελτιωθεί η παραγωγή. Αυτό θα σε φέρει σε ρήξη με ορισμένους, αλλά μην πτοείσαι, γιατί θα δικαιωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, κρυφές «αμαρτίες» θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος, αποζητάς μόνο ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Σκέψου αυτό που λέει ο λαός «κάθε εμπόδιο για καλό» και δείξε ψυχραιμία, καθώς θα υπάρξουν αναποδιές. Ρίξου στη δουλειά και άφησε την επίδειξη, γιατί, αντί να σε ωφελήσει, θα σε κάνει να χάσεις πολύτιμο χρόνο. Έρχεται μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούρια γνωριμία φαίνεται ενδιαφέρουσα. Ακολούθησέ την.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προλάβεις να διορθώσεις ένα λάθος που θα γίνει, αλλά μην αρχίσεις τώρα καβγά με αυτόν που το έκανε. Δεν είναι ώρα για προστριβές. Μείνε σιωπηλός, κι αυτό θα εκτιμηθεί και από τον ίδιο και από τους ανωτέρους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» με τα ρούχα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα απογοητευτείς από μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Να μη… ζυγίσεις σήμερα φιλίες ή συνεργασίες, γιατί κάπου θα κάνεις λάθος. Έχεις κουραστεί, αλλά θα πρέπει να προσέξεις στη δουλειά σου και στα οικονομικά σου. Να μετριάσεις τα έξοδά σου και να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ανοίξεις συζητήσεις, γιατί θα έρθει μια ανατροπή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταμάτα να κοιτάς με μισό μάτι τους συνεργάτες σου. Αντίθετα, φρόντισε να συνεργαστείς μαζί τους, ώστε να περιορίσεις τυχόν ζημιές. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις κόντρες με το ταίρι σου και προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι πολύ «κουμπωμένος».Έτσι, ακόμα και αν πλησιάσεις ένα νέο πρόσωπο, δεν θα καταφέρεις να το πείσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη χώνεις τη… μύτη σου σε υποθέσεις άλλων. Μην πάρεις μέρος σε κουτσομπολιά, γιατί τα λόγια σου θα μεταφερθούν διαφορετικά. Κάποιοι που φταίνε θα… βγάλουν την ουρά τους απέξω και θα εκτεθείς εσύ. Μείνε στο παρασκήνιο και δούλεψε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, κατέβασε τον… πήχη των απαιτήσεών σου. Ακόμα και κάτι… απλό μπορεί να σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, γιατί είσαι οργανωμένος. Αλλά δεν πρέπει να μειώνεις τους συνεργάτες σου, γι’ αυτό πρόσεχε τη συμπεριφορά σου. Βασίσου σε έναν ισχυρό σύμμαχο για να έχεις επιτυχία στο επόμενο σχέδιό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα μια επανασύνδεση θα σου φέρει στενοχώρια, οπότε τι τη θέλεις; Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την ηρεμία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχολήσου με τα «μέτωπα» που έχεις ήδη ανοίξει στη δουλειά και μη βιάζεσαι να κάνεις άλλες συμφωνίες, γιατί δεν θα τα καταφέρεις να ανταποκριθείς. Έτσι και χρόνο και χρήμα, αλλά και συνεργάτες θα χάσεις. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε κάτι καινούριο γιατί θα πληγωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει τρυφερότητα και ασφάλεια.

ΙΧΘΥEΣ

Η δουλειά σου πάει καλά και οι συνεργάτες σου σε εκτιμούν. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η καλοσύνη σου, γιατί κάποιοι ίσως την εκμεταλλευτούν και έτσι αδειάσει το πορτοφόλι σου. Δεν είναι όλοι ευαίσθητοι σαν εσένα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα νέο πρόσωπο. Μην… πετάς στα σύννεφα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!