Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (12/9)

ΚΡΙΟΣ

Ένα σχέδιό σου στη δουλειά προχωράει γρήγορα, αλλά θα χρειαστεί να εμπιστευτείς έμπειρους συνεργάτες σου. Μην ενθουσιάζεσαι με μεγάλα λόγια. Μια παλιά επένδυση σου αποφέρει κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει. Πέρνα καλά και θα δεις αν πάει για σχέση. Μη βιάζεσαι. 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Είναι σίγουρο πλέον ότι υπολογίζουν την καλή σου δουλειά. Σου έχουν έρθει αναποδιές, αλλά με πείσμα θα καταφέρεις να βάλεις τάξη. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος στις προκλήσεις. Μην αγχώνεσαι για πράγματα που γίνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις άγχος που δεν σου «κάθεται» κάτι για σχέση. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ένας συνεργάτης σου δεν βλέπει με καλό μάτι τις επιτυχίες σου. Δείξε του ποιος έχει το πάνω χέρι. Δεν χρειάζεται να τσακωθείς, ούτε να χαλάσεις τη διάθεσή σου. Έχεις κι εσύ «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, αφήνεσαι σε νέο πρόσωπο που σε ανεβάζει ψυχολογικά. Δυστυχώς, θα είναι για λίγο. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Χειρίσου την κατάσταση στη δουλειά με διπλωματία. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, γι’ αυτό και θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Όμως, πριν το κάνεις, να ελέγξεις καλά τα οικονομικά και τους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει ουσιαστικά. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας αιφνιδιασμός σε εκπλήσσει. Αν σου αρέσει, να το τολμήσεις. 

 

ΛΕΩΝ 

Όλα πάνε καλά στα επαγγελματικά σου και το ταμείο σου γεμίζει. Ωστόσο, είναι κρίμα να κάνεις εχθρούς, γιατί έχεις μια έπαρση που… τσακίζει κόκαλα! Κατέβα από το καλάμι σου και συνεργάσου. Το ταίρι σου σε στηρίζει και θα πρέπει να είσαι ευγνώμων που το έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ο ρομαντισμός σε βοηθάει να κατακτήσεις νέο πρόσωπο. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Όλα γίνονται πιο εύκολα σήμερα. Σε βοηθάνε και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου στη δουλειά. Συνέχισε να δουλεύεις και να οργανώνεις πράγματα. Τα οικονομικά σου θέλουν τόνωση. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και θα σου το ανταποδώσει διπλά. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται νέα γνωριμία, αλλά θα υπάρξει πρόβλημα από ένα ψέμα. 

 

ΖΥΓΟΣ

Θα σε προβληματίσει ένας συνεργάτης που θα θελήσει να… αυτονομηθεί. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του και μην τον παρακαλέσεις να μείνει, αν δεν θέλει. Μην κρατάς κανέναν με υποσχέσεις ή κάποιου είδους ηθική δέσμευση. Θα τα καταφέρεις και μόνος. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις να αφεθείς σε κάτι νέο. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην καθυστερήσεις να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία, γιατί θα χάσεις. Εμπιστεύσου ένα συνεργάτη σου και τις πληροφορίες που θα σου φέρει. Έτσι θα αποφύγεις κάποιες κακοτοπιές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε βγάζει από μια δύσκολη θέση και σου δείχνει αφοσίωση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Προχώρα και βλέπεις. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Θα είναι πιο εύκολο να πείσεις σήμερα κάποιους δύσπιστους συνεργάτες σου, ενώ θα προχωρήσεις ένα σχέδιο που προετοίμαζες καιρό. Άλλωστε, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει να κάνεις αυτό που έχεις ονειρευτεί, οπότε προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις καλά με το ταίρι σου και μοιράζεστε πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να ερωτευτείς και ρίχνεις παντού «παραγάδια». 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δεις σύντομα κέρδη, καθώς με τον προγραμματισμό σου καταφέρνεις να κάνεις θαύματα. Οι συνεργάτες σου είναι εντυπωσιασμένοι. Πρόσεξε μην ταλαιπωρηθείς από υπερκόπωση, γιατί δουλεύεις πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή και τρυφερότητα στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν προλαβαίνεις να κάνεις σχέση, γιατί έχεις ριχτεί στη δουλειά. Έρχεται κάτι χαλαρό. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Να εξετάσεις ποιος συνεργάτης σου μιλάει πολύ αριστερά και δεξιά. Θα προλάβεις μια ανατροπή σε μια συνεργασία την οποία σχεδίαζες καιρό παραγκωνίζοντας έναν ανταγωνιστή που θα μπει στη μέση. Προφύλαξε τα μυστικά της δουλειάς σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε βοηθήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα άτομο που θα σου φέρει αισιοδοξία και πολύ έρωτα. Απόλαυσέ το. 

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Όσο κι αν προσπαθήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιές, δεν θα τα καταφέρουν, αρκεί να επιλέξεις ποιους εμπιστεύεσαι για τα σχέδιά σου. Μη σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου, γιατί έτσι δεν θα απομονώσεις το πρόσωπο που σε διαβάλλει. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού σού κλείνει το… μάτι ο έρωτας. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!