Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (21/8)

ΚΡΙΟΣ 

Αναποδιές σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και τα βάζεις με όλους. Οι συνεργάτες σου είναι έξαλλοι μαζί σου. Είναι δύσκολη η αρχή της εβδομάδας -ειδικά αν έχεις γυρίσει από διακοπές- και ξεκινάς με ανατροπές σχεδίων. Ηρέμησε. Αν είσαι δεσμευμένος, δέξου τη φροντίδα που σου δείχνει το ταίρι σου και ανταποκρίσου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία «ναυαγεί» γρήγορα. Προχώρα παρακάτω. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρακαλάς κανέναν να μείνει δίπλα σου έστω κι αν χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη που αποφάσισε να αλλάξει πλεύση. Αν έχεις γυρίσει από διακοπές, η προσαρμογή είναι δύσκολη, καθώς η εβδομάδα αρχίζει με μια ανατροπή. Θα τα καταφέρεις με το δυναμισμό σου. Να δείξεις αγάπη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Υπάρχουν επικίνδυνοι ανταγωνιστές που καραδοκούν να σου πάρουν την… μπουκιά από το στόμα. Πρόσεχε, ειδικά αν έχεις γυρίσει ορεξάτος από διακοπές και οργανώνεις καινούρια σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ θέλεις να είστε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύψεις σε μια επανασύνδεση. Μπροστά σου υπάρχει κάτι δυνατό. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Να προσέξεις μήπως κάποιος συνεργάτης σου σε ξεγελάσει. Ευτυχώς, ένας καλός φίλος θα σου ανοίξει τα μάτια. Αν έχεις γυρίσει από διακοπές, θα αρχίσεις τη… μουρμούρα για το «χάος» που θα βρεις. Ψυχραιμία. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με τη ζήλια σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε μπερδεμένες καταστάσεις. Προχώρα. 

 

ΛΕΩΝ 

Με ομαδική δουλειά θα καταφέρεις να κερδίσεις κάτι που βολιδοσκοπούσες εδώ και καιρό. Μην επαναπαυτείς και δούλεψε σκληρά, ειδικά αν έχεις επιστρέψει από διακοπές. Όμως, μην υποτιμάς τους άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος, μια φλογερή «νύχτα» είναι μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται από το πουθενά μια νέα γνωριμία. Άνοιξε μόνο αν έχεις κλείσει την πόρτα στην παλιά. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με δυσκολίες, κυρίως στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τα βγάλεις πέρα κάνοντας έναν καλύτερο προγραμματισμό. Ξέρεις να δουλεύεις πολύ, οπότε θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεκινήσεις σήμερα συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Τα λόγια είναι καλά, οι πράξεις όμως είναι αυτές που μετράνε στο τέλος. 

 

ΖΥΓΟΣ 

Λύσεις υπάρχουν και θα τις βρεις. Οι συνεργάτες σου είναι δίπλα σου και σε εμπιστεύονται. Μην τους απογοητεύσεις. Νιώθεις πελαγωμένος γιατί θα σου έρθουν όλα μαζεμένα. Κάνε ένα πράγμα τη φορά και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση από πρόσωπο του εργασιακού περιβάλλοντός σου. Δες το σοβαρά. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Χρησιμοποίησε τους δυνατούς συμμάχους που έχεις και κατατρόπωσε ένα ζηλόφθονο συνεργάτη ή συνάδελφο. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Αν γύρισες από διακοπές, νιώθεις ότι πρέπει να επανεξετάσεις επαγγελματικές φιλίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σκεφτείς σοβαρά την επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο που επιστρέφει. Δώσε του δεύτερη ευκαιρία αν αισθάνεσαι ακόμα κάτι. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Να μην ανακοινώσεις σε κανέναν τίποτα πριν βάλεις σε καλό δρόμο ένα σχέδιο που έκανες στις διακοπές σου και τώρα το κάνεις πράξη. Δούλεψε μεθοδικά και θα καταφέρεις σύντομα να έχεις κέρδος. Πρόσεξε τα λόγια τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Δες το όμως σαν παιχνίδι. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πετυχαίνεις διάφορους στόχους, γι’ αυτό και κάνεις πολλούς εχθρούς. Προσπάθησε να μη γίνεις αντιπαθής και φρόντισε να συμπλεύσεις με τους συνεργάτες σου, όσο κι αν θεωρείς ότι κάποιοι δεν καλοβλέπουν την άνοδό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία και μην αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες που κουράζουν. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μην εγκαταλείψεις τώρα μια προσπάθεια που έχεις κάνει εδώ και καιρό για ένα νέο επαγγελματικό σου σχέδιο, αλλά ούτε να είσαι υπεραισιόδοξος, γιατί χρειάζεται πολλή δουλειά. Κινήσου μεθοδικά με συνεργάτες που τους ξέρεις και μην ανοίγεσαι σε… αχαρτογράφητα νερά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που θέλεις και μετά αποφασίζεις. 

 

ΙΧΘΥΣ 

Ρίξου στη δουλειά αν έχεις επιστρέψει από διακοπές, ενώ αν ακόμα λιάζεσαι σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος, άρχισε να ψάχνεις τα επαγγελματικά σου. Μην πας πίσω χωρίς να έχεις κάνει σχέδια για το πώς θα κινηθείς και ποιους θα επιλέξεις να σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ονειρεύεσαι νέους έρωτες. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!