Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (1/8)

ΚΡΙΟΣ 

Να είσαι έτοιμος να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και δεν θα είναι και λίγες. Κανόνισε πράγματα προτού φύγεις για τις διακοπές σου, τόσο οικονομικά όσο και συζητήσεις που πρέπει να κάνεις, ώστε να έχεις «στρώσει» το έδαφος για νέες συνεργασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις μια νύχτα πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις και νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Να είσαι έτοιμος να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και δεν θα είναι και λίγες. Κανόνισε πράγματα προτού φύγεις για τις διακοπές σου, τόσο οικονομικά όσο και συζητήσεις που πρέπει να κάνεις, ώστε να έχεις «στρώσει» το έδαφος για νέες συνεργασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις μια νύχτα πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις και νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προσπαθήσεις να κλείσεις οικονομικές «τρύπες» που σε προβληματίζουν και θα τα καταφέρεις. Μη βιάζεσαι για το επόμενο βήμα, διότι έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Μόνο έτσι θα ηρεμήσεις και θα επιλέξεις την καλύτερη επαγγελματική συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ταξίδι με το ταίρι σου πολύ αναζωογονητικό. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι και αυτό θα σε οδηγήσει σε μια καλή συνεργασία, την οποία ούτε καν τη φανταζόσουν. Μην αρχίσεις τις γκρίνιες και το πολυσυζητάς, διότι θα χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η στιγμή που μπορείς να δείξεις το ρομαντισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απορρίπτεις ωραίες γνωριμίες. Ξεκίνησέ το και βλέπεις.

ΛΕΩΝ

Πετάς από τη χαρά σου, καθώς από το πουθενά κλείνεις μια καλή επαγγελματική συνεργασία. Η Πανσέληνος του Οξύρρυγχου σε ταρακουνάει θετικά, οπότε κοίτα να αρπάξεις τις ευκαιρίες. Πρόσεξε μόνο ποιους θα βάλεις στο «παιχνίδι». Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια μέρα -και νύχτα- πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου και πετυχαίνεις διάνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην αρχίσεις να λες ότι τα ξέρεις όλα, διότι αυτό εκνευρίζει. Οι συνεργάτες σου έχουν σταθεί στο πλευρό σου και τα κέρδη που απολαμβάνεις οφείλονται στην καλή επικοινωνία σας και τη δουλειά. Μην τα χαλάσεις όλα για έναν εγωισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα ταξίδι ο έρωτας παραμονεύει.

ΖΥΓΟΣ

Προγραμμάτισε το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου και ξεκίνα να το υλοποιείς με αργούς αλλά σίγουρους ρυθμούς. Μη σε πιάνει άγχος. Τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων που είναι άσχετοι με τη δουλειά σου και σε πάνε πίσω. Συνέχισε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει με πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε… απογειώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι παρήγορο ότι επιτέλους βγήκες από το «καβούκι» σου και άρχισες να διεκδικείς αυτά που θέλεις. Η Πανσέληνος του Οξύρρυγχου σε «διδάσκει» να είσαι πιο ριψοκίνδυνος και να μην αργείς να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μόνος σου δεν μπορείς να καταφέρεις όλα αυτά που σχεδιάζεις. Βρες τους κατάλληλους συνεργάτες και άρχισε να καταστρώνεις το νέο σου σχέδιο προτού ξεχυθείς στις παραλίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλή ανεξαρτησία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έρχεται να σου αλλάξει τη ζωή. Προχώρα. Δεν είναι κακό να δεσμεύεσαι όταν αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα γίνονται πιο εύκολα σήμερα. Οι συνεργάτες σου ξέρουν τις ηγετικές ικανότητές σου και σε αφήνουν να οδηγήσεις την… κούρσα της επαγγελματικής επιτυχίας. Έχεις καταφέρει πολλά και συνεχίζεις ακάθεκτος. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς… ζάχαρη, διότι το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη αλλά εφήμερη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υλοποιείς ένα επαγγελματικό σχέδιο που ονειρευόσουν εδώ και καιρό. Σε αυτό σε βοηθάει η Πανσέληνος του Οξύρρυγχου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία, μια πολύ τυχερή μέρα. Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει την αγάπη του, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε ξετρελάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προχωρήσεις παρακάτω και να αρπάξεις τις ευκαιρίες για να ξεφύγεις από το τέλμα στο οποίο έχεις βρεθεί. Έχεις μια παλιά οικονομική «πληγή» που πρέπει να κλείσεις. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να το κάνεις, καθώς έχεις και τη συνεργασία πολύτιμων φίλων. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στην 1/8

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!