Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις (28/7)

KΡΙΟΣ 

Σήμερα προβληματίζεσαι για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Ο Ήλιος σε Όψη με τον Άρη συνιστά σήμερα προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις. Μην ξεγελαστείς από εύκολα λόγια. Σκέψου ψύχραιμα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ότι υπάρχει ένα τείχος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Με κοινή προσπάθεια θα γκρεμιστεί, κι έτσι θα έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο. 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Έχεις βάλει σε μια καλή… τροχιά τα επαγγελματικά σου, αλλά νιώθεις ότι έχεις «βαλτώσει» οικονομικά και οι ανάγκες τρέχουν… Μην απογοητεύεσαι, συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα ανταμειφθείς. Άλλωστε, έρχεται και νέα επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μέσα στις γλύκες. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα. Συνέχισε το, αλλά πρόσεξε τις επιπτώσεις. 

 

ΔΙΔΥΜΟI 

Μην κομπάζεις ότι τα ξέρεις όλα και άφησε να σε συμβουλέψουν συνεργάτες σου που σε νοιάζονται. Έχεις την ικανότητα να πείθεις τους άλλους, οπότε μέσα από μια συνάντηση θα προκύψει κάποια συνεργασία που θα σε βγάλει από τη δύσκολη οικονομική θέση. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γοητεύσεις ένα καινούριο άτομο. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Βασίσου σε έμπιστους συνεργάτες, ώστε να δημιουργήσεις μια ασπίδα προστασίας απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τη θέση σου. Ειδικά σήμερα, να έχεις τα μάτια σου ανοικτά, γιατί κάποιοι θα δείξουν ένα πρόσωπο που δεν είναι καθόλου αληθινό. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες δραστηριότητες και περιορίσου στα απαραίτητα. Το ταίρι σου ανησυχεί με τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι ρομαντικό για να μην είσαι μόνος στις διακοπές. Μην το «παίζεις» κακομοίρης. 

 

ΛΕΩΝ 

Αυτό που προέχει τώρα είναι να περισώσεις τα επαγγελματικά σου και τα οικονομικά σου. Ξέρεις ότι δεν μπορείς να φύγεις για διακοπές αν δεν έχει «στρώσει» κάπως η δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, παραμελείς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο που θα προσεγγίσεις δεν φαίνεται έτοιμο για σχέση. Εσύ θέλεις κάτι ουσιαστικό και όχι περιστασιακό. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Να μην «ταμπουρώνεσαι» συνεχώς πίσω από τον εγωισμό σου. Βγες στην επαγγελματική «αρένα» και διεκδίκησε αυτό που δικαιούσαι. Ο Ήλιος σε Όψη με τον Άρη «λέει» να κινηθείς σε γνωστά σου μονοπάτια. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό και πάθος. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και θαυμαστές, αλλά δεν θέλεις κάτι ουσιαστικό. Νιώθεις κουρασμένος και χρειάζεσαι διακοπές. 

 

ΖΥΓΟΣ 

Στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, όμως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Θέλεις να είναι όλοι ικανοποιημένοι, αλλά αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να επιλέξεις ποιους θα ακολουθήσεις και ποιους θα αφήσεις στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα την γκρίνια και δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύψεις σε επανασύνδεση. Δεν θα πετύχει. Θα πληγωθείς περισσότερο. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Πρόσεξε να μην υποκύψεις σε επικίνδυνες προτάσεις. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να βγεις από το… καβούκι σου και να παρασυρθείς σε νεωτερισμούς. Ευτυχώς που θα είσαι διστακτικός, γιατί σήμερα πρέπει να παραμείνεις αδρανής. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ενθουσιαστείς από μια γνωριμία που σου τάζει πολλά. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Νιώθεις κουρασμένος και θέλεις επειγόντως να αποδράσεις σε άλλα μέρη για να ξεκουραστείς. Όμως, η δουλειά σε πιέζει αφόρητα. Τσακώνεσαι με τους συνεργάτες σου και ένας από αυτούς θα σου κουνήσει το… μαντίλι. Κάνε υπομονή. Δείξε εμπιστοσύνη στους γύρω σου και στο ταίρι σου που σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι «χαλαρό» για τις διακοπές. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Νιώθεις ότι έχεις… βαλτώσει και ψάχνεις τρόπους για περισσότερα κέρδη στη δουλειά σου. Δεν είναι εύκολη μέρα σήμερα για να το πετύχεις, αλλά μπορείς να κάνεις τον προγραμματισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, συντονίσου ερωτικά με το ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε από το ίντερνετ, αλλά μην «επενδύεις» συναισθηματικά. Δες το σαν παιχνίδι. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Πρόσεξε ένα νέο σχέδιο που ετοιμάζεις, γιατί χρειάζεσαι καλή οργάνωση και σωστούς συνεργάτες, αλλιώς θα χάσεις χρήματα. Καλά σου λένε να μη βιάζεσαι. Ήδη έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, οπότε κοίταξε να κάνεις διακανονισμούς για τα χρέη σου πριν φύγεις για διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι σαν «οδοστρωτήρας» να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, συναντάς έναν έρωτα-φωτιά. 

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Κάποιες φορές βλέπεις στους συνεργάτες σου την επιφάνεια και όχι το… βάθος. Έτσι και απογοητεύεσαι και χρήματα χάνεις. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ηθικά πλασμένοι. Μάθε το επιτέλους και γίνε πιο σκληρός στις συνεργασίες σου. Μην εμπιστεύεσαι αυτούς που λένε μεγάλα λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε ένα «φίλο» που βάζει φωτιές. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις. 

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 28/7

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!