Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (26/7)

ΚΡΙΟΣ

Έχεις δουλέψει πολύ για να αφήσεις τους άλλους να πανηγυρίζουν για μια νίκη που είναι δική σου. Αξίζει να παλέψεις λίγο ακόμα και σύντομα θα δεις ότι τα κατάφερες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος,μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει έναν έρωτα,αλλά δεν θα είναι για πολύ. Θα σε αναζωογονήσει ψυχικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην απογοητεύεσαι με κάποιους που θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Με την κακία τους θα μείνουν! Εσύ έχεις ήδη πάρει τη δόξα και ανεβαίνεις δυνατά, δεν σε σταματάει τίποτα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει και περνάτε «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ωραίες στιγμές και όπου σε βγάλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις έναν εχθρό στη δουλειά σου, αλλά δεν θα καταφέρει να σου κάνει κακό. Θα σε βοηθήσειένας καλός σου φίλος, αν τον εμπιστευτείς. Συνέχισε την καλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος,κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει εκρηκτική ερωτική γνωριμία. Ζήσε έντονα το καλοκαίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι λύσεις ανάγκης δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Οργανώσου, μην αγχώνεσαι και προχώρα. Μην κλείσεις τώρα συμφωνίες, αλλά ανοιχτά «μέτωπα» που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Θα περάσετε μια ερωτική βραδιά, αρκεί να μην γκρινιάζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σου «γυαλίζει» ένα άτομο και αποφασίζεις να το κατακτήσεις. Προχώρα.

ΛΕΩΝ

Προσέγγισε με ευγένεια συνεργάτες σου που ξέρεις ότι γνωρίζουν τη δουλειά και μπορούν να σε βοηθήσουν. Έτσι θα καταφέρεις να ολοκληρώσειςγρηγορότερα ό,τι έχεις αναλάβει και να μην έχεις άγχος στις διακοπές σου ότι άφησες πίσω εκκρεμότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ξεπεράσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι.Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου, αν και δεν θα είσαι διατεθειμένος να κάνεις σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μη βιάζεσαι να κατακτήσεις στόχους αν δεν έχεις οργανωθεί, κάτι που το ξέρεις πολύ καλά. Εξάλλου, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές και μετά αρχίζεις να σχεδιάζεις καινούρια πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου αν δεν θέλεις να μείνεις μόνος.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείς να ζυγίσεις τι είναι καλό και τι όχι στη δουλειά σου, αλλά νιώθεις κουρασμένος. Ξεκουράσου, εμπιστεύσου πρόσωπα που αγαπάς και όλα θα γίνουν. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, αλλά οι ζήλιες σου κουράζουν. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις «λιμάνι», αλλά παίζεις αριστερά δεξιά. Έτσι, θα μείνεις πάλι μόνος σου,ενώ θέλεις παρέα για τις διακοπές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μη σε πιάσει πανικός γιατί μόνο με ψυχραιμία θα βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα που θα προκύψει από την… αποστασία ενός καλού συνεργάτη. Εξάλλου, έχεις ήδη αρχίσει να βάζεις τάξη στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος,σήμερα είσαι «φωτιά» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Ζήσε το χωρίς καχυποψίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να οργανωθείς για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Η μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις κάποια χρέη σου και να κάνεις διακανονισμούς. Μια επένδυση πηγαίνει καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Το ταίρι σου είναι σύμφωνο και τα καταφέρνετε. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρεις να καλύπτεσαι από τις… κακοτοπιές. Το ίδιο θα κάνεις και τώρα που θα σου παρουσιαστεί μια μικρή ανατροπή σχεδίων. Οι συνεργάτες σου είναι με το μέρος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις διαφωνίες με το ταίρι σου, αλλά θα τα… βρείτε στην κρεβατοκάμαρα και θα είναι πάλι όλα μέλι-γάλα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται δυνατός έρωτας. Ζήσε τον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεις έξυπνες λύσεις για να ξεπεράσεις μια…αναμπουμπούλα που θα δημιουργηθεί εξαιτίας ενός συνεργάτη σου που θα θελήσει να αυτονομηθεί. Απομόνωσέ τον. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεις κάτι για να περάσεις όμορφα. Δεν σκοπεύεις ωστόσο να «επενδύσεις» πάνω του κι έτσι δεν αγχώνεσαι. Δεν θες να βρεις λιμάνι, αλλά παρέα για τις διακοπές.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρειάζεσαι τόνωση στη δουλειά σου και νέες πηγές εσόδων, οπότε εξέτασε όλες τις ευκαιρίες. Μη σκέφτεσαι συνεχώς τις διακοπές και χάνεις πολύτιμο χρόνο. Ολοκλήρωσε πρώτα διάφορα θέματα που έχεις αναλάβει και μετά ανέβα στο ροζή στο γαλάζιο συννεφάκι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε επαγγελματική συνάντηση σε… απογειώνει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!