Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις (10/7)

ΚΡΙΟΣ

Στη δουλειά θα θελήσουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά, οπότε προσπάθησε να είσαι προσεκτικός. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις για ένα οικονομικό θέμα, γιατί πιθανότατα υπάρχει μια παράμετρος που πρέπει να την εξετάσεις καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία και εξέτασε αν υπάρχει κάποιο «θολό» σημείο.

ΤΑΥΡΟΣ

Να «πολεμήσεις» το μεγάλο άγχος που σε καταβάλλει. Όλα θα γίνουν και έχεις δείξει ότι τα καταφέρνεις στα δύσκολα. Σε ένα περιουσιακό ζήτημα θα πέσεις σε… τείχος, αλλά θα βρεις λύση εκεί που δεν το περιμένεις. Θα θελήσεις να το συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο επανεμφανίζεται και ζητάει μια ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην περιμένεις να σε καλύψουν συνεργάτες σου. Μια οικονομική συμφωνία «στραβώνει» και γίνεσαι το… μαύρο πρόβατο στη δουλειά. Θα καταφέρεις με τη διπλωματία σου να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες να «μαυρίσουν» τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού θέτει όρο να κλείσεις παλιούς κύκλους. Κάνε το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι επικίνδυνη. Δεν πρέπει να εκτονωθείς είτε στους συνεργάτες είτε στους ανωτέρους σου, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Είναι κρίμα να χάσεις όσα κέρδισες. Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε τα νεύρα σου. Το ταίρι σου δεν σου φταίει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει μια νέα γνωριμία, αλλά με τόσα νεύρα μάλλον δεν θα τη δεις.

ΛΕΩΝ

Μείνε στα κεκτημένα σου και μην κάνεις τώρα κινήσεις για εντυπωσιασμό, γιατί σύντομα θα καταλάβεις πόσο λάθος είναι. Μελέτησε καλά το επόμενο βήμα σου και διάλεξε «συμμάχους». Μην έχεις έπαρση, γιατί εκνευρίζεις τους άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ενθουσιαστείς με μια γνωριμία, γιατί η πορεία θα δείξει άλλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην εμπιστευτείς νέους συνεργάτες που έρχονται με… δώρα. Το πιθανότερο είναι να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που σου υπόσχονται και τελικά να πάθεις ζημιά. Το ίδιο ισχύει και για θέματα ακίνητης περιουσίας. Πρόσεξε τους συγγενείς, γιατί σου… σκάβουν το λάκκο. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.

ΖΥΓΟΣ

Τα προβλήματα θα είναι πολλά σήμερα στη δουλειά. Προσπάθησε να μην τα παρατήσεις και μην αφήνεις να «πέσει» το ηθικό σου. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν και θα βρείτε λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος πρωταγωνιστεί στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, να είσαι έτοιμος για κάτι δυνατό που θα σε κάνει να ξεπεράσεις πολλές ανασφάλειές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να ξεπεράσεις κόντρες που θα προκύψουν στη δουλειά. Αν δημιουργηθούν ρήξεις, θα είναι οριστικές. Το να απομονώνεσαι δεν βοηθάει. Βγες και διεκδίκησε ό,τι σου αξίζει, κι έχεις τη δύναμη να το κερδίσεις. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και συζητήστε ό,τι σε απασχολεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προσπαθήσεις να κατευνάσεις τα πνεύματα στη δουλειά. Μπορεί να χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη με τη συμπεριφορά σου και δεν σε συμφέρει τώρα που ετοιμάζεις κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καβγάδες χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία, αλλά τη… διώχνεις λόγω άγχους. Είναι κρίμα, γιατί χρειάζεσαι έναν έρωτα για να ανέβεις ψυχολογικά. Κουνήσου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανατροπές θα σε προβληματίσουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς τη στάση πολύ δικών σου ανθρώπων. Να παραμείνεις ψύχραιμος. Μείνε στο παρασκήνιο και περίμενε να δεις ποια πλευρά έχει δίκιο, ώστε να πας με αυτόν που λέει αλήθεια και έχει δύναμη. Αν είσαι δεσμευμένος, αγκάλιασε το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις χρόνο για ερωτικές περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σου τρέχει σε ακρογιαλιές, κι αν κάνεις ένα λάθος, δεν θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποια χρέη, ώστε μετά να κανονίσεις να φύγεις ένα ταξιδάκι. Αλλιώς θα μαζευτούν πολλές υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει και κάνει τα πάντα για να σε ξεκουράσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Aποφασίζεις να βγάλεις τα… βαρίδια από το επαγγελματικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Ένας συνεργάτης σου σε βοηθάει πολύ στη δουλειά. Θέλει όμως πολύ ακόμα για να ξεμπλέξεις το… κουβάρι. Μην απογοητεύεσαι. Θα έχεις ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου διώχνει κάθε ανασφάλεια. Αν είσαι δεσμευμένος, σκέψου καλά αν θα πρέπει να κάνεις μια επανασύνδεση.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 10/7

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!