Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (16/8)

ΚΡΙΟΣ 

Χρειάζεσαι δυνατούς «συμμάχους», αλλά εσύ κάνεις εχθρούς. Πρόσεχε. Μείνε ήρεμος και ψύχραιμος. Οργανώσου στις διακοπές σου και δες τα πράγματα με άλλο μάτι. Όταν επιστρέψεις, γίνε δοτικός στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σε… τρελάνει η Νέα Σελήνη (ζώδιο του Σταθερού Σταυρού γαρ) και δεν θα ξέρεις πού να σταθείς. Αν και πιθανότατα βρίσκεσαι σε διακοπές, θα θέλεις να τσακωθείς με όλο τον κόσμο, ενώ κάποιες αναποδιές θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και θα προκύψει κάτι καλό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να ηρεμήσεις στις διακοπές σου και να φλερτάρεις για να ξεχάσεις τα προβλήματα -κυρίως οικονομικά- που έχεις αφήσει πίσω. Να θυμάσαι πως όλα θα γίνουν με ψυχραιμία. Όταν γυρίσεις, θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη τα επαγγελματικά σου θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια συμφωνία που σου φαίνεται καλή γιατί είναι από παλιό συνεργάτη, έχει «θολά» σημεία. Μη βιάζεσαι και ψάξε το καλύτερα. Δεν είναι καιρός για υπογραφές. Τώρα πρέπει να ηρεμήσεις και να φύγεις για διακοπές. Αν έχεις φύγει ήδη, κλείσε το κινητό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος. Σταμάτα την γκρίνια.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη σε χτυπάει αλύπητα και θα ανατραπεί ένα επαγγελματικό σχέδιό σου. Αν είσαι σε διακοπές, ένα τηλέφωνο θα σου χαλάσει τη διάθεση. Πάνω στον πανικό σου μην υποκύψεις σε αποφάσεις άλλων. Μείνε ψύχραιμος και μη χαλάς την ξεκούρασή σου. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση φέρνει τον έρωτα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τάζουν… λαγούς με πετραχήλια, γιατί θα σε πιάσει πανικός όταν καταλάβεις ότι είναι «άνθρακες» ο θησαυρός. Πρέπει να κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις, γι’ αυτό φρόντισε να ηρεμήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά. Αν είσαι ελεύθερος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου. Θα δεις ότι έχεις προτάσεις, αρκεί να μην είσαι απόλυτος. 

ΖΥΓΟΣ 

Θα χρειαστεί να κάνεις νέο προϋπολογισμό για να μην ξεφύγεις στα έξοδα. Απολαμβάνεις τις διακοπές σου, αλλά θα πρέπει να «προστατεύσεις» και την τσέπη σου. Έχεις αφήσει αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα χωρίς νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό, αρκεί να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα περάσεις δύσκολα σήμερα λόγω της Νέας Σελήνης. Ένα έγγραφο ή ένα τηλεφώνημα από συνεργάτη σου θα σε ταράξει. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και την πείρα σου και μη στεναχωριέσαι, γιατί θα χαλάσει μια συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς άκρως ερωτικά με το ταίρι σου και ξεχνάς τις αναποδιές. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις «λιμάνι» αλλά δεν αποφασίζεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργάτες και οι φίλοι σε στηρίζουν και η οικονομική βελτίωση θα έρθει. Προς το παρόν απόλαυσε τις διακοπές σου γιατί τα ταξίδια είναι το καλύτερό σου. Ένα εμπόδιο στη δουλειά θα το ξεπεράσεις όταν γυρίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έρχεται για να μείνει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί κάποιο σχέδιο θα στραβώσει. Μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν στη δουλειά. Θα μάθεις κάτι στις διακοπές σου για ένα συνεργάτη σου που θα σε ανησυχήσει, αλλά προτιμάς να το εξιχνιάσεις όταν επιστρέψεις από τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η Νέα Σελήνη έχει βαλθεί να σε τρελάνει. Χρειάζεσαι τόνωση στη δουλειά σου και νέες πηγές εσόδων, αλλά εσύ προτιμάς να τα κάνεις όλα πέρα και να φύγεις διακοπές, αν δεν είσαι ήδη. Θέλεις να σκεφτείς τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις όταν επιστρέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει. 

ΙΧΘΥΕΣ 

Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου. Μην ξεσηκώνεσαι για αβέβαιες επενδύσεις που δεν γνωρίζεις. Κάνε τις διακοπές σου για να επιστρέψεις δριμύτερος και να δεις πώς θα αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα σε βοηθήσει ένας καλός συνεργάτης σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει σε όλα. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο ίντερνετ με επιτυχία. 

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 16/8

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!