Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (29/5)

ΚΡΙΟΣ 

Θα έχεις εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα. Να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να είσαι ήρεμος. Τα έχεις καταφέρει και σε μεγαλύτερες δυσκολίες, οπότε συνέχισε την καλή δουλειά και οργανώσου πιο σωστά για το επόμενο βήμα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιδιώξεις να ελέγξεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις διάθεση για φλερτ. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Οι συνεργάτες σου αναγνωρίζουν την αξία σου και έχουν εμπιστοσύνη στην κρίση σου, οπότε προχώρα. Μια ιδέα σου, παρά τις δυσκολίες των ημερών, θα προχωρήσει και θα έχεις οικονομικό όφελος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βάλεις μια… σέκι πινελιά για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας, αλλά δεν σε πείθει για τις προθέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Να διαχειριστείς με ψυχραιμία ανατροπές ή τυχόν διαφωνίες στην εργασία σου. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην αφήσεις τρίτους να μπουν «σφήνα» στα «θέλω» σου. Προσπάθησε να παραμείνεις στο παρασκήνιο και να είσαι απλός παρατηρητής. Θα δεις συμπεριφορές που ούτε καν φανταζόσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις όρεξη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ωραία γνωριμία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Είναι ευκαιρία να κλείσεις μια συμφωνία, καθώς πιέζεσαι οικονομικά και ψάχνεις διέξοδο. Να κοιτάξεις τα ψιλά γράμματα και να θέσεις τους όρους σου, αν δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεων. Μη μουρμουράς, γιατί μόνος σου έλκεις αρνητική ενέργεια. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε χαρά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ακολούθησέ την. 

ΛΕΩΝ 

Θα είσαι κυκλοθυμικός και θα ξεσπάσεις σε πρόσωπα πολύ δικά σου. Ηρέμησε και κοίτα πόσο τυχερός είσαι με αυτά που έχεις. Μη φέρεσαι εγωιστικά, ειδικά σε συνεργάτες που σε έχουν ξελασπώσει, γιατί θα χάσεις σημαντικούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις κόντρες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να απομονωθείς για να σκεφτείς τι έχεις ανάγκη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Θα έχεις μια ευκαιρία στη δουλειά αν είσαι ψύχραιμος και κάνεις καλό προγραμματισμό. Θα δεις ότι οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν, οπότε προχώρα. Μην αφήσεις τις άλλες δουλειές σου πίσω, αλλά προσπάθησε να τις υποστηρίξεις ταυτόχρονα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς μια παθιασμένη νύχτα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα πρόσωπο που σε απογειώνει ερωτικά. 

ΖΥΓΟΣ 

Να μην αφήνεις εκκρεμότητες, γιατί αργότερα θα πελαγώσεις. Μην πάρεις τώρα αποφάσεις, αλλά χειρίσου τρέχοντα ζητήματα. Άκου τους συνεργάτες σου που σου λένε να μην παίρνεις πολλές ευθύνες και, μάλιστα, κάποιες που δεν σε αφορούν. Αν είσαι δεσμευμένος, αναπολείς το παρελθόν, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην ενδώσεις σε επανασύνδεση. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Θα πληγωθείς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Να μην πιστεύεις αυτούς που σου τάζουν… φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κινήσου με σύνεση, έχοντας εμπιστοσύνη μόνο στο ένστικτό σου. Έχεις συνεργάτες που σε υποστηρίζουν, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα. Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξεις τις εξάρσεις και να μην προκαλείς καβγάδες χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας σε απογειώνει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Να ηρεμήσεις και να μην ξεσπάς αδίκως σε συνεργάτες ή σε πρόσωπα που σε αγαπούν. Μια συζήτηση για συνεργασία είναι ευνοϊκή, αρκεί να την έχεις οργανώσει σωστά. Έχεις ανοιχτεί σε πολλά «μέτωπα». Φρόντισε να τρως υγιεινά και να ξεκουράζεσαι αρκετά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις απαιτήσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Να ελέγξεις ποιους εμπιστεύεσαι, γιατί θα σου χαλάσουν στρωμένη δουλειά. Καλά κάνεις και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα, αλλά, δυστυχώς, ένας παλιός συνεργάτης είναι αυτός που θα σε στεναχωρήσει με την «προδοσία» του. Αν είσαι δεσμευμένος, μη στέκεσαι σε λεπτομέρειες. Αν είσαι αδέσμευτος, δες και την πλευρά του άλλου, όχι μόνο τον εαυτό σου. Κοίτα να περάσεις καλά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Να είσαι ψύχραιμος και να ασχοληθείς με τη δουλειά σου αγνοώντας κάποιες προκλήσεις. Μην κάνεις τώρα κάποιο οικονομικό άνοιγμα, γιατί δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτίζεις το ταίρι σου με τα επαγγελματικά σου προβλήματα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια κεραυνοβόλα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε ανεβάζει ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ 

Θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια εργασιακά προβλήματα από το παρελθόν. Να παραμείνεις ψύχραιμος και θα βρεις λύσεις. Αν χρειαστεί, απομόνωσε αυτούς που βάζουν «φιτιλιές» σε συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου, γιατί είναι έτοιμο να σου κουνήσει το… μαντίλι. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα. Ακολούθησέ το. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!