Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 20-21/5

KΡΙΟΣ

Έχεις την τάση να ξεκινάς κάτι με ενθουσιασμό,χωρίς να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους, και μετά να πελαγώνεις. Μην το κάνεις. Αγνοείς τις συμβουλές φίλων και συνεργατών σου και αυτό θα το μετανιώσεις μέσα στην εβδομάδα, γιατί θα χάσεις μια δουλειά. Και πάλι όμως θα κάνεις τα ίδια και θα κατηγορείς τους άλλους ότι φταίνε. Σύνελθε! Παίρνεις… φωτιά και δεν σκέφτεσαι,ούτε ακούς τους γύρω σου. Κάνεις του κεφαλιού σου και πολλές φορές χάνεις ευκαιρίες. Στις συναισθηματικές σου σχέσεις, αν έχεις κουραστεί, μπορεί και να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού φέρνει χαρά και πολύ έρωτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας συνάδελφος ή καλός συνεργάτης σε υποστηρίζει και «βάζει πλάτη» για ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Όλοι γνωρίζουντην αξία και την αφοσίωσή σου, οπότε μηφοβάσαι τυχόν εχθρούς και κουτσομπόληδες. Κάνε τη δουλειά σου και με επιμονή σύντομα θα πετύχεις αυτό που θέλεις και θα πάρεις μια ανάσα, καθώς έχεις πιεστεί πολύ οικονομικά. Φρόντισε να διεκδικήσεις με τη δουλειά σου και με ωραίο τρόπο αυτά που δικαιούσαι. Στα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσει έναπρόσωπο που επιστρέφει στη ζωή σου ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Όσο κι αν δεν το περιμένεις, θα βρεις την ευτυχία σε κάτι εντελώς διαφορετικό από εσένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων,καθώς έχεις βάλει πολλές υποθέσεις σου σε τάξη, και μη μένεις σε μικροαναποδιές που θα εμφανιστούν μέσα στην εβδομάδα. Επίσης,αρχίζεις συζητήσεις για κάτι καινούριο, αλλά μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, ειδικά αν είναι κάτι πρωτόγνωρο για σένα. Μη σε πιάνει πανικός επειδή τα έξοδα «τρέχουν». Είσαι εφευρετικός και θα βρεις λύσεις. Ξέρεις να πείθεις και θα προσελκύσεις νέους συνεργάτες.Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξεις και να μην παίξεις σε… διπλό ταμπλό. Το ταίρι σου καιροφυλακτεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ενδιαφέρον από ένα άτομο στο φιλικό σου περίγυρο. Ξεκίνησε και βλέπεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην αγχωθείς αν μια συμφωνία στην οποία ήλπιζες στραβώσει, και το κυριότερο μην αρχίσεις τη μουρμούρα στους γύρω σου, αλλά αφοσιώσου στη δουλειά. Προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων, ακόμα και από το διαδίκτυο,αλλά με μεγάλη προσοχή. Μην πείθεσαι από λόγια που σου λένε κάποιοι τάζοντάς σου… λαγούς με πετραχήλια! Τα αισθηματικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, θα κυλήσουν καλά, αν δεν σε πιάσει η… μαυρίλα σου. Προσπάθησε να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και μην είσαι καχύποπτος συνεχώς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά με τέτοια μεμψιμοιρία μην περιμένεις να προκύψει κάτι καλό. Χαμογέλα λίγο.

 

ΛΕΩΝ

Να μην ακούς μεγάλα λόγια από τρίτους, αλλάνα αφοσιωθείς σε πράγματα ουσίας. Οι «αυλοκόλακες» ποτέ δεν έκαναν καλό. Έχουν συμφέρον και δεν ενδιαφέρονται σε πόσο δύσκολη θέση μπορεί να σε φέρουν. Να κάνεις νέο προγραμματισμό και να τον ακολουθήσεις πιστά. Αν είσαι δεσμευμένος, δημιούργησε μια πιο ζεστή, ανανεωτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις νέεςγνωριμίες, ειδικά μέσα από το διαδίκτυο. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις τι σου ταιριάζει πραγματικά. Μην ενθουσιάζεσαι από «φαντεζί» περιπτώσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το ναρκισσισμό σου. Βρες κάτι που να σου φέρνει ηρεμία και χαρά. Αυτά έχεις ανάγκη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια επαγγελματική αναποδιά μέσα στην εβδομάδα θα γίνει αφορμή για μια… αλλαγή πλεύσης που αργότερα θα σου αποφέρει κέρδος. Πήγαινε με τη ροή των πραγμάτων και όχι ενάντια. Ζήτησε βοήθεια από καλούς συνεργάτες και από φίλους που γνωρίζουν τις ανάγκες σου. Μην αφήνεις να μαζεύονται χρέη στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βγουν στη φόρα χρόνια προβλήματα. Μην ξεκαθαρίσεις τώρα κάτι, αν φυσικά δεν θέλεις να τιναχτεί η σχέση σου στον αέρα. Δείξε κατανόηση. Το ταίρι σου νιώθει ότι το έχεις απομονώσει. Θέλει τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βολιδοσκοπείς καιρό. Προχώρα αργά και βλέπεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε να κάνεις καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σου. Ξοδεύεις διαρκώς για τους δικούς σου ανθρώπους και στο τέλος δεν θα ξέρεις πώς να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες. Κι όλα αυτά μόνο και μόνο γιατί φοβάσαι να μημείνεις μόνος. Στη δουλειά τα πας καλά, αρκεί να εμπιστεύεσαι τους σωστούς ανθρώπους. Στα αισθηματικά σου θέλεις με πάθος να ερωτευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε νέα ώθηση στη σχέση σου, πιο ερωτική. Θα τα καταφέρεις, θα δεις μεγάλη ανταπόκριση από το ταίρι σου που περίμενε καιρό να του δώσεις σημασία. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» από εδώ κι από εκεί χωρίς ουσία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευτυχώς, είσαι επιφυλακτικός με τις νέες γνωριμίες και αυτό σε σώζει από τις κακοτοπιές που αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετές. Μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία γιατί θα δεις αργότερα ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως σου τα παρουσιάζουν. Να αφοσιωθείς σε τρέχοντα θέματα της δουλειάς και να κλείσεις οικονομικές «τρύπες» που «αιμορραγούν» εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι και πάλι… φωτιά και λάβρα για το ταίρι σου, το οποίο σε ακολουθεί με ενθουσιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος, βγαίνεις στη… γύρα ή ψάχνεσαι στο διαδίκτυο, γιατί έχεις αποφασίσει να μημείνεις άλλο μόνος. Είσαι πολύ δύσκολος και απορρίπτεις καλές περιπτώσεις. Πρόσεχε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα που έρχεται φέρνει αποκαλύψεις και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος για να τις δεχτείς και να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Όμως, μην αντιδράσεις εν θερμώ. Σκέψου καλά πώς θα υπερπηδήσεις τα εμπόδια κι αυτούς που σου τα βάζουν. Εξάλλου, έχεις ικανούς «συμμάχους», οπότε οργανώνεσαι κατάλληλα και καταφέρνεις να απομονώσεις αυτούς που σου… κάνουν νερά. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου, αρκεί να αποφύγειςτις «εκρήξεις» ζήλιας που το ενοχλούν. Αν είσαι αδέσμευτος, θα επιδοθείς σε αυτό που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά: το φλερτ. Θα έχεις επιτυχία κι αυτό το «παιχνίδι» θα σε αναζωογονήσει. Μην ελπίζεις όμως σε κάτι με διάρκεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, οπότε θα προχωρήσεις ακάθεκτος στην επιτυχία. Η καχυποψία που έχεις για τα πράγματα θα σε βοηθήσει να προλάβεις μια κακοτοπιά.Άλλωστε, έχεις και plan B, γιατί δεν θέλεις να σε βρει απροετοίμαστο κάτι δύσκολο επαγγελματικά. Ένας συνεργάτης σου θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα προσπαθήσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου γιατί κάποια πράγματα σε ενοχλούν και δεν θέλεις να διαιωνίζονται. Πρόσεξε μη γίνει καβγάς, γιατί θα έρθει το τέλος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις διακριτικά ένα πρόσωπο στη δουλειά ή μέσα από το διαδίκτυο. Δεν θα είναι δύσκολο να το κατακτήσεις. Μάλιστα, θα δεις ότι ταιριάζετε σε πολλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσηλωθείς σε αυτά που κάνεις και να περιορίσεις τις σπατάλες, γιατί ξοδεύεις αλόγιστα. Η δουλειά σου πάει καλά, οπότε μην επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου με πράγματα που δεν χρειάζεσαι. Μην είσαι υπεραισιόδοξος με μια οικονομική πρόταση που θα σου γίνει στη δουλειά. Κάποια παγίδα κρύβεται, οπότε έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα.. Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις τη ρουτίνα και κάνεις το ταίρι σου να σε δει με άλλο μάτι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αποφασίσει ότι θέλεις κάτι πιο σταθερό. Με τη γοητεία σου, δεν θα είναι δύσκολο να το βρεις, αλλά μην αρχίσεις τιςθεωρίες περί ελευθερίας γιατί θα χάσεις.


ΙΧΘΥΕΣ

Μη στεναχωριέσαι και αγχώνεσαι με μια αναποδιά που θα συμβεί στα επαγγελματικά σου. Όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο με τη βοήθεια συνεργατών σου. Άλλωστε, η δουλειά σου πάει σχετικά καλά, οπότε δεν έχεις λόγο να φοβάσαι την… κατηφόρα. Έρχεται μια καλή πρόταση συνεργασίας, που πρέπει να την εξετάσεις πολύ γρήγορα και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Μην ακούσεις γνώμες τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς με ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ εξελίσσεται σε σοβαρή σχέση. Μην αρχίσεις να… βομβαρδίζεις το ταίρι σου με μακρόπνοα σχέδιαγιατί θα φοβηθεί και θα φύγει. Ένα βήμα τη φορά.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!