Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (18/8)

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σου δεν σε αφήνουν ν’ ανασάνεις. Ακόμα και στις διακοπές σου σκέφτεσαι τι διορθωτικές κινήσεις θα κάνεις όταν γυρίσεις. Παράλληλα, μια απρόσμενη αποκάλυψη για έναν συνεργάτη σου θα σου χαλάσει αρκετά τη διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου και, αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία δείχνει κάποια καλά στοιχεία. Προχώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στηρίξου στις δυνάμεις σου και προχώρα. Πάντα βρίσκεις λύσεις και οι γύρω σου το ξέρουν καλά αυτό. Απόλαυσε τις διακοπές σου και πάρε δύναμη για να συνεχίσεις την καλή δουλειά που κάνεις, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά. Να ανταποκριθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη σκεφτείς με συναισθηματισμό γιατί θα δεχτείς μια πρόταση συνεργασίας από έναν παλιό συνεργάτη σου αλλά με λογική. Προς το παρόν ηρέμησε στις διακοπές σου και μόλις επιστρέψεις το βλέπεις. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου ότι το σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, να μην υποκύψεις σε επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεργάτης σου σού στήνει μια επαγγελματική παγίδα για να σε βάλει στο περιθώριο. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι. Μη χαλάσεις τις διακοπές σου, γιατί θα το μάθεις, αλλά στείλε μήνυμα πως επιστρέφεις δριμύτερος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με την γκρίνια σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε ιστορίες της μιας βραδιάς.

ΛΕΩΝ

Έχεις δίπλα σου καλούς συμβούλους. Ακόμα και στις διακοπές σου τα μηνύματα και οι βιντεοκλήσεις για δουλειές παίρνουν… φωτιά γιατί δεν θέλεις να αφήσεις τίποτα στην τύχη. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι το ταίρι σου θα γκρινιάζει. Αν είσαι αδέσμευτος, σου χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξε μόνο αν έχεις κλείσει την πόρτα στην παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώσε σημασία στις συμβουλές συνεργάτη σου. Απόλαυσε τις διακοπές σου, αλλά έχε το νου σου και στο τι άφησες πίσω σου. Να είσαι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσεις πολλά όταν γυρίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα γιατί μόνο έτσι θα σώσεις τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Ζήσε το παραμύθι του έρωτα χωρίς μακρόπνοα σχέδια

ΖΥΓΟΣ

Να ακούς τους συνεργάτες σου και μην μπλέκεις σε αμφίβολες καταστάσεις που δεν θα σου αποφέρουν κέρδος αλλά μόνο προβλήματα. Κάποιοι δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις ούτε στις διακοπές σου και σε βομβαρδίζουν με δήθεν προτάσεις-χρυσωρυχείο. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προχωρήσεις επιλύοντας σιγά σιγά τα προβλήματα. Προς το παρόν χρειάζεσαι ξεκούραση, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις επανασύνδεση με πρόσωπο που επιστρέφει. Δώσε δεύτερη ευκαιρία, αν νιώθεις ότι δεν έχει κλείσει ο κύκλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προχωρήσεις πολύ μυστικά μια νέα οικονομική συμφωνία. Ακόμα και τώρα στις διακοπές σου σε απασχολεί αυτό, καθώς έχεις ήδη βάλει τις βάσεις και περιμένεις μόλις επιστρέψεις να μπουν οι τελικές υπογραφές. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το, όμως, μόνο σαν παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός σε υποσχέσεις προσώπων. Προσπάθησε να αποφορτιστείς απ’ όλα και να απολαύσεις τις διακοπές σου, χωρίς να σκέφτεσαι τη δουλειά. Μόλις επιστρέψεις θα δεις τι θα κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνε πιο τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γίνεσαι καχύποπτος μ’ ένα πρόσωπο που θέλει πολύ να σε προσεγγίσει γιατί του αρέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να κάνεις καλό προγραμματισμό για να μην ξεφύγεις με έξοδα. Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά με τη φόρα που έχεις πάρει στις διακοπές σου και ξοδεύεις χρήματα συνεχώς θα γυρίσεις άφραγκος! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που θέλεις για να δεις αν είναι ελεύθερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις εκπλήξεις τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες στα οικονομικά σου, οπότε πρόσεχε πώς κινείσαι. Επίσης, κάτι που θα μάθεις για έναν συνεργάτη σου θα σε ταρακουνήσει, αλλά μην αντιδράσεις χωρίς να σιγουρευτείς για την πηγή προέλευσης. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει μια νέα γνωριμία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!