Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου

ΚΡΙΟΣ

Αν και η αυριανή «Πανσέληνος της Φράουλας» δεν σε επηρεάζει, μια ανησυχία θα σε κυριεύσει και δεν θα μπορείς να σταθείς πουθενά. Μην έχεις… λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά. Η εβδομάδα που έρχεται δεν είναι εύκολη στη δουλειά και στα προσωπικά σου. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν, αλλά θα πρέπει να προσέξεις και τη δική σου συμπεριφορά. Θα καταφέρεις να κλείσεις μια οικονομική συμφωνία που την κυνηγούσες εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις… σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σού φέρνει έναν έρωτα-φωτιά. Μην προχωρήσεις αν δεν σιγουρευτείς πως είσαι έτοιμος για σχέση, γιατί θα «καείς».


ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις καταλάβει πως πλέον πρέπει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και κάθε κεφάλι… Λερναίας Ύδρας στη δουλειά να το κόβεις προτού… γεννηθεί το επόμενο. Και το πράττεις είτε με άμεσο είτε μεπλάγιο τρόπο. Μην κάνεις το χατίρι σε κανέναν, έστω κι αν χρειαστεί να γυρίσεις την πλάτη σε ένα στενό σου συνεργάτη. Συνέχισε την καλή δουλειά, γιατί μόνο έτσι θα εκτοπίσεις τους εχθρούς σου. Έχεις και δυνατούς συμμάχους, οπότε μην πτοείσαι από αναποδιές μέσα στην εβδομάδα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα λυθεί μια παρεξήγηση που βάραινε σαν σκιά τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος,έρχεται μια γνωριμία με διάρκεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η «Πανσέληνος της Φράουλας» αύριο σε χτυπάει κατακούτελα, γιατί ανήκεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Περιόρισε τα νεύρα, την ευθιξία και την ευαισθησία σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις αναποδιές, που θα είναι αρκετές μέσα στην εβδομάδα. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, οπότεμην εμπιστεύεσαι τρίτους που λένε ότι θα βγάλουν… κουνέλια από τα καπέλα τους. Να είσαι προσεκτικός και συντηρητικός. Μην επενδύσεις σε μια νέα ιδέα και κλείσε μόνο οικονομικές υποθέσεις που χρονίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου, γιατί έχει κουραστεί από τη στάση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πάρεις μια αρνητική απάντηση από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μη στεναχωριέσαι και προχώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μικρές αναποδιές μέσα στην εβδομάδα θα σε κάνουν να αρχίσεις τη μουρμούρα,αλλά ένας φίλος ή συνεργάτης θα σε συνεφέρει. Θα νιώσεις συναισθηματικά και ψυχικά αναστατωμένος, ειδικά αν έχεις εμπιστευτεί μυστικά σου σε φιλικά πρόσωπα. Μάλιστα, κάποιος από αυτούς θα σου χαλάσει μια στρωμένη συνεργασία, οπότε θα καταλάβεις πως δενπρέπει να μιλάς πολύ. Άλλωστε, καλά τα πας, συνέχισε έτσι στη δουλειά. Σταμάτα την γκρίνια γιατί θα προκληθεί καβγάς,και το ταίρι σου έχει τη βαλίτσα έτοιμη,για να σε αποχαιρετήσει επ’ αόριστον. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με θάρρος. Μόνοέτσι θα μάθεις αν σε θέλει. Μη διστάζεις,γιατί απλά περνάει ο χρόνος.

 

ΛΕΩΝ

Να κάνεις αυστηρό σχεδιασμό και προγραμματισμό, ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε επιπλέον έξοδα που θα προκύψουν τις επόμενες μέρες. Η εβδομάδα που έρχεται θα σου φέρει και ζημιές αλλά και κέρδη, αν προσέξεις με ποιους συνεργάζεσαι. Μην εμπιστεύεσαι αυτούς που λένε μεγάλα λόγια, αλλά ζήτα πράξεις και κυρίως συμβόλαια, αν πρόκειται για οικονομικές συμφωνίες. Ο λόγος τιμής στις μέρες μας δεν αρκεί. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πιθανότατα, είναι κάποιος έρωτας από το παρελθόν που επανέρχεται δριμύτερος. Μην είσαι ευκολόπιστος. Δες πρώτα τι προθέσεις έχει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρεις να δουλεύεις πολύ, οπότε συνέχισεέτσι, γιατί η εβδομάδα που μπαίνει απαιτεί να είσαι σε εγρήγορση. Αύριο θα περάσεις τις… αναταράξεις σου από κενά αέρος,καθώς η «Πανσέληνος της Φράουλας» σε επηρεάζει τόσο επαγγελματικά ένας στενός σου συνεργάτης θα σου δείξει ένα άλλο πρόσωπο, που δεν θα σου αρέσει- όσο και συναισθηματικά. Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει μέσα στην εβδομάδα χρειάζεται προσοχή και ξεκαθάρισμα. Να εξετάσεις σε βάθος τι σου προσφέρουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα έχει παράπονα, οπότε κάνε του τα χατίρια. Αν φλερτάρεις με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ. Μια νέα γνωριμία σού χτυπά την πόρτα. Προχώρα με γνώμονα ότι δεν αναζητάς κάτι επιφανειακό, αλλά σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ

Πάρε εσύ τα «ηνία» της δουλειάς και μην εμπιστεύεσαι τρίτους, έστω και αν σου έχουν αποδείξει τη φερεγγυότητά τους.Μη λειτουργείς με συναισθηματισμό,αλλά προσπάθησε να «ζυγίσεις» λάθη και σωστά συνεργατών σου. Στη δουλειά χρειάζεται ψυχρή λογική όλη αυτή τηνεβδομάδα. Στα συναισθηματικά σουδημιουργούνται σύννεφα πάνω από τη σχέση σου. Πρόσεξε γιατί, αν ξεσπάσει καταιγίδα, δεν θα βρεις… αδιάβροχο, ούτε καν ομπρέλα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε. Μια καινούρια γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει. Προχώρα αργά, κι αν σου αρέσει πολύ, μη διστάσεις να φανερώσεις τις προθέσεις σου. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο, γιατί πιθανότατα τα «θέλω» σας είναι διαφορετικά στο θέμα της σχέσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προτού υπογράψεις συμβόλαια, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα. Κι αυτό γιατί μια επαγγελματική πρόταση φαντάζει συμφέρουσα, αλλά, αν το ψάξεις καλά, θα δεις ότι μόνο μπελάδες θα σου φέρει, οπότε μη βιάζεσαι. Καλύτερα να αφήσεις τις συζητήσεις για μια νέα επαγγελματική πρόταση γι’ αργότερα και να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα. Τα πας καλά οικονομικά, αλλά έχεις ακόμα δουλειά για να πεις ότι κέρδισες ολοκληρωτικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι κτητικός και ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό θα έρθει πιοκοντά σου. Δείξε εξαρχής τις προθέσεις σου, καθώς δεν θέλεις «παιχνιδάκια» αλλά ουσιαστική δέσμευση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε πιεστικές καταστάσεις στη δουλειά μείνε παρατηρητής και μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Η «Πανσέληνος της Φράουλας» από αύριο θα σε… ταρακουνήσει και θα σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφαλής την εβδομάδα που έρχεται. Μην είσαι παρορμητικός, γιατί θα χάσεις. Στηρίξου σε έμπιστους συνεργάτες σου. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα αν θέλεις να προλάβεις ανατροπές στην εργασία. Να είσαι ψύχραιμος. Στα αισθηματικά σου μην είσαι καχύποπτος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου και δεν αντέχει άλλο τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο, αρκεί να είσαι πολύ προσεκτικός. Άλλωστε, δεν αποζητάς κάτι σταθερό, αλλά μια γνωριμία για να ανέβεις ψυχολογικά και να περάσεις καλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άφησε έμπιστους συνεργάτες σου να σε βοηθήσουν και σταμάτα να είσαι καχύποπτος με πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους. Τα πας καλά οικονομικά, γιατί είσαι οργανωμένος κι ένα μικρό… ταρακούνημα μέσα στηνεβδομάδα δεν πρέπει να σε προβληματίσει έντονα. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ψύχραιμος και τρυφερός με το ταίρι σου,που έχει παράπονα γιατί είσαι εργασιομανής. Όλα θα πάνε καλά, αν δείξεις τρυφερότητα και στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, περίμενε. Μη γυρίσεις σε κάτι παλιό από φόβο να προχωρήσεις σε κάτι καινούριο που σου… κλείνει το μάτι. Τόλμησέ τοχωρίς αναβολές, γιατί αξίζει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βλέπεις τα πράγματα με ένα συνηθισμένο τρόπο και είτε τεμπελιάζεις είτε κάνεις το δικό σου, που όμως πολλές φορές είναι μια επιπόλαια πράξη, μόνο και μόνο για να πείσεις τον εαυτό σου πως όλα τα ξέρεις. Αυτή η συμπεριφορά σε οδηγεί σε λάθος εργασιακά μονοπάτια και απειλεί να… αδειάσει το πορτοφόλι σου, οπότε πρόσεχε! Δούλεψε με σύνεση και αφοσίωση, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος,δώσε σημασία στο ταίρι σου, γιατί το έχεις εγκαταλείψει. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Δημιουργείς ονειρικές καταστάσεις στο μυαλό σου και χάνεις στον πραγματικό έρωτα. Αν σου αρέσει κάτι, ζήσε το και άσε τα εγκεφαλικά «παιχνιδάκια» από απόσταση.

 


ΙΧΘΥΕΣ

Συγκεντρώνεις γύρω σου «αυλοκόλακες» και αυτό σου στοιχίζει επαγγελματικά, γιατί δεν σου λένε αλήθειες, αλλά ό,τι θέλεις να ακούσεις, ακόμα κι αν είναι λάθος. Η εβδομάδα που έρχεται θα σου δείξει πως πρέπει να είσαι αυστηρός και σκληρός στη δουλειά, για να μη χάσεις πολλά. Να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, γιατί αύριο «βάλλεσαι» από την «Πανσέληνο της Φράουλας» και πρέπει να κάνεις κάτι,ώστε να μην επηρεαστείς. Θα υπάρξουν προβλήματα στη δουλειά και στη σχέση σου. Να είσαι προσεκτικός, ψύχραιμος και ειλικρινής. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο ναπροκύπτει κάτι ιδιαίτερο.