Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (23/8)

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια σχετικά δύσκολη ημέρα, όπου όλα θα σου φταίνε. Μην ξεσπάς στους άλλους, γιατί πληρώνεις τα δικά σου λάθη. Ένας συνεργάτης θα σου πει αυτά που δεν τολμάς να ακούσεις για την απότομη συμπεριφορά σου. Μίλα με το ταίρι σου για κάτι που σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει έρωτα μικρής διάρκειας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να μη διακινδυνεύσεις την καλή επαγγελματική σου θέση για κάτι καινούριο, πολλά υποσχόμενο, το οποίο όμως δεν θα ταιριάξει στις φιλοδοξίες σου. Κάτσε εκεί που σε εκτιμούν κι όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ό,τι σου προσφέρει γιατί δεν θα είναι για πολύ.

 

ΔΙΔΥΜΟI

Μια επαγγελματική πρόταση είναι καλή, αν προσέξεις. Να βάλεις τους δικούς σου όρους. Μόνο έτσι δεν θα στενoχωρηθείς αργότερα. Τα οικονομικά σου θέλουν τόνωση. Άρχισε να ξεκαθαρίζεις καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία. Μην ενθουσιάζεσαι γιατί κάτι δεν θα σου αρέσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργάτες σου είναι δίπλα σου, οπότε μην τους απογοητεύσεις. Πρόσεξε μόνο τι υπογράφεις. Κάποιοι θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Αιφνιδίασέ τους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Αν δεν το κάνεις, δεν θα καταλάβεις αν το πεδίο είναι ελεύθερο και θα βασανίζεσαι. Μη χάνεις χρόνο.

 

ΛΕΩΝ

Η έπαρση δεν βοηθάει και συνεργάτες σου θα σε απομονώσουν αν συνεχίσεις αυτή την τακτική. Κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει, ειδικά τώρα που θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Μη βιάζεσαι να υλοποιήσεις πολλά σχέδια μαζί. Προσηλώσου σε ένα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου επιζητά προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Εξέτασε σε βάθος μια οικονομική προσφορά και από πού προέρχεται. Μην ανοιχτείς οικονομικά σε κάτι καινούριο. Προχώρησε με μικρό κεφάλαιο και βλέπεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά. Αν είσαι ελεύθερος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου γιατί θα μείνεις μόνος. Μη στέκεσαι στη λεπτομέρεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην πείθεσαι με… πυροτεχνήματα αλλά με πράξεις και μην αποκλείεις παλιούς συνεργάτες σου επειδή σου λένε τα σωστά. Γιατί αν ανοιχτείς τώρα, θα είναι καταστροφικό. Κλείσε πρώτα παλιές οικονομικές εκκρεμότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα, αλλά λύσε τα. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις «λιμάνι», αλλά «παίζεις» αριστερά και δεξιά. Επικεντρώσου σ’ ένα στόχο και προχώρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να εμπιστευτείς συνεργάτες που σου έχουν δείξει ότι πραγματικά θέλουν να σε βοηθήσουν. Έχεις πελαγώσει με ένα οικονομικό θέμα στη δουλειά και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτό δεν βοηθάει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, μην το απογοητεύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Μην ψάχνεις το τέλειο. Σκέψου λογικά για να μη μείνεις μόνος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις αρκετή δουλειά για να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου. Επιπλέον, δεν είναι καιρός να ανοίξεις νέα επαγγελματικά μέτωπα. Δούλεψε στα ήδη υπάρχοντα. Μην αφήσεις τρίτους να επηρεάσουν τις επαγγελματικές αποφάσεις σου και να είσαι αυστηρός στις επιλογές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Μην… ξενοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αναποδιά στη δουλειά θα σε αποδιοργανώσει λίγο. Τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου και αυτό φαίνεται στα οικονομικά σου. Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, γι’ αυτό και δεν χρειάζεται να αγχωθείς για μια… στραβοτιμονιά. Προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας, αλλά τον προσπερνάς λόγω δουλειάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι υπεραισιόδοξος κι αυτό δεν βοηθάει πάντα στη δουλειά. Νομίζεις ότι όλα μπορούν να γίνουν διά μαγείας, αλλά δεν είναι έτσι. Μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος και μην είσαι σίγουρος για την εντιμότητα των συνεργατών σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο ίντερνετ. Μην «επενδύεις» αμέσως σε μια γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μια επαγγελματική ευκαιρία χρειάζεται να την αρπάξεις και όχι να είσαι στο… ροζ συννεφάκι σου. Αν είναι από πρόσωπο που εμπιστεύεσαι εδώ και χρόνια, μην κωλυσιεργείς και συζήτησε και τους δικούς σου όρους. Να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έχει θετικά στοιχεία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!