Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (24/7)

ΚΡΙΟΣ

Μια επιτυχία σού αναπτερώνει το ηθικό. Σήμερα ο Ερμής σε παραλληλία με τον Δία οδηγεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα που περίμενες εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σού φέρνει μια γνωριμία που αξίζει πολλά. Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Πηγαίνεις καλά στα επαγγελματικά σου, οπότε άσε τους άλλους να «βράζουν στο ζουμί τους». Έχεις κάνει έξυπνες κινήσεις -αν και κινείσαι αργά- οπότε περίμενε να «σκάσει» σύντομα μια πρόταση που θα σε ενθουσιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή και κατανόηση. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις στο διαδίκτυο με επιτυχία, όμως μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟI

Μην ανοιχτείς σε καινούρια «μονοπάτια» στη δουλειά που δεν τα γνωρίζεις. Μείνε σε αυτά που ξέρεις καλά και χρησιμοποίησε την κοινωνικότητά σου προκειμένου να κερδίσεις περισσότερη φήμη και «συμμάχους» στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Αν θέλεις κάτι τότε, ξεκίνα τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα καλά σού πάνε, αρκεί να προσέξεις την αρνητικότητα που έχεις σε καθετί καινούριο. Προσαρμόσου στις αλλαγές. Θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις και αν κάνεις καλό προγραμματισμό, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτίζεις το ταίρι σου με προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Θα εκπλαγείς πόσο εύκολα θα έρθετε κοντά.

ΛΕΩΝ

Ξόδεψες πολλά σε μια ιδέα σου που «ναυάγησε», οπότε αργά ή γρήγορα θα κληθείς να πληρώσεις τα… σπασμένα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να «μαζέψεις» το χέρι σου και να ζητήσεις βοήθεια από παλιούς συνεργάτες, ώστε να ανοίξεις και άλλες πόρτες για κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέματά σου στη δουλειά έχουν πάρει καλή τροπή, οπότε συνέχισε κι εμπιστεύσου τους παλιούς συνεργάτες σου. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Με έξυπνες δράσεις και καλό προγραμματισμό, θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλά από το ταίρι σου. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ. Έρχεται… έρωτας-φωτιά.

ΖΥΓΟΣ

Πρόταση συνεργασίας φαίνεται ότι θα έχει οφέλη και αυτό διότι φρόντισες να κάνεις μια έξυπνη κίνηση, έναν ελιγμό που άλλαξε τα δεδομένα προς όφελός σου. Ο Ερμής σε παραλληλία με τον Δία σού… χαμογελάει. Αν είσαι δεσμευμένος, «κουκουλώνεις» προβλήματα. Μην το κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σταματάς την αναζήτηση. Βγες έξω και φλέρταρε, αλλά μην εμπιστεύεσαι εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κουκουλώνεις τα προβλήματα, δεν λύνονται. Άρχισε να κάνεις διακανονισμούς. Με μια-δυο έξυπνες κινήσεις θα λύσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μην είσαι απόμακρος με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, συζητάς με το ταίρι σου και λύνετε μια παρεξήγηση. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Μην ενθουσιαστείς αμέσως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ανοίξεις πολλά επαγγελματικά «μέτωπα», διότι θα πελαγώσεις. Εξάλλου, θέλεις να πας διακοπές, το έχεις ανάγκη, οπότε κλείσε αυτά που έχεις ανοίξει. Με έξυπνες δράσεις και πολλή δουλειά θα τα καταφέρεις και μάλιστα σύντομα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Όλο στο τρέξιμο είσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» συνεχώς χωρίς σκοπό. Δεν θες καλοκαιριάτικα σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πας καλά στα επαγγελματικά σου, καθώς έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό και δουλεύεις πολύ. Εμπιστεύσου δοκιμασμένους συνεργάτες. Θα κάνεις έναν ελιγμό εκεί που δεν το περιμένει ανταγωνιστής και θα πάρεις μια καλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το

ταίρι σου νιώθει ότι είναι στο περιθώριο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Εξάλλου, είσαι απορροφημένος στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις βάλει μπροστά ένα νέο σχέδιο στη δουλειά, το οποίο θα χρειαστεί να το υποστηρίξεις οικονομικά. Θα τα καταφέρεις αν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός. Αν τον έχεις κάνει, τότε σήμερα θα δεις τα πρώτα κέρδη και θα χαρείς. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Κοίταξε να κάνεις κάποιους διακανονισμούς και να αποπληρώσεις κάποια χρέη. Να εμπιστεύεσαι δοκιμασμένους συνεργάτες σου και όχι κάποιους που έρχονται από το… πουθενά και σου τάζουν διάφορα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη βγάζεις εκτός ορίων το ταίρι σου με την επιπολαιότητά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και σε ένα επαγγελματικό ταξίδι θα «ερωτοχτυπηθείς». Θα είναι μόνο καλοκαιρινός έρωτας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!