Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (27/7)

KΡΙΟΣ

Το μόνο που σε νοιάζει είναι να φύγεις διακοπές. Πρόσεξε όμως γιατί σήμερα, με τον Ερμή σε Σύνοδο με την Αφροδίτη, σου έρχεται μια επαγγελματική πρόταση που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα τείχος σε χωρίζει από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει θα σε κάνει να σκεφτείς το συμφέρον σου. Είναι όμως μόνο αυτό το ζητούμενό σου; Αν ναι, προχώρα. Σκέψου όμως πού θα έχεις περισσότερους «συμμάχους» που σε υποστηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μοιράσου με το ταίρι σου νέες εμπειρίες. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι. Συνέχισέ το, αλλά πρόσεχε.

ΔΙΔΥΜΟI

Οι μέρες είναι δύσκολες και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην κάνεις τώρα «ανοίγματα» επαγγελματικά. Είναι προτιμότερο σήμερα που η μέρα είναι πιο χαλαρή να κάνεις νέο προγραμματισμό. Επίσης μην καθυστερείς να κάνεις διακανονισμούς για χρέη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Μην το επικρίνεις γιατί το πληγώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σαγηνεύσεις νέο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής με την Αφροδίτη σε Σύνοδο σε βοηθάνε μέσα από συμπτώσεις και τυχαίες συναντήσεις να προωθήσεις τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλησε με το ταίρι σου γιατί τον τελευταίο καιρό απομονώνεσαι και ανησυχεί. Ένα ταξιδάκι σάς αναζωογονεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Προχώρα αργά. Μην ακούς τρίτους.

ΛΕΩΝ

Έχεις πείσμα και «φρέσκες» ιδέες, οπότε βάλ’ τες σε εφαρμογή. Ταυτόχρονα προγραμμάτισε και τις διακοπές σου, γιατί χρειάζεσαι ξεκούραση. Διάλεξε τι μπορείς να ξεκινήσεις τώρα και τα υπόλοιπα όταν γυρίσεις, με καθαρό μυαλό. Αν είσαι δεσμευμένος, παραμελείς το ταίρι σου εξαιτίας της δουλειάς. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που θα προσεγγίσεις δεν φαίνεται έτοιμο για σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κάνει θυσίες και παλεύεις πολύ για τη δουλειά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Εμπιστεύσου πρόσωπα που σου έχουν σταθεί στο παρελθόν. Το να είσαι συγκεντρωτικός δεν βοηθάει στην πρόοδο της δουλειάς σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και πολλές εκπλήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και θαυμαστές.

ΖΥΓΟΣ

Ό,τι σου προτείνουν δεν σημαίνει ότι είναι προσοδοφόρο. Μη μένεις στην επιφάνεια, αλλά ψάξε την ουσία σε μια πρόταση, γιατί στον πανικό σου να βρεις νέες πηγές εσόδων μπορεί να κάνεις λάθη. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα την γκρίνια και δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας επιστρέφει. Μην του ανοίξεις. Θα σε πληγώσει ξανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρεις λύση σε ένα οικονομικό θέμα. Αν κάποιος δεν σου κάνει, απομόνωσέ τον. Να κινηθείς αργά και διακριτικά, γιατί αλλιώς θα χάσεις το παιχνίδι. Χρησιμοποίησε τους ισχυρούς σου «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις επιτυχία μέσα από το ίντερνετ, αν εστιάσεις στις λεπτομέρειες. Μην ενθουσιάζεσαι εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην είσαι υπεραισιόδοξος και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Με το να… χτυπάς αριστερά δεξιά, σκορπίζεσαι άδικα. Υπάρχει κίνδυνος να εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα. Δεν χρειάζονται παράτολμες κινήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που έχεις βολιδοσκοπήσει περιμένει να κάνεις την κίνησή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις νέες ιδέες, αλλά νιώθεις κουρασμένος γιατί εδώ και καιρό δουλεύεις πολύ. Ηρέμησε και οργάνωσε τις διακοπές σου. Όταν γυρίσεις, θα βρεις την άκρη, επειδή είσαι πολύ οργανωτικός. Αν είσαι δεσμευμένος, συντονίσου ερωτικά με το ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε, αλλά μην «επενδύεις» συναισθηματικά. Προτίμησε πρόσωπο από φιλική παρέα και προχώρησε διακριτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να φύγεις για λίγο και να αφήσεις πίσω σου τα πάντα. Δεν σου αρέσει να «λιμνάζεις», αλλά νιώθεις πως, αν δεν ξεκουραστείς, δεν θα μπορέσεις να αποδώσεις στα νέα σχέδιά σου. Ασχολήσου με τα τρέχοντα θέματα για να μη χάσεις χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, αποφασίζεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, αναπολείς το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες φορές βλέπεις την επιφάνεια και όχι την ουσία, το βάθος των ανθρώπων. Έτσι δεν θα αποφύγεις μια απογοήτευση από δικό σου πρόσωπο. Προχώρα μπροστά δυναμικά γιατί τα «βαρίδια» δεν τα χρειάζεσαι, κι έχεις πολλά να κάνεις πριν φύγεις για διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε… απογειώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις στη δουλειά, με επιτυχία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!