Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (17/8)

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις μη γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία, γιατί θα προκαλέσεις τη δυσφορία των συνεργατών σου και δεν θα σου βγει σε καλό! Αντιθέτως, στα συναισθηματικά σου αναζητάς θαλπωρή και στρέφεσαι προς το ταίρι σου. Θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα εντυπωσιάσεις ένα νέο πρόσωπο, αλλά πάλι θα τα θαλασσώσεις με τα νεύρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και οι περισσότεροι λιάζονται στις παραλίες, εσύ θα θελήσεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο, ώστε να αυξήσεις τα κέρδη σου γιατί οι υποχρεώσεις σου δεν καλύπτονται. Έχεις μεγάλο άγχος γι’ αυτό. Μη στεναχωριέσαι γιατί κάποιος σε σκέφτεται. Αν είσαι δεσμευμένος, βιώνεις μοναδικά συναισθήματα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κάτι καινούριο σε απογειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανατροπές σε θέματα επικοινωνίας θα σε εκνευρίσουν. Μη δημιουργήσεις καβγά, αλλά προσπάθησε να τα βρεις με όσους σε περιτριγυρίζουν. Αν είσαι σε διακοπές, μη δώσεις συνέχεια σε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που θέλει να σου χαλάσει τη διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να αφήσεις τους φόβους σου στην άκρη και να δώσεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Μπορείς να το πετύχεις. Έχεις «συμμάχους» και πρόσωπα που σε αγαπούν. Αμέσως μόλις γυρίσεις από τις διακοπές, ρίξου στη δουλειά και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να μουρμουράς στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει.

ΛΕΩΝ

Να «κόψεις μαχαίρι» από το φιλικό-επαγγελματικό σου περίγυρο κάποιους που λειτουργούν με άκαμπτες συμπεριφορές. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Απόλαυσε τις διακοπές σου και αργότερα βλέπεις τι θα κάνεις με τα «βαρίδια» της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην οδηγηθείς σε καβγάδες από άγχος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την επανεμφάνισή του. Αποφάσισε πώς θέλεις να κινηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φρόντισε να ηρεμήσεις. Τα πας καλά στη δουλειά σου, οπότε γιατί να δημιουργήσεις εχθρούς; Να ξεκουραστείς στις διακοπές σου, κι όταν γυρίσεις, θα σκεφτείς τι θέλεις να αλλάξεις. Μη λειτουργείς εκδικητικά. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Μην αρχίσεις να ρωτάς τα πάντα με το «καλημέρα» σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις «φρέσκες» ιδέες και οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, οπότε βάλε μπροστά για την υλοποίησή τους. Ευκαιρία είναι στις διακοπές σου να κάνεις οργανόγραμμα για να είσαι προετοιμασμένος. Θα είσαι πολύ κοντά με το ταίρι σου και θα έχετε πολύ πάθος στις διακοπές σας. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεις ενδιαφέρον από πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν φίλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις κάποιες καλές οικονομικές προτάσεις στη δουλειά σου, οπότε πρέπει να διαλέξεις την καλύτερη. Το ότι είσαι διακοπές και πιο ξεκούραστος βοηθάει ώστε να μη λειτουργήσεις υπό πίεση. Το ταίρι σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει. Περνάτε καλά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις ότι αυτό τον καιρό θέλεις κάτι χαλαρό, όμως δεν βρίσκεις κάτι ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι έτοιμος να κάνεις ένα άνοιγμα επαγγελματικό το οποίο επιθυμείς εδώ και καιρό. Να είσαι ήρεμος και τώρα στις διακοπές σου να αποφασίσεις ποιους συνεργάτες σου θα εμπιστευθείς μόλις επιστρέψεις. Μην κινηθείς μόνο με την υπεραισιοδοξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δημιούργησε μια όμορφη ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φιλικό πρόσωπο αλλάζει στάση. Ακολούθησέ το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου γιατί κάνεις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αν και δεν έχεις φήμη χουβαρντά, ειδικά τώρα που είσαι σε διακοπές, φρόντισε μη μείνεις… πανί με πανί θέλοντας να εντυπωσιάσεις κάποιους. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στον άνθρωπό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανάγκη να ερωτευθείς. Προσπάθησε να επιλέξεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε κοινά στοιχεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Αυτό σου ομορφαίνει περισσότερο τις διακοπές σου και σε κάνει πιο χαλαρό. Θέλεις να αποφορτιστείς απ’ όλα, γι’ αυτό πρόσεξε μην απορρίψεις μια καλή επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ασφάλεια με το ταίρι σου και αυτό σε απογειώνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει νέα γνωριμία. Προχώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνε ψύχραιμος και δημιουργικός. Αν είσαι διακοπές, ξεκουράσου και άσε πίσω τα προβλήματα. Εκεί θα είναι να τα λύσεις όταν επιστρέψεις. Αν παλεύεις ακόμα με τη δουλειά, σκέψου αυτό που λέει ο λαός «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη». Αν είσαι δεσμευμένος, φουντώνει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλική γνωριμία γίνεται ερωτική. Αν το θέλεις, προχώρα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!