Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (2/8)

ΚΡΙΟΣ

Έχεις κουραστεί και θέλεις επειγόντως διακοπές. Με το να ξεσπάς όμως στους συνεργάτες σου, δεν βγαίνει κάτι. Συνεργάσου για καλά αποτελέσματα. Έχεις ακόμη αρκετά πράγματα να κάνεις προτού ξεχυθείς στις παραλίες. Συγκεντρώσου και οργανώσου. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου και αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία δείχνει κάποια καλά στοιχεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Στη δουλειά και στη φιλία χρειάζεσαι πρόσωπα που να ξεχωρίζεις και να εμπιστεύεσαι. Μη στενοχωριέσαι, αν κάποιος εγκαταλείψει το πλοίο. Σημαίνει ότι δεν ήταν για τα δικά σου τα ταξίδια. Το ταίρι σου θέλει αποδείξεις αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού γνωρίζεις ένα πρόσωπο πολύ δοτικό και συγκινείσαι. Να ελέγξεις τις προθέσεις του.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σου γίνει μια οικονομική προσφορά. Μη σκεφτείς με συναισθηματισμό, γιατί είναι από παλιό συνεργάτη σου, αλλά με λογική. Να βάλεις τους δικούς σου όρους, για να μην το μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου ότι το σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι… χτυπάει ο έρωτας.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας συνεργάτης σου δεν παίζει τίμιο παιχνίδι. Πρόλαβε τα χειρότερα. Μην γκρινιάξεις, αλλά δείξε του ότι έχεις τη δύναμη να τον απομονώσεις με ισχυρούς συμμάχους. Μια επαγγελματική συνεργασία είναι προ των πυλών, αλλά χρειάζεται προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε ιστορίες που είναι καταδικασμένες.

 ΛΕΩΝ

Θα κληθείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη δουλειά, ενώ εσύ το μόνο που θέλεις να κάνεις τώρα είναι να φύγεις διακοπές. Μην το καθυστερήσεις, γιατί μόνο έτσι δεν θα τα βρεις «σκούρα» αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ απαιτητικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σου χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Μην αρχίσεις τις απαιτήσεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην ανοίγεσαι σε πολλά «μέτωπα» στη δουλειά και προσηλώσου. Έχεις ακόμη πολλά να κάνεις πριν φύγεις διακοπές, ενώ κι ένας συνεργάτης σου είναι δυσαρεστημένος από έναν λάθος χειρισμό σου. Μίλησε μαζί του. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεκινήσεις σήμερα συζήτηση με το ταίρι σου, γιατί θα τσακωθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην ανοιχτείς σήμερα σε κάτι καινούργιο, γιατί θα αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτό που περιμένεις. Να κοιτάξεις τι είναι καλό για σένα στη δουλειά και μην τα «πολυζυγίζεις» τα πράγματα, γιατί θα χάσεις ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ερωτική εξομολόγηση από φιλικό πρόσωπο. Σκέψου το.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων με ψυχραιμία. Μη σε πιάνει πανικός. Άνοιξε κάποιες πόρτες, ώστε γυρίζοντας από τις διακοπές, γιατί χρειάζεσαι ξεκούραση, να κάνεις συζητήσεις και να καταλήξεις σε ό,τι σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επιχειρήσεις επανασύνδεση. Το πρόσωπο αυτό δεν ήρθε για να μείνει.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προσέξεις πού ανακοινώνεις και τι. Ήδη ένας ανταγωνιστής σου έχει μάθει πολλά. Άλλαξε την τακτική σου, γιατί θα τη φας την απόρριψη για μια οικονομική πρόταση που κυνηγούσες καιρό. Ευτυχώς, δεν παίρνεις τα πράγματα βαριά, ειδικά τώρα που σχεδιάζεις τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις ερωτική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι άλλοι κάνουν σχέδια για τις διακοπές τους και περιμένουν πώς και πώς να φύγουν, ενώ εσύ κάνεις πλάνο για μια καινούργια δουλειά που τη σχεδιάζεις εδώ και καιρό. Είσαι αθεράπευτα εργασιομανής. Καλό μεν αυτό, αλλά από την άλλη δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γίνεσαι καχύποπτος με ένα πρόσωπο που του αρέσεις.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

«Μάζεψε» το χέρι σου. Είπαμε να σχεδιάσεις τις διακοπές σου, αλλά δεν χρειάζεται να αγοράσεις δέκα μαγιό για να εντυπωσιάσεις. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε το μόνο που σκέφτεσαι είναι ένα ταξίδι. Θέλεις όμως κάτι περιπετειώδες. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι όλο γλύκες. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που βολιδοσκοπείς. Ίσως δεν είναι ελεύθερο. 

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην ασχολείσαι με κουτσομπολιά που πολλές φορές δεν είναι αληθινά. Εμπιστεύσου έμπειρους συνεργάτες σου. Θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σου, αν είσαι προσηλωμένος στη δουλειά. Ταυτόχρονα, μπορείς να σκεφτείς και τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις μοναξιά. Φλέρταρε.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 2/8

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!