Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι Αστρολογικές προβλέψεις (14/8)

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και παρόλο που οι διακοπές σου είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή, επειδή έχεις κουραστεί, κάποιες φορές χάνεσαι στις σκέψεις σου. Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία και θα γεμίσει το ταμείο σου. Στα συναισθηματικά σου το ταίρι σου είναι κοντά σου. Αν βολιδοσκοπείς ένα ταίρι, τα μηνύματα είναι ευνοϊκά.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και παρόλο που οι διακοπές σου είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή, επειδή έχεις κουραστεί, κάποιες φορές χάνεσαι στις σκέψεις σου. Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία και θα γεμίσει το ταμείο σου. Στα συναισθηματικά σου το ταίρι σου είναι κοντά σου. Αν βολιδοσκοπείς ένα ταίρι, τα μηνύματα είναι ευνοϊκά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεται τόνωση το ταμείο σου και το ξέρεις, αλλά τώρα το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να επισκεφτείς όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη στις διακοπές σου. Στα συναισθηματικά σου είσαι ανανεωμένος με το ταίρι σου, γιατί τα ταξίδια είναι το στοιχείο σου. Αν είσαι ελεύθερος, διάλεξε κάτι που να σε ανεβάζει ψυχολογικά και προχώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα συνεργασία σού έρχεται από το πουθενά, ενώ εσύ απολαμβάνεις τις βουτιές σου. Έχεις καλές ειδήσεις. Θα δώσεις μεγάλη προσοχή στη συναισθηματική σου ασφάλεια. Θα περάσεις μια νύχτα πάθους, αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι σταθερό, αλλά μην αποκαλύπτεις τα εσώψυχά σου με το «καλημέρα». Ζήσε και λίγο ανέμελος, διακοπές είσαι.

ΛΕΩΝ

Απαιτούνται προσοχή και αυτοσυγκράτηση σε έξοδα προβολής… Ειδικά τώρα που είσαι διακοπές, μην ξοδεύεις ασύστολα, κυρίως, για να ευχαριστήσεις τους άλλους και λιγότερο εσένα. Θα σου λείψουν αργότερα. Δεν χρειάζεται άγχος, αλλά ούτε και ασυδοσία. Το ταίρι σου σε στηρίζει, αλλά εσύ είσαι αλαζονικός. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέες γνωριμίες για να διαλέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέφτεσαι ότι κάποιοι θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιά. Οι διακοπές σου προηγούνται, οπότε αφήνεις στην άκρη τις μαύρες σκέψεις και προσπαθείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Στα συναισθηματικά σου γίνε πιο τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται νέος έρωτας κεραυνοβόλος. Μην κάνεις πίσω, γιατί θα το μετανιώσεις και μάλιστα σύντομα.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να ξεκουραστείς και το εννοείς, οπότε χάνεσαι σε ένα νησάκι κι ενώ ξέρεις ότι έχεις αφήσει πολλές οικονομικές υποχρεώσεις πίσω σου, θέλεις να «καθαρίσει» το μυαλό σου. Έτσι θα καταφέρεις να οργανώσεις με λιγότερο άγχος τα νέα σου σχέδια. Το ταίρι σου είναι γεμάτο πάθος, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις τον μεγάλο έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρεις ότι επιστρέφοντας θα χρειαστεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες στη δουλειά. Προς το παρόν, όμως, αφήνεσαι στη μαγεία της θάλασσας, που είναι και το στοιχείο σου, και ηρεμείς. Δεν θέλεις να σκεφτείς για δουλειά και καλά κάνεις. Στα αισθηματικά σου μην παρασύρεσαι σε εντάσεις. Ο έρωτας σε αναζωογονεί, ενώ, αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις κάτι δυνατό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ότι έχεις τακτοποιήσει κάποια ζητήματα στη δουλειά δεν σημαίνει ότι μπορείς… να απλώσεις τραχανά. Ξεκουράσου λίγες μέρες, αλλά μην αφήσεις την υπεραισιοδοξία σου να σε κάνει να νομίζεις πως επιστρέφοντας όλα θα λυθούν διά μαγείας. Με το ταίρι σου θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, νέες γνωριμίες και κατακτήσεις ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάτι απρόοπτο που θα παρουσιαστεί στη δουλειά και θα λειτουργήσεις «πυροσβεστικά» από μακριά, ενώ είσαι διακοπές. Δεν χρειάζεται να δημιουργείς εχθρούς, αλλά «συμμάχους. Συναισθηματικά αφήνεσαι στο ταίρι σου να σε ταξιδέψει. Αν δεν έχεις ταίρι, ένα πρόσωπο σου αποκαλύπτεται. Ακολούθησέ το, αν θέλεις κάτι σταθερό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη βιάζεσαι να κάνεις νέα ανοίγματα στη δουλειά. Απόλαυσε τις διακοπές σου και σε κάποιο διάλειμμα απασχόλησε το μυαλό σου με τα πράγματα που επιστρέφοντας θέλεις να κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ρίξεις τα δίχτυα σου σε πολλές μεριές. Μην περιμένεις αμέσως καλή ψαριά…

ΙΧΘΥΕΣ

Το μόνο που σε απασχολεί είναι οι διακοπές σου και πώς θα περάσετε καλά εσύ και αυτοί που αγαπάς. Καλά κάνεις, γιατί το ταμείο σου έχει περίσσευμα. Έχεις καιρό να αγχωθείς για τη δουλειά, όταν επιστρέψεις. Το ταίρι σου σε ανεβάζει ψυχολογικά και αισθησιακά. Αν είσαι ελεύθερος, μη βασίζεσαι σε λόγια, αλλά εμπιστεύσου κάτι ρομαντικό.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!