Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (22/8)

ΚΡΙΟΣ

Έχεις γυρίσει αγχωμένος από τις διακοπές και βιάζεσαι να κάνεις νέα σχέδια. Θα αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου και θα κοιτάξεις σήμερα στο βάθος της ψυχής σου τι θέλεις πραγματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να του δείξεις τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, να προσέξεις μην εξαπατηθείς από μια καινούργια γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν αλλαγές που θα σου βγουν σε καλό. Οι ανώτεροί σου ξέρουν την αξία σου και σε υποστηρίζουν. Μην αγχώνεσαι και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, να προσέξεις τα νεύρα στο ταίρι σου γιατί το αδικείς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πολλές εξόδους και νέους ερωτικούς στόχους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επέστρεψες ξεκούραστος από τις διακοπές, οπότε κοίτα τη δουλειά σου και πώς θα καταφέρεις να «μπαλώσεις» οικονομικές τρύπες που σε ταλαιπωρούν. Θα τα καταφέρεις μόνο αν είσαι προσηλωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου κινδυνεύει, γιατί θέλεις ανανέωση που δεν περιλαμβάνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο σου κλείνει ερωτικά το μάτι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γύρισες φορτσάτος από τις διακοπές, αλλά μην είσαι παράλογος στις απαιτήσεις σου, γιατί θα χάσεις μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία. Μη φερθείς με εγωιστική διάθεση και προτίμησε συνεργασία με παλιό φίλο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι ελεύθερος, ένα τηλεφώνημα ή μια είδηση θα σου φέρει αναστάτωση, όχι για καλό. Πρόσεχε.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις σκεφτεί διάφορα πράγματα στη δουλειά και είσαι αποφασισμένος να βάλεις νέες βάσεις. Αν και φαίνεται ότι κάποιες προτάσεις θα είναι προσοδοφόρες, έλεγξε τα ψιλά γράμματα. Βάλε τους όρους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ζήσεις παθιασμένες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια γοητευτική αύρα ώστε να κατακτήσεις το πρόσωπο που θα σου αρέσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνάδελφοι ή οι συνεταίροι σου δεν αντέχουν άλλο να τους βγάζεις απέξω επειδή είσαι απόλυτα συγκεντρωτικός. Πρόσεξε. Η σημερινή μέρα περιστρέφεται γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις και αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις τάση για καβγά. Ηρέμησε και αγκάλιασε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε ένα καινούργιο πρόσωπο χωρίς πολλές απαιτήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλά γεγονότα στη δουλειά σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής, γιατί γύρισες από τις διακοπές και νιώθεις πελαγωμένος. Να ασχοληθείς με ένα πράγμα τη φορά για να μπορέσεις να βάλεις τάξη. Στα συναισθηματικά σου τα πας θαυμάσια, αρκεί να περιορίσεις την επικριτική τάση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει ειδύλλιο μέσα από μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γύρισες από τις διακοπές σου ορεξάτος και είσαι αποφασισμένος να ξανοιχτείς σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εξόδους, ψυχαγωγία, θέματα που αφορούν παιδιά! Δεν είσαι πια κλεισμένος στο «καβούκι» σου και οι συνεργάτες σου το βλέπουν αυτό και το επικροτούν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει αφοσίωση. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια γνωριμία και σε απογειώνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μια ψύχραιμη διαχείριση στα οικονομικά θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα σε θέματα εξόδων σπιτιού που θα προκύψουν. Έρχεται μια καλή οικονομική συμφωνία, αλλά εσύ ακόμα είσαι σε καλοκαιρινή διάθεση. Προσγειώσου και δούλεψε. Αν είσαι δεσμευμένος, θα διορθώσεις κάποια λάθη σου, αλλά θα υπάρξει ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς σε επανασύνδεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πορτοφόλι σου αρχίζει να γεμίζει και εσύ νιώθεις να σου φεύγει μεγάλο άγχος, γιατί στις διακοπές σου ξόδεψες αρκετά χρήματα. Ευτυχώς είσαι οργανωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα έχει άριστα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος, μια συνάντηση φέρνει έρωτα κεραυνοβόλο. Όμως είσαι τόσο εργασιομανής που μάλλον θα γυρίσεις την πλάτη σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προτιμούσες να συνεχίσεις τις διακοπές σου, όμως είναι αναγκαίο κακό να βάλεις το κεφάλι κάτω και να δουλέψεις, γιατί έχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα. Επιπροσθέτως, ένα νέο οικονομικό επαγγελματικό σχέδιο στριφογυρίζει στο μυαλό σου. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις ότι το ταίρι σου σού συμπαραστέκεται. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο σου εκδηλώνει ενδιαφέρον.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Καλά σου λένε οι συνεργάτες σου να μαζέψεις το χέρι σου. Εσύ όμως θέλεις να προβάλλεις πολύ την εικόνα σου, αλλά και να ευχαριστήσεις τα πρόσωπα που αγαπάς, οπότε μένεις ταπί και ψύχραιμος. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου . Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πάθος και ερωτισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίχνεις παντού βέλη και πετυχαίνεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!