Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (15/8)

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σας να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάνοντας όμως μόνο τα πράγματα που αρέσουν σε σας είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Έτσι, πιο δύσκολα θα ακολουθήσετε το πρόγραμμα των άλλων ή της οικογένειας σας αν δεν συμβαδίζει με τις δικές σας επιθυμίες. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η τάση για υπερβολές τόσο σε θέματα διατροφής όσο και στα έξοδα. Φυσικά να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε όσο θέλετε αλλά ούτε τα γλυκά ούτε τα έξοδα και οι αγορές θα γεμίσουν την ψυχή σας. Δώστε προτεραιότητα στις επαφές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σύντροφο, τα παιδιά, τους φίλους και η Τρίτη θα είναι από τις θετικότερες μέρες της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Σήμερα μπορεί να νιώθετε κάπως διχασμένοι ανάμεσα στο να ακολουθήσετε αυτά που θέλετε εσείς οι ίδιοι για να περάσετε καλά και σε αυτά που περιμένουν από σας η οικογένεια και οι αγαπημένοι σας. Πιθανώς αυτά τα δύο να μην μπορούν να συντονιστούν με τον τρόπο που θα επιθυμούσατε. Η ανάγκη σας για διαφορετικές εμπειρίες τώρα που ο Ουρανός στο ζώδιο σας ενεργοποιείται αυτές τις μέρες μπορεί να σας κάνει να είστε αρνητικοί σε παραδοσιακές προτάσεις για να περάσετε τη μέρα. Η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσετε να κάνετε κάτι νέο προκειμένου να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανησυχίες αλλά να διαθέσετε και λίγο από τον χρόνο σας σε αυτούς που σας αγαπούν προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ιδιαίτερη εξωστρέφεια έρχεται αυτό το καλοκαίρι η γιορτή της Παναγίας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Λέοντα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Οι προσκλήσεις από φίλους και συγγενείς θα πέφτουν βροχή αλλά προσέξτε σε πόσους υπόσχεστε ότι θα τους δείτε γιατί στο τέλος θα τους αφήσετε με την …προσδοκία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία παραπέμπει σε ενθουσιασμό, θετική ενέργεια αλλά και σε υπερβολές και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Από την άλλη σήμερα καθώς ήδη επηρεάζουν οι αυριανές όψεις με τον Ουρανό μπορεί να μην καταφέρνετε να τιθασεύσετε τις παρορμήσεις σας αλλά και τα λόγια σας και να πείτε κάτι το οποίο να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας το γιορτινό κλίμα υπερτονίζεται και θα θέλετε να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους καλούς σας φίλους με κάθε τρόπο τη μέρα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές αγαπητοί μου Καρκίνοι. Τόσο σε επίπεδο γευστικών πειρασμών που σήμερα αφθονούν όσο και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Φυσικά και να χαρείτε χωρίς περιορισμούς όσα επιθυμείτε αλλά δεν είναι ανάγκη να το παρακάνετε. Από τις πλέον κοινωνικές και ευχάριστες η σημερινή μέρα που αξίζει να χαρείτε με όλο σας το είναι!

ΛΕΩΝ

Είστε οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς γιορτάζετε τα γενέθλια σας και η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας. Η σημαντικότερη όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον Δία. Μολονότι τα τετράγωνα στην αστρολογία είναι όψεις έντασης και πίεσης, τα τετράγωνα του Δία είναι όψεις χαράς, ευδαιμονίας αλλά και υπερβολών. Προσέξτε λοιπόν τι υπόσχεστε στους άλλους, επηρεασμένοι από τον ενθουσιασμό σας, εκτός αν είστε πρόθυμοι να υλοποιήσετε τις υποσχέσεις αυτές. Σε γενικές γραμμές θα έχετε μια ευχάριστη μέρα ιδιαίτερα αν δεν κολλάτε σε λεπτομέρειες και σε συγκεκριμένους τρόπους για να περάσετε τη γιορτή. Αυτοσχεδιάστε, φανείτε δεκτικοί στα απρόοπτα και βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να χαρείτε τη γιορτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να είναι σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα εκδηλωτικό των συναισθημάτων και της διάθεσής του, για σας τους Παρθένους όμως βρίσκεται σε ένα τομέα στο ωροσκόπιο σας λίγο πιο κλειστό, πιο ψυχολογικό και λιγότερο κοινωνικό. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν θα περάσετε καλά αλλά υπάρχει κάτι που πιθανώς σας απασχολεί σε αυτή τη φάση το οποίο με δυσκολία θα το μοιραζόσασταν με άλλους. Ενδεχομένως να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για το μέλλον ή υπάρχει μια κατάσταση ενοχλητική για την οποία όμως δεν μπορείτε να λάβετε βοήθεια ώστε να επιλυθεί. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το παρελθόν ανακαλούνται στη μνήμη σας με κάποιο τρόπο σήμερα και πιθανώς σας δημιουργούν μεγαλύτερη εσωτερική αναστάτωση ή μπορεί να προκύψει μια αποκάλυψη από κάποιο μέλος της οικογένειας σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχετε πολλά στο μυαλό σας και ιδιαίτερα σημαντικά αλλά δεν χάνετε την κοινωνική σας διάθεση σήμερα και τη βαθιά ανάγκη σας να μοιραστείτε με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους τη σημερινή μέρα. Μάλιστα, κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει μιλώντας σας, με όσα σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας υποδείξει τι να κάνετε ή πως να το κάνετε αλλά η ανάλυση μιας κατάστασης πάντα είναι βοηθητική, όταν ακούτε και μια διαφορετική προσέγγιση από τη δική σας. Σε γενικές γραμμές η μέρα σας θα είναι γεμάτη με επαφές και μπορεί να κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να βρεθείτε με άτομα από το παρελθόν που είχατε χάσει μαζί τους την επαφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα παραπέμπει είτε σε σκέψεις περί των επαγγελματικών που σας απασχολούν ακόμη και τις μέρες της θερινής ραστώνης είτε σε κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που έχετε στη διάρκεια της. Ενδεχομένως εκτός των συγγενών και των φίλων να βρεθείτε σήμερα και με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον προκειμένου να γιορτάσετε μαζί. Βέβαια καθώς από σήμερα αρχίζει να επηρεάζει και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που φέρνει κάποια απρόοπτα, καλό είναι να είστε πιο ευέλικτοι στα προγράμματα σας. Ενδεχομένως κάποιος φίλος ή συνεργάτης να σας αποκαλύψει κάτι αυτές τις μέρες που να σας εκπλήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια φιλική Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα με μοναδική όψη στη διάρκεια της μέρας το τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία, μόνο χαρά και αισιοδοξία μπορεί να σας χαρίσει αλλά βέβαια κα μια τάση για υπερβολές. Καθώς ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου προσέξτε λίγο περισσότερο με τους γλυκούς πειρασμούς που σήμερα αφθονούν γιατί δύσκολα θα καταφέρετε να πειθαρχήσετε. Εννοείται να το ρίξετε λίγο έξω για μια μέρα αλλά δεν χρειάζεται να το φτάσετε στα άκρα. Κατά τα άλλα η μέρα προσφέρεται για να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αλλά και να σκεφτείτε ποιος θα είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός σας προορισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Δία στον τομέα της διασκέδασης, της χαράς, των φλερτ, των παιδιών η ικανοποίηση που μπορεί να σας δώσει η μέρα είναι εγγυημένη. Αν υπάρχει κάποιο θέμα πχ στα ερωτικά σας που σας απασχολεί λάβετε υπόψη σας ότι στη συγκεκριμένη φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να κυνηγήσετε εσείς. Δεν είναι ανάγκη να εντυπωσιάσετε κανέναν κάνοντας πράγματα που δεν είστε εσείς στην πραγματικότητα. Όταν σταματήσετε να θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο των πραγμάτων τότε οι εξελίξεις έρχονται πιο όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων κάνει τη γιορτινή μέρα ιδιαίτερα κοινωνική για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Καθώς η μοναδική της όψη είναι το τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο φαίνεται ότι η γιορτή θα έχει οικογενειακό χαρακτήρα για σας και την ευκαιρία να βρεθείτε σε ένα μέρος που αγαπάτε μαζί με τους στενούς σας συγγενείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ή μπορεί να είστε εσείς οι οικοδεσπότες της σημερινής γιορτής. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε όμως σήμερα είναι να προσπαθήσετε να ευχαριστήσετε τους πάντες βάζοντας πίσω τις δικές σας ανάγκες. Ήδη έχουν ξεκινήσει να επηρεάζουν οι αυριανές όψεις του Ουρανού με τον Ήλιο και τη νέα Σελήνη και μπορεί κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια να σας ζορίσει με κάτι που θα πει ή θα κάνει. Ή μπορεί να υπάρχει κάτι απρόοπτο που σας βγάζει από το πρόγραμμα σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και μη χαλάτε τη διάθεση σας για ψύλλου πήδημα.

ΙΧΘΥΕΣ 

Μολονότι η μέρα σας καλεί να κάνετε κάτι ιδιαίτερο θα είστε πιο ικανοποιημένοι να ακολουθήσετε τις δικές σας επιθυμίες και να ασχοληθείτε με τα πράγματα που δίνουν χαρά και ικανοποίηση πρωτίστως σε σας. Επειδή η φυσική σας τάση είναι να κάνετε τους άλλους χαρούμενους, πολλές φορές αφήνετε τις δικές σας ανάγκες ακάλυπτες. Όμως σήμερα προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία σε αυτό. Από την άλλη καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, προσέξτε τις ατασθαλίες γιατί θα έχετε την τάση υπερβολών. Προσέξτε όμως και τις υποσχέσεις που δίνετε ελαφρά τη καρδία στους άλλους γιατί πιθανώς στο τέλος να μην τις υλοποιήσετε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!